EuroMBA

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O EuroMBA este mai mult decât un MBA. Acesta oferă managerilor o șansă de a dezvolta abilitățile lor de afaceri în timp ce construirea unei rețele internaționale care acoperă întregul glob. Încă de la începuturile sale în 1996, cuvintele cheie ale EuroMBA includ puternic rețeaua internațională de studenți, absolvenți și facultate, acoperirea teme de afaceri și de gestionare internaționale, flexibilitatea prin combinație de învățare on-line si rezidentiale, proiecte de echipă multiculturale, utilizarea celor mai recente tehnologii și internațional acreditare și recunoaștere.

Rețea globală de afaceri

Cu participanții la o medie de 11 de ani de experiență de lucru profesionale, cu peste 20 de naționalități diferite, și cu mai mult de 50% dintre participanți în afara țării lor de origine vii, EuroMBA vă oferă acces la o comunitate cu adevărat global.

Oricand oriunde

EuroMBA oferă managerilor o oportunitate unică de a combina un program de lucru ocupat cu un MBA de înaltă calitate. Cursurile online, vă oferă flexibilitate maximă pentru a lucra oriunde și oricând doriți. Programul rezidențial vă asigură că construi rețea de afaceri esențiale.

Puterea de parteneriat

De ce studiu la o scoala de afaceri, atunci când poate studia la șase? Partenerii combinate resurse oferi participanților o experiență incomparabilă. Consolida abilitățile dumneavoastră de afaceri și experiența cunoștințele și cultura noastră șase destinații europene. Organizată în jurul unei teme contemporane în management, elevii participa la șase săptămâni rezidențiale în Europa, care se combină cu zece de bază modulele de afaceri online.

Șase Partners, unul MBA.

EuroMBA este un program cu adevărat global pentru manageri și profesioniști orientate pe plan internațional, proiectate și realizate de un consorțiu de șase universități europene și școlile de afaceri de top. Evaluat în top 4 în toată lumea de The Economist, The EuroMBA oferă managerilor o șansă de a dezvolta abilitățile lor de afaceri în timp ce construirea unei rețele internaționale care acoperă întregul glob. Zece cursuri online, combinate cu cele șase față-în-față săptămâni rezidențiale pentru a obține avantajul complet de educație modern, cu flexibilitatea care cererea managerii de astăzi. Cele șase școli partenere vă oferă o experiență educațională și culturală unică. United într-un program, ele au cunoștințele, aptitudinile și de rețea, pentru a oferi un MBA ca nimeni altul.

Locații

Maastricht

Euro*MBA

Address
EuroMBA desk
Tongersestraat 49

6211 Maastricht, Limburg, Ţările de Jos
Număr de telefon
+31 43 388 4619

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări