Citește Descrierea Oficială

Maastricht University School of Business și economie este un institut de conducere european pentru economie și afaceri internaționale. Noi vă oferim o educație de înaltă calitate și desfășura activități de cercetare-rupere la sol. Misiunea școlii noastre prosperă pe educarea și formarea profesioniștilor să funcționeze în mod eficient și responsabil în carierele de afaceri internaționale și de a genera idei care cunoștințe și practici de management în avans. Prin această misiune ne propunem să adauge valoare societății căreia îi aparțin.

Împreună în curs de dezvoltare Talent

La școala noastră credem cu tărie că pentru a învăța să aibă loc, trebuie să creăm un cadru în care participanții își pot dezvolta capacitatea de a reflecta asupra experiențelor lor și să traducă reflecțiile lor în acțiune. Acesta este motivul pentru care programele noastre au loc în setările de grup mic. Acesta este motivul pentru care dedica o mulțime de timp pentru dezvoltare personală. Si de aceea vom integra proiectele de învățare de acțiune în fiecare parte a programelor noastre. Dezvoltarea talentelor împreună, modul în Maastricht. Un bilet la o călătorie de învățare interesantă, care începe în frumosul oraș de la Maastricht și vă duce la locuri pe care nu a putut fi imaginat înainte!

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA Part Time

Maastricht University, The MaastrichtMBA

MaastrichtMBA este un part-time program de doi ani de Executive MBA, care se concentrează pe conducere responsabilă. În acest context, vă stimula în mod activ să dezvolte ... [+]

Crearea de lideri responsabili

MaastrichtMBA este de doi ani part-time program de MBA executiv, care se concentrează pe conducere responsabilă. În acest context, vă stimula în mod activ să dezvolte abilități de a le echipa și organizația dvs. de plumb. Devenind mai conștient de motivații personale, valori, calitati, puncte slabe, opiniile dumneavoastră de conducere și provocări vă obține o înțelegere mai profundă și mai bine în propriile abilități și capacități, care vă permite să dezvolte un stil de conducere autentică și responsabilă în timpul programului nostru .

De conducere în procesul de învățare

A deveni o parte din familia noastră MaastrichtMBA vă oferă o garanție solidă în ceea ce privește calitatea. MaastrichtMBA este acreditat de către organele de conducere de asigurare a calității internaționale: AACSB, equis și AMBA. Această așa-numitele Acreditare Triple Crown confirmă calitatea înaltă a cercetării și educației noastre și garantează o valoare optimă a diplomei. Doar 1% din toate școlile de afaceri din întreaga lume pot revendica statutul de Triple Crown!... [-]

Ţările de Jos Maastricht
Contactează şcoala
Engleză
Part time
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză