Nyenrode Business University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

128669_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Despre Nyenrode


Nyenrode Business Universiteit lucrează pe un viitor durabil, stimulând studenții și participanții noștri să devină lideri responsabili. Facem acest lucru oferindu-le o combinație de teorie academică, relevanță practică și dezvoltare personală . La Nyenrode, învățați să dezbateți, să convingeți și să transpuneți teoria în practică.

Nyenrode este singura universitate privată din Olanda, fondată în 1946 de afaceri și de afaceri. Am fost mereu orientate pe plan internațional. Nyenrode este situat în două locații iconice: Amsterdam și Breukelen.

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam este situat în blocul istoric "De Vijf Keizers" (cei cinci împărați), în inima orașului. Această locație privilegiată stimulează noi conexiuni între mediul de afaceri și mediul academic; contribuind la obiectivele ambițioase naționale și internaționale. Nyenrode își propune să devină o școală europeană de top 20. Expansiunea Universității din Amsterdam este profund legată de această ambiție.

Nyenrode Business Universiteit Breukelen este situat într-o clădire istorică cu un castel din secolul al XIII-lea în inima sa. Campusul nostru principal accentuează importanța comunității și a rețelelor în dezvoltarea unor lideri responsabili.

Nyenrode oferă educație academică intensă, precum și programe pe termen scurt și lung în domeniile afacerilor, managementului, contabilității, controlului și dreptului fiscal. De asemenea, efectuăm cercetări științifice în aceste domenii.

Misiune

Nyenrode servește societății prin formarea unor lideri responsabili

În timpul petrecut alături de noi, dezvoltați abilitățile necesare pentru a vă pregăti pentru un viitor ca cetățean al lumii și un lider al societății. Voi deveniți cineva care își asumă responsabilitatea pentru propriile dvs. acțiuni și este conștient de împrejurimile voastre. Acest lucru generează valoare adăugată durabilă pentru dvs., pentru organizația dvs. și pentru societate în ansamblu.

O educație la Nyenrode oferă mai mult decât un simplu schimb de cunoștințe, vă oferă, de asemenea, noi abilități și vă ajută dezvoltarea personală. O educație la Nyenrode este o răsplată pentru viață.

Viziune

Nyenrode, partenerul preferat al studenților și organizațiilor de top, este o comunitate europeană de educație și cercetare de top cu legături globale.

Locații

Breukelen

Address
Straatweg 25, 3621 BG Breukelen
3621 Breukelen, Utrecht, Ţările de Jos

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări