Citește Descrierea Oficială

113073_rsz_adobestock_108525020.jpg

Despre Nyenrode


Nyenrode Business Universiteit lucrează pe un viitor durabil, stimulând studenții și participanții noștri să devină lideri responsabili. Facem acest lucru oferindu-le o combinație de teorie academică, relevanță practică și dezvoltare personală . La Nyenrode, învățați să dezbateți, să convingeți și să transpuneți teoria în practică.

Nyenrode este singura universitate privată din Olanda, fondată în 1946 de afaceri și de afaceri. Am fost mereu orientate pe plan internațional. Nyenrode este situat în două locații iconice: Amsterdam și Breukelen.

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam este situat în blocul istoric "De Vijf Keizers" (cei cinci împărați), în inima orașului. Această locație privilegiată stimulează noi conexiuni între mediul de afaceri și mediul academic; contribuind la obiectivele ambițioase naționale și internaționale. Nyenrode își propune să devină o școală europeană de top 20. Expansiunea Universității din Amsterdam este profund legată de această ambiție.

Nyenrode Business Universiteit Breukelen este situat într-o clădire istorică cu un castel din secolul al XIII-lea în inima sa. Campusul nostru principal accentuează importanța comunității și a rețelelor în dezvoltarea unor lideri responsabili.

Nyenrode oferă educație academică intensă, precum și programe pe termen scurt și lung în domeniile afacerilor, managementului, contabilității, controlului și dreptului fiscal. De asemenea, efectuăm cercetări științifice în aceste domenii.

Misiune

Nyenrode servește societății prin formarea unor lideri responsabili

În timpul petrecut alături de noi, dezvoltați abilitățile necesare pentru a vă pregăti pentru un viitor ca cetățean al lumii și un lider al societății. Voi deveniți cineva care își asumă responsabilitatea pentru propriile dvs. acțiuni și este conștient de împrejurimile voastre. Acest lucru generează valoare adăugată durabilă pentru dvs., pentru organizația dvs. și pentru societate în ansamblu.

O educație la Nyenrode oferă mai mult decât un simplu schimb de cunoștințe, vă oferă, de asemenea, noi abilități și vă ajută dezvoltarea personală. O educație la Nyenrode este o răsplată pentru viață.

Viziune

Nyenrode, partenerul preferat al studenților și organizațiilor de top, este o comunitate europeană de educație și cercetare de top cu legături globale.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

EMBA

Nyenrode Business University

Nyenrode Executive MBA este un program de doi ani. În calitate de manager, lider sau antreprenor alegeți să participați pentru că doriți să vă dezvoltați pe cel mai bun l ... [+]

Introducere

Nyenrode Executive MBA este un program de doi ani. În calitate de manager, lider sau antreprenor alegeți să participați pentru că doriți să vă dezvoltați pe cel mai bun lider pe care îl puteți fi. Programul nostru de Executive MBA vă ajută să vă stimulați impactul de leadership pe parcursul Călătoriei personale de dezvoltare a Leadership-ului, tema principală a programului.

Programul este format din module intensive de o săptămână, dintre care șapte au loc în campusul Nyenrode și trei în străinătate. Învățați și lucrați cu un grup de profesioniști asemănători pentru a vă lărgi viziunea asupra afacerilor, a conducerii și a conducerii și veți descoperi lucruri noi despre dvs.; despre calitățile tale, despre pasiunile tale, despre stilul tău și despre personalitatea ta.... [-]

Ţările de Jos Breukelen
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Nyenrode Business University

Operați zilnic într-un mediu agitat, cu termene limită, cu diferite interese departamentale și bugete limitate? Nu ești singurul. Impactul IT asupra organizațiilor este m ... [+]

De ce un MBA în afaceriLeadership digital

Operați zilnic într-un mediu agitat, cu termene limită, cu diferite interese departamentale și bugete limitate? Nu ești singurul. Impactul IT asupra organizațiilor este mare și în creștere. Acesta adună multe investiții, dar acestea nu dau întotdeauna rezultatele dorite, iar procesele de dezvoltare organizațională sunt adesea lungi și complicate. Cu toate acestea, IT permite noi structuri organizaționale și modele de afaceri; dezvoltarea de rețele cu parteneri, o conexiune interactivă mai strânsă cu clienții și straturi mai puțin ierarhice în cadrul întreprinderilor.

IT nu mai este un departament separat, ci face parte din strategia unei organizații și, prin urmare, cere conducere și spirit antreprenorial pentru a rămâne în fața competiției. Ai depășit decalajul dintre IT și afaceri, garantând un viitor de succes?... [-]

Ţările de Jos Breukelen
Contactează şcoala
Engleză
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Nyenrode Business University

Cu Executive MBA Executive, puteți crea propriul MBA. Studiați în timp ce aveți un loc de muncă și lucrați la ambițiile dvs. Alegeți titlul MBA cu un MBA complet sau urma ... [+]

Introducere

Cu Executive MBA Executive , puteți crea propriul MBA. Studiați în timp ce aveți un loc de muncă și lucrați la ambițiile dvs. Alegeți titlul MBA cu un MBA complet sau urmați unul sau mai multe module pentru o actualizare rapidă a cunoștințelor dvs.

Indiferent de calea pe care o alegeți, cu Modular Executive MBA la Nyenrode veți lucra la creșterea personală și profesională și veți rămâne în control.

Creați-vă propriul MBA

Puteți urma unul sau mai multe module, oferindu-vă flexibilitatea de a alege dintre cele trei specializări dedicate. În funcție de interesul dvs., investiția în timp și ambiția dvs., puteți alege:

Un MBA complet (format din minimum 2 module de specializare, 6 module de bază, excursie de studii internaționale și teză MBA)unul sau mai multe module separate ale dorintei taleMBA personale și flexibileConfigurați-vă propriul MBA care conține 10 moduleO atenție specială pentru creșterea personală și profesionalăMelodii... [-]
Ţările de Jos Breukelen
Înscriere Deschisă
Engleză,Olandeză
Part time
3 - 7 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Nyenrode Business Universiteit, A Reward for Life