Citește Descrierea Oficială

În ultimii 40 de ani, Școala de Management din Rotterdam, Universitatea Erasmus și- a stabilit ferm reputația ca fiind una dintre școlile de afaceri din Europa.

Cu mult înainte ca "global" să devină un descriptor important pentru educația în afaceri, studenții, cadrele și personalul RSM reflectau deja diversitatea lumii globalizate.

La fel ca țara gazdă, una dintre cele mai renumite națiuni internaționale de comerț mondial, RSM a continuat să se extindă și să se internaționalizeze, consolidându-și statutul de una dintre școlile de afaceri cele mai internaționale și inovatoare din Europa.

RSM oferă o cultură intelectuală distinctivă. Credem că conducerea poate fi predată printr-o combinație a unei provocări intelectuale și practice. Credem că dificultățile întâmpinate în munca în diferite echipe încurajează noi abordări creative în afaceri. Ne bucurăm de o relație reciprocă, de susținere cu companiile multinaționale. Și încurajăm o mentalitate flexibilă, largă și, uneori, iconoclastică, în materie de practică și cercetare.

Această abordare distinctă a ajutat RSM să stabilească un portofoliu de programe de top, precum și una dintre cele mai mari și mai prolifice facultăți de management din lume.

18626_IMG_0011.jpg

Abordarea RSM

La RSM, dezvoltarea leadership-ului vizează realizarea potențialului intelectual și personal. Aici veți fi provocați din punct de vedere intelectual de conținutul academic cel mai înalt și sub îndrumarea celor mai clare gânditori de afaceri: facultate care se bazează pe anii de experiență care lucrează pentru organizații, precum și informații din propria lor cercetare. Ne veți provoca: chestionarea faptelor în timp ce acestea sunt prezentate și ipotezele critice de evaluare. Și vă veți provoca: confruntându-vă cu limitările, împingând granițele trecute, descoperind ceea ce conduce cu adevărat comportamentul tău și cel al altora.

Dezvoltarea abilităților necesare pentru a transforma ideile de lider în rezultate remarcabile în afaceri, necesită măsuri. Toate programele oferă studenților posibilitatea de a acționa cu privire la ideile lor în medii de afaceri reale sau simulate, de la asociații de companii și stagii până la proiecte de consultanță reale, călătorii internaționale și participare la cluburi și conferințe organizate de studenți.

La RSM, diversitatea nu este doar valorizată, ci este și ea încurajată și dezvoltată. Într-un mediu unic deschis și cooperant, veți găsi spațiul pentru a explora noi moduri de gândire, inspirația de a contesta ideile și, în ultimă instanță, scopul de a vă dezvolta propriul potențial ca viitor lider în afaceri.

18627_IMG_0435.jpg

Fapte

Fiind una dintre cele mai mari școli de afaceri internaționale din Europa, RSM ajunge la o audiență internațională expansivă a liderilor viitori și actuali prin portofoliul său de programe, servicii și activități academice.

Personalul și facultatea aduc noi inovații constante atât pentru educația în afaceri, cât și pentru crearea de cunoștințe, în conformitate cu misiunea noastră instituțională:

RSM mission

La RSM, suntem mândri să afirmăm:

 • Mai mult de 40 de ani de experiență în domeniul educației în afaceri și management.
 • Una din primele 3 facilități de cercetare din Europa.
 • O clasificare consecventă între școlile de afaceri de top din Europa.
 • Un loc printre 1% din școlile din întreaga lume, cu acreditare Triple Crown.
 • Educația a peste 1200 de directori în fiecare an.
 • 7.500 de studenți și studenți postuniversitari.
 • 29.000 de absolvenți activi în întreaga lume.
 • Una dintre cele mai mari și mai numeroase facultăți de afaceri din lume: 250 cercetători seniori și 100 de doctoranzi. studenți.
 • 30 centre de cercetare și inițiative.
 • 100 de școli partenere.

18628_rotterdambynight.jpg

Programe predate în:
 • Engleză
 • Olandeză

Această școală oferă și:

EMBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Construirea viitorului tau necesita mai mult decat buzzwords si carti de vizita. În calitate de director în creștere, știi exact ce înțelegem. ... [+]

Pentru liderii în mișcare, conduceți mai departe cariera dvs. la RSM.

Construirea viitorului tau necesita mai mult decat buzzwords si carti de vizita. În calitate de director în creștere, știi exact ce înțelegem. Succesul ia idei mari și conducerea luminată. Ea are un ochi critic, cu accent pe luarea deciziilor durabile care creează valoare pe termen lung. Este nevoie de o rețea puternică de profesioniști care sunt gata să facă mișcări mari - și dornici să te ajute să-ți faci atare. Acestea sunt toate valorile olandeze în timp, care au construit cariere luminoase în întreaga lume de secole. Și la RSM, veți câștiga direct de la acest tip de gândire valoroasă - este infuzată în toate aspectele noastre de Executive MBA part-time, care se predă în limba engleză, limba de afaceri internațională. Aflați cum aplicarea valorilor olandeze pentru o educație de afaceri internațională în Europa vă va extinde influența și va conduce cariera mai departe decât ați crezut vreodată posibil. Asta veți descoperi la Scoala de Management din Rotterdam, Universitatea Erasmus.... [-]

Ţările de Jos Rotterdam
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
22 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Rotterdam School of Management | Erasmus University

Global Executive OneMBA este singurul program de Executive MBA conceput cu contribuții egale de la cinci școli de afaceri premier din Asia, Europa, America de Nord și Ame ... [+]

De ce RSM Global OneMBA?

Cinci școli. Patru continente. OneMBA. Global Executive OneMBA este singurul program de Executive MBA conceput cu contribuții egale de la cinci școli de afaceri premier din Asia, Europa, America de Nord și America de Sud. Proiectat pentru directori și profesioniști de rang înalt, acest program modular de 21 de luni de prestigiu vă oferă posibilitatea de a experimenta afacerile prin intermediul obiectivelor celor mai importante regiuni economice din lume, făcându-l de neegalat în dezvoltarea cunoștințelor, abilităților de lider, a rețelelor globale și a experienței internaționale afaceri unde se întâmplă, așa cum se întâmplă.

Un curriculum predat în limba engleză și proiectat cu contribuții egale de la cinci școli de afaceri de topLucru în echipă globală într-o clasă de 100 de directori dispersați geograficPatru săptămâni de rezidențe globale au avut loc pe patru continente diferiteCombinarea economiilor dezvoltate cu piețele emergenteUn format flexibil, cu fracțiune de normă, conceput pentru directori în poziții de înaltă cerereProiecte concepute pentru a aduce o valoare adăugată clară firmelor sponsorizate11 reședințe locale în Rotterdam cu cohorta europeană OneMBAProgram la o privire... [-]
Ţările de Jos Rotterdam
Septembrie 2020
Engleză
Part time
21 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MBA 1-an

Rotterdam School of Management | Erasmus University

MBA noastră internațională vă oferă mai mult decât o nouă linie pe CV-ul dvs. Vă oferă un pașaport profesionist pentru cariera pe care o doriți, oriunde în lume. ... [+]

De ce MBA Rotterdam?

Gândiți-vă la olandeză, gândindu-vă cariera înainte

MBA noastră internațională vă oferă mai mult decât o nouă linie pe CV-ul dvs. Vă oferă un pașaport profesionist pentru cariera pe care o doriți, oriunde în lume.

Succesul în afaceri necesită mai mult decât cunoașterea faptelor. Este nevoie de o perspectivă globală, o abordare inovatoare, o minte critică și un accent pe colaborare și sustenabilitate. La RSM, proiectăm fiecare clasă având în vedere aceste valori.

Acesta este modul olandez de a face afaceri. Este păstrat facultatea noastră și absolvenții noștri de MBA înainte de tendințe, schimburi de piață, și peisajul de afaceri de zeci de ani. Și continuă să conducă succesul personal și profesional în Europa și în întreaga lume.... [-]

Ţările de Jos Rotterdam
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

RSM MBA alumni stories:

RSM Corporate video

Highlights of the Full-time MBA

Global Executive OneMBA – European residency

Location address
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA

Rotterdam, Olanda de Sud, NL
Social Media