Citește Descrierea Oficială

În ultimii 40 de ani, Rotterdam School of Management, Universitatea Erasmus a stabilit cu fermitate reputația sa ca unul dintre școlile din Europa de afaceri de conducere.

Cu mult înainte de "la nivel mondial" a devenit un descriptor important pentru educație de afaceri, elevii lui RSM, profesorii și personalul au fost reflectând deja diversitatea lumii în curs de globalizare.

La fel ca țara noastră gazdă, unul dintre cele mai renumite națiunilor comerciale internaționale din lume, RSM a continuat să se extindă și internaționaliza, cimentare statutul de unul dintre cele mai inovatoare școli internaționale și de afaceri din Europa.

RSM oferă o cultură intelectuală distinctă. Noi credem că conducerea pot fi predate printr-o combinație de provocare intelectuală și practic. Noi credem că dificultățile întâmpinate de lucru în diverse echipe promovează noi abordări creative în afaceri. Ne bucurăm de o relație de reciprocitate, de susținere cu companii multinationale. Si incurajam un mod de gândire flexibil, larg și, uneori, iconoclastă în materie de practici de afaceri și de cercetare.

Această abordare distinctă a contribuit RSM pentru a stabili un portofoliu de programe de top-clasat, precum si unul dintre cele mai mari și mai prolifici facultăți de management din lume.

RSM Abordarea

La RSM, dezvoltarea leadership-ul este despre realizarea potențialului intelectual și personal. Aici, veti fi contestată intelectual de conținutul academic cel mai înalt nivel și sub îndrumarea cele mai clare gânditori de business: facultate care se bazează pe ani de experiență de lucru pentru organizații, precum și perspective din propria lor de cercetare. Ne va provocare: la îndoială faptele așa cum sunt prezentate și critic-evaluare a ipotezelor. Și te va provocare: confruntarea cu limitările voastre, împingând limitele anterioare, descoperind ceea ce conduce într-adevăr comportamentul dumneavoastră și a altora.

Dezvoltarea abilităților de a fi capabil de a transforma ideile de conducere în rezultate remarcabile în afaceri, necesită acțiuni. Toate programele de a oferi studenților cu posibilități de a acționa în ideile lor în medii reale sau simulate de afaceri, de la associateships companiei și stagii de proiecte de consultanță reale, călătoriile internaționale și participarea la cluburi și conferințe gestionate de studenți.

La RSM, diversitatea nu este doar evaluat, este încurajat și dezvoltat. Într-un mediu unic deschis și cooperant, veți găsi spațiu pentru a explora noi moduri de gândire, inspirația de a contesta idei, și în cele din urmă, sfera de aplicare a dezvolta propriul potențial ca un viitor lider în afaceri.

Fapte si cifre

Fiind unul dintre cele mai mari școli internaționale de business din Europa, RSM ajunge la o audiență internațională expansiv de viitor și lideri actuali, prin portofoliul său de programe, servicii și activități academice.

Personal și de facultate aduce inovații constante noi in ambele educație de afaceri și crearea de cunoștințe, în conformitate cu misiunea noastră instituțională:

La RSM, suntem mândri de a pretinde:

Mai mult de 40 ani de experiență în domeniul educației de afaceri și management Una dintre primele trei facilități de cercetare din Europa Un clasament consistent între primele scoli de afaceri din Europa de nivel Un loc printre 1% din școli din întreaga lume, cu acreditare Triple Crown Educația de peste 1200 de directori în fiecare an 7.500 universitare și postuniversitare de studenți 29,000+ absolventi activ la nivel mondial Unul dintre cele mai mari și cele mai citate facultate scoala de afaceri din lume: 250 de cercetători seniori și 100 de doctoranzi 30 de centre de cercetare și inițiative 100 de școli partenere

Programe predate în:
Engleză
Olandeză

Această școală oferă și:

EMBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Construirea viitorului tau necesita mai mult decat buzzwords si carti de vizita. În calitate de director în creștere, știi exact ce înțelegem. ... [+]

Pentru liderii în mișcare, conduceți mai departe cariera dvs. la RSM.

Construirea viitorului tau necesita mai mult decat buzzwords si carti de vizita. În calitate de director în creștere, știi exact ce înțelegem. Succesul ia idei mari și conducerea luminată. Ea are un ochi critic, cu accent pe luarea deciziilor durabile care creează valoare pe termen lung. Este nevoie de o rețea puternică de profesioniști care sunt gata să facă mișcări mari - și dornici să te ajute să-ți faci atare. Acestea sunt toate valorile olandeze în timp, care au construit cariere luminoase în întreaga lume de secole. Și la RSM, veți câștiga direct de la acest tip de gândire valoroasă - este infuzată în toate aspectele noastre de Executive MBA part-time, care se predă în limba engleză, limba de afaceri internațională. Aflați cum aplicarea valorilor olandeze pentru o educație de afaceri internațională în Europa vă va extinde influența și va conduce cariera mai departe decât ați crezut vreodată posibil. Asta veți descoperi la Scoala de Management din Rotterdam, Universitatea Erasmus.... [-]

Ţările de Jos Rotterdam
January 2020
Part time
22 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Rotterdam School of Management | Erasmus University

Global Executive OneMBA este singurul program de Executive MBA conceput cu contribuții egale de la cinci școli de afaceri premier din Asia, Europa, America de Nord și Ame ... [+]

De ce RSM Global OneMBA?

Cinci școli. Patru continente. OneMBA. Global Executive OneMBA este singurul program de Executive MBA conceput cu contribuții egale de la cinci școli de afaceri premier din Asia, Europa, America de Nord și America de Sud. Proiectat pentru directori și profesioniști de rang înalt, acest program modular de 21 de luni de prestigiu vă oferă posibilitatea de a experimenta afacerile prin intermediul obiectivelor celor mai importante regiuni economice din lume, făcându-l de neegalat în dezvoltarea cunoștințelor, abilităților de lider, a rețelelor globale și a experienței internaționale afaceri unde se întâmplă, așa cum se întâmplă.

Un curriculum predat în limba engleză și proiectat cu contribuții egale de la cinci școli de afaceri de topLucru în echipă globală într-o clasă de 100 de directori dispersați geograficPatru săptămâni de rezidențe globale au avut loc pe patru continente diferiteCombinarea economiilor dezvoltate cu piețele emergenteUn format flexibil, cu fracțiune de normă, conceput pentru directori în poziții de înaltă cerereProiecte concepute pentru a aduce o valoare adăugată clară firmelor sponsorizate11 reședințe locale în Rotterdam cu cohorta europeană OneMBAProgram la o privire... [-]
Ţările de Jos Rotterdam
September 2019
Part time
21 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MBA 1-an

Rotterdam School of Management | Erasmus University

MBA noastră internațională vă oferă mai mult decât o nouă linie pe CV-ul dvs. Vă oferă un pașaport profesionist pentru cariera pe care o doriți, oriunde în lume. ... [+]

De ce MBA Rotterdam?

Gândiți-vă la olandeză, gândindu-vă cariera înainte

MBA noastră internațională vă oferă mai mult decât o nouă linie pe CV-ul dvs. Vă oferă un pașaport profesionist pentru cariera pe care o doriți, oriunde în lume.

Succesul în afaceri necesită mai mult decât cunoașterea faptelor. Este nevoie de o perspectivă globală, o abordare inovatoare, o minte critică și un accent pe colaborare și sustenabilitate. La RSM, proiectăm fiecare clasă având în vedere aceste valori.

Acesta este modul olandez de a face afaceri. Este păstrat facultatea noastră și absolvenții noștri de MBA înainte de tendințe, schimburi de piață, și peisajul de afaceri de zeci de ani. Și continuă să conducă succesul personal și profesional în Europa și în întreaga lume.... [-]

Ţările de Jos Rotterdam
January 2020
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

RSM MBA alumni stories:

RSM Corporate video

Highlights of the Full-time MBA

Global Executive OneMBA – European residency

Location address
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA

Rotterdam, South Holland, NL
Social Media