Citește Descrierea Oficială

Privind lumea din jurul tău cu ochii deschiși: la The Hague University of Applied Sciences la The Hague University of Applied Sciences , aceasta este pur și simplu norma. Până la urmă, o universitate de științe aplicate își poate revendica locul în centrul societății. Că poate dezvolta programe distinctive pentru a ajuta elevii să funcționeze cu încredere într-o societate globală care se schimbă mai repede în fiecare zi.

Fiecare colț al globului

Internaționalizarea este o caracteristică proeminentă a The Hague University of Applied Sciences . Studenții provin din toate colțurile globului pentru a se înscrie la programele de licență și master la unul din cele patru campusuri ale noastre, multe dintre ele inspirate de reputația internațională de la Haga ca „Oraș al păcii și al justiției”.

O întâmpinare călduroasă

La The Hague University of Applied Sciences , asigurându-se că corpul de studenți, facultatea și personalul său divers și internațional se simt bineveniți, în siguranță și stimat este de o importanță extremă. Instituția este dedicată să ofere organismului său internațional de studenți oportunitatea de a finaliza cu succes un program de studiu la nivelul Universității de Științe Aplicate (chiar dacă acest lucru va necesita dezvoltarea unui curriculum personalizat) și să ofere facultății sale posibilități ample de profesionalizare ulterioară.

Stabilirea legăturilor

Scopul principal al The Hague University of Applied Sciences este de a oferi educație de înaltă calitate. Cercetarea contribuie la acest lucru, iar grupurile de cercetare ale instituției joacă un rol important, stabilind legături între predare, practică și cercetare aplicată. Studenții noștri beneficiază de această abordare, deoarece absolventă ca lucrători ai cunoștințelor. Nu numai că, absolvă cetățeni ai lumii, stimulați de dorința lor de a învăța și de capacitatea de auto-învățare. Studenții care au absolvit instituția noastră de cunoștințe au învățat să vadă lumea cu ochii deschiși.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA 1-an

The Hague University of Applied Sciences

... [+]

Iugoslavia Tribunalul Internațional, Europol și Curtea Penală Internațională, de asemenea, cu sediul la Haga. Există aproximativ 300 de companii internaționale la îndemâna studenților de MBA ", inclusiv companii multinationale importante, cum ar fi Shell, Siemens, KPN, Unilever și DSM.

[-]
Ţările de Jos Haga
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MBA Part Time

The Hague University of Applied Sciences

În timpul MBA vă va învăța cum să aplice teoria de afaceri pentru a scenarii realiste. MBA studenți explora până la data de studii de caz si jocuri de rol în calitate de ... [+]

Master of Business Administration (MBA) este cel mai căutat după grad post-universitare de lumea de afaceri și o condiție prealabilă pentru mai multe roluri de top la nivel mondial. MBA de la Universitatea de Științe Aplicate de la Haga se va dezvolta dvs. de pătrundere de afaceri, cunoștințe și competențe strategice pentru aceste high-flying executive și roluri strategice. MBA este predat în întregime în limba engleză, limba de afaceri prim din lume. Cu aproximativ 80 la sută din studenții noștri MBA de peste mări și a personalului din diferite naționalități, puteți începe în curs de dezvoltare rețea internațională din prima zi. Pentru că suntem o universitate de științe aplicate, mai degrabă decât o universitate de cercetare, vă sunt garantate hands-on și relevant, experiențe "viața reală", pe MBA.... [-]

Ţările de Jos Haga
Contactează şcoala
Engleză
Part time
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The Hague University of Applied Sciences
Address
The Hague University of Applied Sciences Academy of Masters & Professional Courses Johanna Westerdijkplein 109 (Poseidon building)
2521 EN Haga, Olanda de Sud, Ţările de Jos
Website
Număr de telefon
+31 70 - 445 8888