Citește Descrierea Oficială

Privind la lumea din jurul tau cu ochii deschisi: la Universitatea de Științe Aplicate de la Haga, care este pur și simplu norma. La urma urmei, este prin păstrarea ochii larg deschiși ca o universitate de științe aplicate poate pretinde locul în centrul societății.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MBA 1-an

The Hague University of Applied Sciences

... [+]

Iugoslavia Tribunalul Internațional, Europol și Curtea Penală Internațională, de asemenea, cu sediul la Haga. Există aproximativ 300 de companii internaționale la îndemâna studenților de MBA ", inclusiv companii multinationale importante, cum ar fi Shell, Siemens, KPN, Unilever și DSM.

[-]
Ţările de Jos The Hague
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MBA Part Time

The Hague University of Applied Sciences

În timpul MBA vă va învăța cum să aplice teoria de afaceri pentru a scenarii realiste. MBA studenți explora până la data de studii de caz si jocuri de rol în calitate de ... [+]

Master of Business Administration (MBA) este cel mai căutat după grad post-universitare de lumea de afaceri și o condiție prealabilă pentru mai multe roluri de top la nivel mondial. MBA de la Universitatea de Științe Aplicate de la Haga se va dezvolta dvs. de pătrundere de afaceri, cunoștințe și competențe strategice pentru aceste high-flying executive și roluri strategice. MBA este predat în întregime în limba engleză, limba de afaceri prim din lume. Cu aproximativ 80 la sută din studenții noștri MBA de peste mări și a personalului din diferite naționalități, puteți începe în curs de dezvoltare rețea internațională din prima zi. Pentru că suntem o universitate de științe aplicate, mai degrabă decât o universitate de cercetare, vă sunt garantate hands-on și relevant, experiențe "viața reală", pe MBA.... [-]

Ţările de Jos The Hague
Contactează şcoala
Engleză
Part time
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The Hague University of Applied Sciences
Address
The Hague University of Applied Sciences Academy of Masters & Professional Courses Johanna Westerdijkplein 109 (Poseidon building)
2521 EN The Hague, South Holland, Ţările de Jos
Website
Număr de telefon
+31 70 - 445 8888