Citește Descrierea Oficială

şcoală

De ce alegeți IoBM?

În ultimii patru ani, IoBM A fost evaluată ca una dintre primele universități din sectorul privat, atât de către Comisia pentru Învățământul Superior al guvernului federal, cât și de către guvernul provincial Sindh. Eduniversal, în timpul convențiilor sale internaționale de decanii de afaceri de colegii a acordat IoBM 2 Palms ca fiind una dintre cele două cele mai bune școli de afaceri din Pakistan din 2010. Institutul a fost membru activ al Asociației Internaționale a Universităților (IAU), Asociației Internaționale a Președinților Universității (IAUP), Asociației Adunării Școlilor de Afaceri Colegiale (AACSB), Asociației Universităților Commonwealth (ACU) și este, de asemenea, asociat cu mai multe Alte organizații academice internaționale.

IoBM A stabilit legături și a câștigat credibilitate cu reputația școlilor de afaceri străine și cu cele mai importante institute, asociații și organizații internaționale care au contribuit la schimbul de idei și contribuie la educația și cercetarea în afaceri.

Programele pe care le oferim includ Executive MBA și MBA (Evening) în diverse domenii, organizate în weekend, punând accent special pe nevoile directorilor ocupați și cei care, după ce au terminat o carieră, doresc să meargă pentru unul nou. IoBM oferă programe în managementul sănătății și spitalelor, managementul riscurilor și al riscurilor, managementul industrial, managementul telecomunicațiilor, managementul mediului și al energiei, managementul educației, psihologia organizațională, economia și multe alte discipline. Facultatea IoBM excelează în domeniile respective. Ei își transmit cunoștințele în materie de cercetare și bursă studenților, permițându-le să înțeleagă mai bine disciplinele lor.

Elevii au acces la facilități excelente și resurse de învățare, pe măsură ce IoBM investește continuu în infrastructura Universității: bibliotecă, sală de gimnastică, sport, echipament informatic, facilități Wi-Fi, videoconferințe, clădire de campus de ultimă oră și facilități de transport subvenționate. IoBM și-a câștigat reputația printr-o excelentă experiență de stagiu și absolvent. Cursurile riguroase de studii universitare permit absolvenților să dobândească lățimea și profunzimea în materiile alese și, prin urmare, să intre într-o gamă largă de cariere. Un număr mare de absolvenți se alătură școlilor de afaceri din Europa, SUA și Canada.

Cercetarea este o competență de bază la IoBM. Toți membrii comunității IoBM sunt implicați activ în diseminarea cunoștințelor, urmărind cercetarea într-o gamă variată de teme. Institutul publica revista trimestriala de cercetare, Pakistan Business Review (PBR), care este recunoscuta de Comisia pentru Invatamantul Superior (HEC) ca categoria X si ECONLIT, Journal of Literature Economica, SUA. Conferința internațională finanțată anual de HEC oferă o platformă pentru prezentarea cercetărilor efectuate la IoBM. Pakistan Journal of Engineering Technology & Science și Jurnalul Educației și Dezvoltării Educaționale sunt, de asemenea, publicate. IoBM este acum conectat la PERN2, o rețea națională dedicată cercetării și educației (NREN) dedicată universităților / institutelor și altor sectoare academice din Pakistan.

şcoală
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Institute Of Business Management

Programul de MBA este conceput pentru a produce leadership de transformare și etice pentru întreprinderi și industrie prin curriculum integrat și de învățare experiențial ... [+]

O mba Programul este conceput pentru a produce leadership de transformare și etică pentru întreprinderi și industrie prin curriculum integrat și învățare experiențială și pregătește absolvenți pentru provocările de afaceri care decurg din globalizare, conectivitate și inovații conduse de tehnologie. Programul este conceput pentru a produce o piscină calificată de lideri de afaceri care posedă un set solid de expertiză multidisciplinară.

O trăsătură distinctivă a trăsăturilor programului este ecosistemul academic al învățării experiențiale care îmbogățește elevul într-un ciclu de "învățare prin practică" prin reflecție. Studiile de caz și lucrul cu proiectul se numără printre pedagogiile utilizate pentru furnizarea conținutului curricular. O caracteristică semnificativă adăugarea de valoare a CBM MBA este de 6 ore de credit de un proiect Capstone Graduate împărțit în două componente de credit 3 oră. Elevii se angajează, individual sau în grupuri mici, într-un proiect de viață reală, cu o companie care abordează o problemă reală care, prin aplicarea cunoștințelor și competențelor multidisciplinare dobândite în timpul studiilor MBA, ajută la luarea deciziilor și implementarea mai profitabile și competitive în organizare. Acest proiect este supravegheat în comun de un membru al facultății cu competențe și interese aliniate și un mentor al industriei și este evaluat într-o expoziție deschisă de către directori și facultate.... [-]

Pakistan Karachi
Aprilie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză