Suleman Dawood School of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Suleman Dawood School of Business (SDSB) De-a lungul anilor

Business School, înființată în 1986, a fost prima dintre școlile de la Universitatea Lahore de Management Sciences (LUMS).

Necesitatea unui curriculum provocator și relevante au sugerat utilizarea unor studii de caz, mai degrabă decât prelegeri convenționale pentru a împărtăși cunoștințe. Această decizie a fost susținută printr-o strânsă colaborare cu Harvard Business School si la Universitatea din Western Ontario (UWO), ambele din care sunt pionieri în această filozofie de predare.

În același timp, angajamentul față de excelență academică și profesională este susținută de un "Comitet de vizită", care cuprinde cadre universitare și administratori din universități și instituții de renume mondial, inclusiv la Harvard, UWO, IMD, Cambridge, Stanford, McGill si Institutul de Management din Asia.

Școala oferă o varietate de programe, inclusiv un program intensiv full-time MBA, un week-end Executive MBA, un management de doctorat bazat pe curs și programe de licență, cu specializări în contabilitate și finanțe și Management Science. In plus, Centrul de Rausing Executive Development (REDC) oferă programe de scurtă durată pentru directori. Școala desfășoară și cercetări economice și de gestionare riguroasă prin sectoarele strategice Centrul de Cercetare, Enterprise Centrul de Dezvoltare Socială și Centrul de Cercetare de caz.

LUMS menține o relație strânsă cu mediul de afaceri, care acționează ca o sursă de sfaturi și informații. Această interacțiune nu numai că ajută la menținerea curriculum-ului relevant pentru nevoile organizațiilor de afaceri, dar, de asemenea, asigură faptul că studenții sunt expuse la dinamica lumii corporatiste.

Liderii de afaceri interacționează în mod activ atât cu facultate și studenți, prin vizite frecvente, seminarii și ca vorbitori invitați și perspectivele lor îmbogăți experiența sala de clasă. În plus, legăturile din industrie sunt consolidate prin implicarea MBA facultate în predare și formare în cadrul programelor de dezvoltare executive, care sunt frecventate anual cu mai mult de 2.000 de directori executivi și manageri din lumea corporatistă.

Scopul nostru este de a asigura nevoile educaționale variate ale unui organism de student cultural divers și dispersate geografic prin pregătirea acestora academic, personal și profesional, precum și oferindu-le acces la oportunități de a face o diferenta.

Trei decenii și peste 2000 de absolvenți de mai târziu este cotat ca fiind una dintre școlile de afaceri de top din regiune. SDSB continuă să fie prima alegere a studenților în Asia de Sud. Aceasta este ceea ce face un parteneriat cu SDSB un efort merită.

Locații

Lahore

Lahore University of Management Sciences

Address
D.H.A,
Lahore Cantt.

54792 Lahore, Punjab, Pakistan
Număr de telefon
+92 42 35608000