Citește Descrierea Oficială

eCracovia de la Universitatea de Economie din Cracovia (CSB CUE) a fost prezentă pe piața serviciilor educaționale din 1991. Școala oferă studii de MBA, cursuri postuniversitare, și a fost furnizarea de servicii de consultanță de cercetare și publicare. CSB CUE își îmbunătățește în mod constant oferta, adaptându-l la cerințele pieței actuale. Dezvoltarea dinamică și succesul care conduc la poziția înaltă a Școlii în clasamentul polonez sunt cauzate de recunoașterea din ce în ce mai mult pe scena internațională. Școala de Afaceri Cracow CUE menține cooperarea continuă cu întreprinderile, centrele culturale, universitățile, școlile postliceale și colegiile comunitare, atât în ​​Polonia, cât și în străinătate. Este parte a comunității internaționale, care oferă posibilitatea de a se întâlni cu parteneri de afaceri din întreaga lume pentru a face schimb de experiență și competențe, de a accesa o rețea globală de instituții de învățământ, organizații din sectorul public și firme de consultanță.

Partenerii școlii sunt: ​​Școala de afaceri St. Gallen (Elveția), Ecole de Management de Normandie, Școala Clermont Graduate School of Management / Groupe ESC Clermont (Franța), Universitatea Clark, Universitatea Suffolk Sawyer Business School, Universitatea Roosevelt, Colegiul Heller Business, Universitatea de Stat Grand Valley (SUA), Scoala de Business Stockholm (Suedia), Universitatea din Johannesburg (Africa de Sud), Academia de Studii Economice din Moldova (Moldova), Universitatea Bancară (Ucraina).

Din 2011, CSB CUE a fost membru al EFMD - Fundația Europeană pentru Dezvoltare Management.

Scopul principal al școlii este să se concentreze asupra cooperării extinse cu lumea afacerilor. Se asigură că cunoștințele fiind transmise studenților a fost puternic legate de practica de afaceri, pentru că numai atunci absolvenții vor avea o poziție puternică pe piața forței de muncă și va dezvolta antreprenoriatul polonez.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Studiile MBA inovatoare MBA sunt organizate de către CUE School of Business CUE în colaborare cu Universitatea Clark din Worcester (SUA). Aceste studii sunt create în pri ... [+]

MBA CSB Master

Studiile MBA inovatoare MBA sunt organizate de către CUE School of Business CUE în colaborare cu Universitatea Clark din Worcester (SUA).

Aceste studii sunt create în primul rând pentru persoanele care doresc să își înceapă cariera în afaceri (managementul junior).

MBA CSB PROGRAM MASTER:Număr de ore: 2 160 de ore (480 ore de cursuri și 1 680 de ore de lucru individual)MBA Studiile de masterat CSB durează patru semestre, timp în care sunt desfășurate clase împărțite în domenii de competențăLimba aplicata: Engleza 100%Cursurile de weekend se desfășoară vineri (între orele 15.00 - 21.00), sâmbătă și duminică între orele 8.00 și 4.00. Reuniunile se desfășoară o dată sau de două ori pe lună.Costul programului MBA MBA Master: 6 900 EUR (posibilitatea de plată în rate), 200 EUR taxă nerambursabilă de recrutareȘcoală parteneră: Universitatea Clark din Worcester (SUA)Obiectivul programului... [-]
Polonia Cracovia
Octombrie 2020
Engleză
Part time
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză