IBD Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de prima alegere

Pentru managerii ambițioși din Polonia și din străinătate

IBD Business School este o școală de afaceri care oferă cele mai bune programe de dezvoltare pentru directorii polonezi și internaționali. Noul nume (de la începutul anului 2015) este continuarea precedentului - Institutul pentru Dezvoltarea Afacerilor - "Institutul pentru Dezvoltarea Afacerilor" în limba engleză. Începând cu anul 2013, IBD Business School a fost clasificată ca unitate științifică în evaluarea parametrică efectuată de Comitetul de Evaluare al unităților științifice ale Ministerului Științei și Învățământului Superior.

IBD Business School Oferta

Studii MBA

 • MBA Executiv
 • International MBA
 • mba

Instruire și cursuri - programe de dezvoltare certificate (deschise și pentru companii), implementate în cadrul următoarelor centre de expertiză:

 • Strategie și management
 • conducere
 • Managementul capitalului uman
 • Marketing și Vânzări
 • Finanțe și guvernanță corporativă
 • Școala de coaching IBD-NMC
 • Școala de coaching business IBD
 • Jocuri și joacă

Sistem de coaching

 • Coaching-ul executiv
 • coaching-ul echipei
 • Instruire în vânzări
 • Implementarea culturii de coaching

Consiliere și cercetare organizațională

 • Consultanță strategică
 • Consultant de afaceri
 • consultanta in resurse umane
 • Consultanță în vânzări și marketing

UE și programe de licitație

Programele noastre de MBA sunt cele mai bune din Polonia - acestea se remarcă pe piață, atât din punct de vedere al disciplinei, cât și al facultății internaționale și al formei de învățământ.

MBA Executiv

Programul Executive MBA a fost dezvoltat cu Ashridge Executive Education, unde studiile sunt realizate în colaborare cu SWPS la Universitatea de Științe Umaniste și Științe Sociale. Ei au cel mai bun personal internațional din Polonia. Clasele sunt deținute în limba engleză.

Diplomă de MBA emisă de IBD Business School în parteneriat cu Ashridge și Universitatea SWPS. În plus, absolvenții primesc un certificat de studii postuniversitare la Universitatea SWPS.

International MBA

Programul International de MBA este oferit în colaborare cu Universitatea Buckinghamshire New University, adresată tinerilor manageri și profesioniști care lucrează în mediul internațional. Clasele sunt deținute în limba engleză.

Absolvenții primesc un MBA eliberat de o universitate britanică.

mba

Un program practic conceput pentru afacerile poloneze, desfășurat împreună cu SWPS la Universitatea de Științe Umaniste și Sociale, subliniind provocările actuale de management. Liderii de echipă sunt precursori lectori-practicieni valoroși. Clasele se desfășoară în limba poloneză.

Diplomă de MBA emisă de IBD Business School și Universitatea SWPS. În plus, absolvenții primesc un certificat de studii postuniversitare la Universitatea SWPS.

Studiile MBA sunt, de asemenea, realizate în formă închisă.

Am urmărit în mod constant de ani de zile pentru o ofertă atât de cuprinzătoare în educarea resurselor umane pentru afaceri. De la început am fost însoțiți de transformarea politică poloneză ca una dintre cele mai importante instituții de formare. În anii 1990-1992 am inițiat formarea consilierilor de investiții, a directorilor financiari, a brokerilor, a membrilor consiliului de supraveghere. Am fost liderul în instruirea în marketing, restructurarea afacerilor, împărtășirea experiențelor poloneze cu țările vecine.

Astăzi oferim programe moderne avansate de instruire în domeniile principale ale funcționării moderne a întreprinderii, cursuri de coaching cu acreditare internațională, precum și servicii de consultanță de înaltă calitate împreună cu instrumentele autorului și proiectele proprii de cercetare implementate împreună cu Fundația Poloneză pentru Studii de Management.

IBD Business School are două centre moderne de instruire: Centrul de Conferințe Green Park din Serock și Centrul de Instruire Sienna din Varșovia.

Acreditare și certificare

IBD Business School, ca unitate de formare continuă (certificat nr. 12 / M / 10 [1], emis de Oficiul de Educație al orașului Varșovia), sub rezerva sistemului de educație în sensul sistemului educațional. Participanții la programele de formare primesc certificatul de absolvire corespunzător și un certificat de la IBD Business School, fiind obligați să participe la 100% din clase.

Serviciile noastre sunt de asemenea incluse:

 • marcă de calitate Malopolska Standarde pentru servicii de educație și de formare
 • Certificarea o F International Education Society, evaluat A (programe cu leadership și management, resurse umane, vanzari si negociere)
 • Școala de coaching internationale acreditată : NMC IIC & M, ILM (cursuri de coaching)

Cadre

Experți, consultanți, formatori și lectori IBD este o specialitate de înaltă clasă cu experiență internațională și cercetare științifică și practică în afaceri. Școala totală cooperează cu un personal de peste 150 de persoane. Cunoașterea, experiența practică bogată, capacitatea de a crea proiecte educaționale convingătoare, consultanță și cercetare reprezintă un potențial intelectual valabil al IBD, care permite organizațiilor să ofere programe de dezvoltare interdisciplinare și coerente pentru a satisface nevoile afacerilor moderne și ținând seama de ultimele tendințe globale și modele.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea MBA Part Time » Vedea EMBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

EMBA

Executive MBA

Campus Cu jumătate de normă 19 luni October 2018 Polonia Warszawa Serock + 1 mai mult

Programul Executive MBA a fost co-proiectat de către IBD Business School și Ashridge Executive Educaton din Marea Britanie. În prezent, programul este oferit în comun de către IBD și SWPS Universitatea de Științe Sociale și Umanistice. Creat cu manageri practici în minte, Executive MBA este conceput pentru persoanele fizice ale caror cariere sunt deja avansate și care doresc să obțină mai mult. Este atat pentru profesionistii condusi cat si pentru directorii de la varful carierei lor si managerii de nivel mediu care doresc sa-si accelereze drumul spre varf. [+]

Programul Executive MBA a fost co-proiectat de către IBD Business School și Ashridge Executive Educaton din Marea Britanie. În prezent, programul este oferit în comun de către IBD și SWPS Universitatea de Științe Sociale și Umanistice. Creat cu manageri practici în minte, Executive MBA este conceput pentru persoanele fizice ale caror cariere sunt deja avansate și care doresc să obțină mai mult. Este atat pentru profesionistii condusi cat si pentru directorii de la varful carierei lor si managerii de nivel mediu care doresc sa-si accelereze drumul spre varf.

Curriculum-ul acestui program oferă o combinație complementară de fundații teoretice solide cu experiențe practice de afaceri și concentrarea în profunzime asupra problemelor oamenilor din cadrul organizațiilor. Cele 12 module acoperă toate funcțiile manageriale importante încorporate în analiza critică, globalizarea economică, strategia de afaceri și inovația. Modulele culminează cu un proiect de master, oferind o oportunitate de a dezvolta cunoștințe, sinteze, cunoștințe de cercetare și competențe analitice și de a le aplica în situațiile de afaceri de interes pentru participanții la program. Între timp, prin diferite activități de dezvoltare personală și de lider (P & LD) și mentorat, participanții beneficiază de un sprijin substanțial, pe durata studiilor, pentru a-și atinge obiectivele de carieră dincolo de MBA.... [-]


MBA Part Time

Mba Internațional

Campus Cu jumătate de normă 24 luni October 2018 Polonia Warszawa Serock + 1 mai mult

Programul MBA Internațional este oferit în colaborare cu Buckingamshire (Bucks) New University din Marea Britanie. Acesta este conceput pentru a aspira liderii cu o mentalitate globală care doresc să lucreze cu succes în diverse situații și să lucreze într-un cadru internațional. [+]

Programul MBA Internațional este oferit în colaborare cu Buckingamshire (Bucks) New University din Marea Britanie. Acesta este conceput pentru a aspira liderii cu o mentalitate globală care doresc să lucreze cu succes în diverse situații și să lucreze într-un cadru internațional.

Programul durează 24 de luni, fiind atinse 180 de credite în această perioadă. Elevii studiază 8 module - fiecare având 15 credite. Toate aceste module sunt obligatorii. Acestea sunt urmate de un modul de auto-gestionare finală care are 60 de credite: Proiect de Disertație sau Consultanță. În plus față de modulele care poartă credite academice, există o componentă a programului care este non-credit, dar obligatorie: dezvoltarea personală și profesională (PPD). Absolvenții primesc o diplomă de MBA emisă de IBD Business School și un premiu original MBA, acordat de Universitatea Buckinghamshire New.... [-]


Videoclipuri

Dr. Lorraine Watkins-Mathys

Contactează

IBD Business School

Adresă, linia 1 Panieńska 9
03-704 Warszawa, Masovia, Polonia
website http://ibd.pl/
Telefon +48 (22) 618 85 83

Green Park Conference Center

Adresă, linia 1 Green Park Conference Center at IBD Business School
05-140 Serock, Masovia, Polonia

Sienna Training Center

Adresă, linia 1 ul. Sienna 73
00-833 Warszawa, Masovia, Polonia