Citește Descrierea Oficială

O Institutul de Informatică acestuia este parte a Academia Poloneză de Științe care este pe locul în lume, 33-în instituțiile Scimago clasament. Directorul Institutului de Informatică al Academiei Poloneze de Științe (IPI PAN) este Profesorul Jacek Koronacki. Un alt organ de conducere al Institutului este Consiliul științific, care este prezidat de profesorul Andrzej Tarlecki. Institutul învață o varietate de programe postuniversitare în limba polonă, MBA - Programul pentru inovație și analiza datelor rula în colaborare cu Școala Woodbury din Utah Valley University Business (Statele Unite ale Americii), în limba engleză, iar doctorat în programul contemporane Informatică, de asemenea, în limba engleză.

Institutul are doua departamente:

Departamentul de Fundamentele teoretice ale informaticii (Șef al Departamentului de profesorul Wojciech Penczek), și Departamentul de inteligenta artificiala (Șef al Departamentului de profesorul Jan Mielniczuk). Departamentul de Fundamentele teoretice ale principalelor activități de cercetare informatică a se afla în următoarele domenii:

 • Arhitectura calculatoarelor
 • Web Services Tehnologie
 • Teoria Sistemelor de calcul
 • Teoria sistemelor distribuite.
IPIPAN102

Departamentul inteligenței artificiale este specializată în domeniile

 • Analiza statistică și modelare
 • Inginerie lingvistică
 • Învățătura de Inteligenta Artificiala
 • Joc și Decizia Teorie.

tipuri majore ale Institutului de activități științifice includ:

 • Proiecte de cercetare (de exemplu, probatoriu raționament, dobândirea de cunoștințe și de reprezentare, statistică și paradigme de învățare motivate biologic, teoria deciziei)
 • Conferințe (de exemplu, Conferința internațională privind procesarea limbajului și Intelligent Information Systems, Conferința comună internațională privind securitatea și Intelligent Information Systems, International Conference on Information Systems și aplicațiile informatice Management Industrial)
 • Seminarii
 • Publicații (mai mult de 150 de articole, capitole de carte, monografii și cărți în fiecare an).

Ceea ce ne propunem să facem

Institutul de Informatică al Academiei Poloneze de Științe este determinată pentru a menține nivelul ridicat al activităților de cercetare și academice, pentru care este aclamat atât pe plan intern și internațional. Acesta are o clasificare a Ministerului Științei și Învățământului Superior al Republicii Polone. De asemenea, este listat ca un inhibitor H + (cea mai înaltă clasificare) instituția de învățământ superior în baza de date germană Anabin. Institutul își propune să continue cooperarea internațională în ceea ce privește programele de studiu, precum și proiecte de cercetare și granturi comune.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

MBA 1-an

Institute of Computer Science - Polish Academy of Sciences (IPI PAN)

Institutul de Informatică al Academiei Poloneze de Științe (IPI PAN) ofera programul de MBA predat cu sprijinul de la partenerul său, Școala Woodbury de Business de la Un ... [+]

Studii MBA la Institutul de Științe Informatică al Academiei Poloneze de Științe predate, cu sprijinul partenerului său, Școala Woodbury de Business de la Universitatea din Utah Valley

Institutul de Informatică al Academiei Poloneze de Științe (IPI PAN) ofera programul de MBA predat cu sprijinul de la partenerul său, Școala Woodbury de Business de la Universitatea din Utah Valley (Statele Unite ale Americii). Acesta este un program de prestigiu și recompensarea postuniversitare pentru manageri și cei care inspiră să devină lideri de afaceri, precum și persoanele care lucrează în administrația publică și organizațiile non-guvernamentale. Formatul programului de MBA permite să lucreze și de a studia simultan. ... [-]

Polonia Varşovia
Contactează şcoala
Engleză
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză