Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Management din Varșovia

Universitatea de Management din Varșovia, înființată în anul 1995, este unul dintre cele mai vechi colegii private din Polonia. În prezent, acesta se inscrie mai mult de 6.000 de studenți și are mai mult de 37.000 de absolvenți. Facultatea de format din cercetători și lectori experimentați și creative.

Universitatea de Management din Varșovia oferă studenților săi potențiali excepțional condiții favorabile pentru a studia în Campus de-al treilea mileniu. Este o carcasă complex numeroase săli de curs, laboratoare, săli de calculatoare, și laboratoare arhitecturale bine echipate limbaj academic.

Complexul Universitatea oferă, de asemenea facilități de recreere, cum ar fi un bazin de înot modern, o sală de sport, și o sală de sport. În clădirea este un bufet și o cafenea mare a prețurilor .Reasonable și meniul de bun ar trebui să satisfacă chiar și cele mai greu să vă rog. Dormitor elev găzduiește 300 de elevi in ​​camere single, două persoane și trei persoane, precum și apartamente. Toate camerele au acces la internet. Este disponibil pentru un preț rezonabil o parcare subterană.

Studenții Studii:

Programele universitare de licență

Administrație administrare Relații internaționale Pedagogie Studii Europene științe politice Securitate Naționala

Programe de gradul inginer lui

Ingineria Calculatoarelor Managementul de producție și inginerie

Studii postuniversitare:

Programe de masterat

lege Administrație administrare Relații internaționale Pedagogie psihologie

Programe predate în:
  • Engleză
  • Lustrui

Această școală oferă și:

EMBA

Warsaw Management Academy - Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie

Executive Master de Studii Postuniversitare de studii Business Administration sunt printre cele mai prestigioase și recunoscute în calificările manageriale lume destinate ... [+]

Executive Master of Business Administration

Postuniversitar Executive Master of Business Administration Studiile sunt printre cele mai prestigioase și recunoscute în calificările manageriale lume destinate pentru oameni de afaceri si management senior. Curriculum-ul de studiu EMBA permite finalizarea efectivă a educației universitare în domeniul managementului și de afaceri. Absolvenții de studii postuniversitare EMBA, castiga avantaj asupra concurenței și de a crește valoarea și atractivitatea acestora pe piața muncii.

Destinatarii

Curriculum-ul de EMBA studii postuniversitare este conceput, în primul rând, pentru personalul de conducere, membru al organelor statutare, directori de societăți comerciale, manageri, sau cei care doresc să ia poziții de conducere, în scopul de a utiliza cunoștințele și abilitățile lor în diverse domenii , printre altele, în management financiar, marketing, managementul resurselor umane, mass-media si PR si coaching.... [-]

Polonia Warsaw
Octombrie 2019
Engleză,Lustrui
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză