The University College of Tourism and Ecology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Lider incontestabil în domeniul educației turismului

Colegiul Universitar de Turism și Ecologie este un centru academic internațional, care atrage studenți din toată Polonia, cât și în străinătate. Universitatea se angajeaza sa excelenta in educatie, oferindu-le studenților săi cu cunoștințe de specialitate și experiență livrate de lectori de top și practicieni de afaceri.

Anul acesta este un alt an consecutiv când UCTE a primit titlul de "Colegiul Turism Cel mai bun in Polonia".

De mulți ani, Universitatea a fost de formare de experți de top și viitori manageri ai companiilor de turism. Universitatea este situat într-un castel renascentist numit "Wawel mici", ale cărui interioare istorice au fost adaptate de camere moderne, complet echipate de curs și laboratoare pentru. Ceea ce studenții noștri prețuiesc cel mai mult este educația practică, comunitatea academică internațională, posibilitatea de a crea propriile lor căi educaționale, metode de predare inovatoare și o atmosferă prietenoasă.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

Mba în Turism

Online şi campus combinate Cu normă întreagă 5 semestre Polonia Sucha Beskidzka

Importanța tot mai mare de programe de MBA specializate pentru managementul superior înseamnă necesitatea de a dezvolta oferte educaționale care depășesc satisfacerea nevoilor IT, HR și în sectorul financiar. [+]

MBA în Turism - Noi Creați elita manageri!

Importanța tot mai mare de programe de MBA specializate pentru managementul superior înseamnă necesitatea de a dezvolta oferte educaționale care depășesc satisfacerea nevoilor IT, HR și în sectorul financiar.

MBA în turism este primul curs de specialitate absolvent în Polonia, realizat în întregime în limba engleză, care acoperă nu numai astfel de subiecte MBA clasice ca: leadership, etica, contabilitate, marketing si management, dar, de asemenea, explorează strategii și tendințe contemporane și inovatoare în industria turismului .

Programul de MBA se concentrează pe utilizarea pragmatică a aspectelor de mai sus pentru proiecte de afaceri dezvoltate nu numai în turism - unul dintre cele mai rapide sectoare de creștere în mediul de afaceri contemporan - dar, de asemenea, în orice alt sector de activitate.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii
ul. Zamkowa 1 34-200
Sucha Beskidzka

Sucha Beskidzka, Lesser Poland, 1 34-200 PL