IMF Business School Portugal

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Valorile care fac diferența

FMI Business School Group este un grup de afaceri dedicat formarea de companii și persoane fizice, cu un puternic angajament pentru calitate și servicii. Noi contribuie la dezvoltarea personală și profesională, cu o rata mare de succes în Profesioniști de specializare.

FMI Portugalia este o societate comercială de drept portughez introdus în FMI Business School Group, iar activitatea sa se adresează țărilor de limbă portugheză. FMI Portugalia are ca obiect efectuarea unor activități de reprezentare, diseminare, promovare și marketing în Portugalia și alte țări vorbitoare de limbă portugheză, cursuri oferite de către instituțiile care oferă învățământ la distanță (e-learning), universități, institute politehnice și școli, sunt interne și externe.

Instituțiile le reprezintă, și cu care ne-am parteneriate constituie o referință în domeniile lor de expertiză, de predare de referință de e-learning, care poate oferi diferența competitiv în setul de competențe dobândite și un factor critic de succes, în special în mediul de astăzi extrem de competitiv și solicitante.

Suntem un grup de afaceri în expansiune permanentă

Încă de la începuturile sale obiectivul Business School FMI a diversificat, an după an, ca răspuns la un număr tot mai mare de clienți foarte mulțumiți.

Buna-valoare ofertei de formare ne face lideri în industrie.

În prezent, deja antrenat mai mult de 90.000 de studenți și a colaborat cu peste 5.000 de companii, unele dintre cele mai importante din Spania.

Valorile noastre

Vedere

Viziunea noastră este de a deveni o referință internațională în profesioniști de e-learning în diferite domenii tehnice.

Misiune

Vrem să crească cu tine. Scopul este de a asigura un nivel ridicat de satisfacție a clienților, datorită unei atenții personalizate și dăruire și excelență în calitatea serviciilor. Acest obiectiv necesită o îmbunătățire continuă în angajamentul resurselor materiale tehnice și și maximă a tuturor angajaților noștri pentru formarea în cadrul FMI este o experiență diferită și unică.

Valori

  • Asigurați învățământul superior accesibil, oferind formare de calitate la prețuri competitive.
  • Investiția în tehnologii noi pentru a oferi valoare formării.
  • proximitatea fizică a studentului prin intermediul rețelei noastre naționale și internaționale de birouri și centre asociate.
  • Sistem personalizat meditații academice. echipa de profesori extrem de motivați și întotdeauna disponibile.
  • angajamentul intern echipei noastre, stabilirea unor politici care să permită dezvoltarea personală bazată pe încredere, flexibilitate și autoexigência.

De ce de formare în FMI?

De ce FMIAcreditari
Această școală oferă programe în:
  • Portuguese (Brazil)

Vedea Online EMBA » Vedea Online MBA » Vedea Online Certificate de Studii Postuniversitare » Vedea Online Masterat » Vedea Masterate »