Porto Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Porto Business School este Business School de la cea mai mare universitate portugheză, Universitatea din Porto. Misiunea sa este predarea de cursuri postuniversitare și de formare avansate de management executiv, activități complementare, cu o implicare permanentă în domeniul serviciilor de cercetare și de afaceri aplicate.

Porto Business School reunește abilitățile și experiența fostului EGP-UP și ISFEP, un proiect de formare executiv, care a fost dezvoltat cu succes în cadrul Facultății de Economie.

Ca o resursă de bază, Porto Business School are un personal didactic cu experiență îndelungată în procesul de predare și de cercetare, de la Universitatea din Porto (Economie, Inginerie, Drept și Psihologie și Științe ale Educației Facultățile), la care se adaugă alte două categorii didactice: manageri cu pregătire academică și cariere solide de afaceri, și profesori de la universități din străinătate, și anume cele americane de Nord (Central Florida, Massachusetts, Miami și New Orleans) și cele europene (London Business School si Institutul de afaceri, printre altele). Aceste conexiuni la școli similare din străinătate, care au existat încă din 1988, în unele cazuri, să asigure un nivel ridicat de internaționalizare în activitățile sale.

Porto Business School

Porto Business School are chiar sprijinul unui grup de societăți și alte organizații de referință, cu o implicare decisivă în stabilirea organelor de conducere a școlii (Consiliul de Administrație și Management), și care asigură o conexiune eficientă pentru Școala cu mediul de afaceri portughez . Implicarea întreprinderilor în modelul de guvernare Porto Business School este mult mai extinsă decât cea observată în oricare alt portughez Business School.

Porto Business School are în prezent următoarele produse de referință: un internațională full-time MBA, Magellan MBA și un Executive MBA. Altele decât aceste programe, Porto Business School oferă chiar și un set de cursuri de un an postuniversitare, programe executive de scurtă durată și de mediu, seminarii de management superior, programe de formare în companie și servicii de afaceri (selecția și recrutarea de muncitori calificați, precum și cercetare și consultanță aplicată activitati).

Valorile Porto Business School

  • Faci bine
  • Face o diferenta
  • Striving pentru Mai mult
  • Educație pentru viață

Misiune

Porto Business School are misiunea de a îmbunătăți calitatea managementului și pentru a promova schimbarea în companii și alte organizații, prin formare avansată la un nivel postuniversitar, cercetare și consultanță aplicată. Porto Business School intenționează urmărește să dezvolte o rețea de cunoștințe și competențe și un sprijin pentru acțiunile liderilor și pentru competitivitatea companiilor pe piețele globale.

Viziune

Scopul nostru este de a fi lideri în formarea executiv de conducere, companiile care plasează și Academia side-by-side într-un proces continuu de învățare și apreciere reciprocă unul.

Parteneri

Porto Business School este susținut de 36 de organisme asociate. Următoarele sunt în prezent parteneri Porto Business School:

Academic

Porto Business School

Neacademice:

Porto Business School

ACREDITARI

Programele de MBA de la Porto Business School sunt purtători de două acreditarile internationale: AMBA si EPAS.

Porto Business School

Locații

Porto

Address
Avenida Fabril do Norte, 425
Matosinhos
Portugal

4460-312 Porto, Districtul Porto, Portugalia

Acreditări