HEC Paris in Qatar

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Qatar: conducerea viitorului

Qatar este una dintre economiile cu cea mai rapidă creștere din lume și este deci o destinație de afaceri foarte atractivă.

Creșterea economică a Qatarului sa bazat în principal pe industria petrolieră și a gazelor naturale. Cu toate acestea, în conformitate cu Qatar National Vision 2030, politica economică este axată pe dezvoltarea sectoarelor non-energetice. Scopul este transformarea economiei actuale pe bază de carbon într-o economie avansată, competitivă și bazată pe cunoaștere.

HEC Paris in Qatar

HEC Paris sa alăturat Fundației Qatar în iunie 2010, aducând programe de cercetare și activități de cercetare la nivel mondial la Doha și regiune. Este primul partener european în educația orașului.

În acest context, HEC Paris oferă un portofoliu complet de programe de management, inclusiv primul MBA Executive International din Qatar, o diplomă de master specializat în managementul unităților strategice de afaceri , precum și programe de management non-managerial pentru directori sub formă de programe scurte Executive. Unul dintre cei mai importanți furnizori de programe educaționale executive din ultimii 8 ani, HEC Paris oferă programe personalizate pentru companii individuale.

Programele și activitățile de cercetare ale companiei HEC Paris in Qatar dezvoltă competitivitatea companiilor în economia globală și sunt pe deplin aliniate cu Viziunea națională Qatar 2030 pentru a sprijini transformarea Qatarului într-o economie avansată, competitivă și bazată pe cunoaștere.

Împărtășim cunoștințele noastre academice

HEC Paris a lansat un birou de cercetare în Qatar pentru a-și continua contribuția la realizarea unei economii bazate pe cunoaștere în Qatar, care depășește oferta celor mai bune programe educaționale din regiune prin lansare. Biroul de Cercetare, creat cu sprijinul Fundației Qatar, oferă fonduri potențiale de la Fondul Național de Cercetare Qatar (QNRF), Fundația de Cercetare Qatar

Biroul de Cercetare se va axa pe dezvoltarea conținutului pedagogic, cum ar fi scrierea de studii de caz asupra companiilor locale, cercetarea academică inovatoare care va fi publicată în reviste de prestigiu, facilitarea acordării de burse post-doctorale și doctorale, colaborarea cu instituțiile academice și de afaceri comunitățile din Qatar și organizarea de evenimente, ateliere și conferințe "Focus on Research".

Facilităţi

Stadiul modern al clădirii premiate cu 52 de etaje Turnul Tornado situat în West Bay - centrul de afaceri din Doha.

Facilitățile oferă un loc confortabil și ușor accesibil pentru programele HEC Paris oferind în același timp vederi spectaculoase ale orașului.

asociere

Fondată în 1995 prin decretul Alteței Sale, Sheikh Hamad Bin Khalifa Al Thani, Părintele Emir, Fundația Qatar este o organizație privată, non-profit.

Misiunea Fundației Qatar este de a îngriji viitori lideri din Qatar. Prin exemplificare și prin împărtășirea experienței sale, Fundația contribuie, de asemenea, la dezvoltarea umană la nivel național, regional și internațional. În toate activitățile sale, Fundația promovează o cultură de excelență în Qatar și își promovează rolul în susținerea unei societăți inovatoare și deschise care aspiră să dezvolte o capacitate umană durabilă, prosperitate socială și economică pentru o economie bazată pe cunoaștere.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea EMBA-uri » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

EMBA

Executive MBA

Campus 16 luni February 2019 Qatar Doha

Executive MBA este un program practic și intens dezvoltat pentru a vă oferi o înțelegere a aspectelor sociale, economice și de mediu ale afacerilor internaționale, precum și abilitățile de a pune în aplicare viziunea dumneavoastră. [+]

1 Grad, 8 Majori, 14 Locații

Executive MBA este un program practic și intens dezvoltat pentru a vă oferi o înțelegere a aspectelor sociale, economice și de mediu ale afacerilor internaționale, precum și abilitățile de a pune în aplicare viziunea dumneavoastră.

Concentrarea noastră specială pe strategie, leadership și mediul de afaceri global vă asigură că veți obține cunoștințe și abilități cuprinzătoare, inovatoare și aplicabile.

Veți învăța nu numai de la facultate de top, ci și de la alți participanți de rang înalt, care aduc o bogată experiență practică de afaceri, dintr-un spectru larg de industrii și funcții de management la clasă.... [-]


Contactează

HEC Paris in Qatar

Adresă, linia 1 Tornado Tower, 16th Floor P.O Box 5825
Doha, Doha, Qatar
website http://www.qatar.exed.hec.edu
Telefon +974 4454 0161