Central Bohemia University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Introducere

CBU se numără printre cele mai noi și cele mai moderne universități private din Republica Cehă. Atragerea unui flux continuu de studenți noi de la înființarea sa în 2011. Atestă reputația sa ca instituție de învățământ de prim rang. Situat în centrul orașului Praga.

 • Ca o universitate inovatoare care continuă să prospere în furnizarea de servicii și sprijin excepționale pentru studenții noștri.
 • Toate întrebările academice ar trebui să primească feedback în termen de 48 de ore. Fiecare student are un tutore personal pentru a consulta orice probleme și întrebări (atât academice, cât și profesionale).

Instituția certificată

Suntem acreditați de către agenția de acreditare ASIC din Regatul Unit (Serviciul de Acreditare pentru Școli, Colegii și Universități Internaționale). Programele noastre de studii și cursurile scurte sunt acreditate fie de INTEAS (Societatea Internațională de Acreditare în Educație), fie de Ministerul Educației, Tineretului și Sportului sau de alte autorități recunoscute în UE. Am devenit membru al QISAN (Network Quality Study International Abroad Network). În prezent oferim noi programe de licență, masterat și doctorat.

Parteneri

CBU are o rețea academică bine stabilită, bazată pe parteneriate și schimburi de studenți cu mai mult de 50 de universități din întreaga lume. CBU este membru QISAN.

Programele de studiu

CBU oferă programe de licență pentru studenții de licență, masterat și doctorat pe programe academice și de MBA la nivel profesional.

 • MBA Executiv
 • MBA în Turism, Ospitalitate și Managementul Evenimentelor
 • MBA în dezvoltarea imobiliară
 • MBA în Diplomație și Relații Internaționale
 • MBA în domeniul sănătății

Ne concentrăm pe dezvoltarea profesională a studenților noștri internaționali care are ca rezultat furnizarea de toate cursurile în limba engleză.

Cercetare

Din 2013, organizăm o conferință internațională anuală indexată în prezent în baza de date Thomson Reuters - Web of Science Core și Proquest. Lectorii publica reviste Scopus si Thomson Reuters in numeroase domenii si specializari (de exemplu, economie, inginerie, stiinte naturale etc.) Inclusiv Conferinta publicam in total patru reviste de cercetare indexate in Google scholar, DOAJ, EBSCO, CrossRef si alte baze de date. Susținem accesul deschis și folosim Open Journal System.

LECTORI

Marea majoritate a lectorilor noștri sunt experți cu o vastă experiență profesională și / sau de cercetare, care se dedică practicii, ceea ce înseamnă că aceștia sunt în permanență actuali și actuali în predarea lor. Acest lucru este extrem de important în special pentru studenții din programele noastre de studii profesionale (MBA și DBA).

E-Learning Elevii au acces la Matrix NEO, sistemul de e-învățare de ultimă generație bazat pe cloud, pe care îl folosim pentru cursurile noastre online și pentru ore întregi.

 • Este furnizat în mai multe limbi. Citește perfect pe dispozitive mobile și tablete.
 • Mediu ușor de utilizat pentru citirea documentelor, afișarea videoclipurilor sau redarea audio.
 • Printre alte funcții, conferințe web, mesagerie, bibliotecă de resurse, instrumente de colaborare, rețele sociale, integrare cu Google Drive sau iCalender, administrare ușoară etc.
Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea EMBA-uri 1-an » Vedea MBA-uri 1-an »

Programe

Această școală oferă și:

EMBA 1-an

Executive MBA

Campus sau Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an Înscriere Deschisă Republica Cehă Praga + 1 mai mult

[+]

Metodologia cercetării (scrierea dizertației, Word și Excel) contabilitate Marketing Resurse umane administrare Curs de Drept Bancar Finanțarea corporațiilor și a proiectelor Piețele financiare și crizele Analiză financiară Management de proiect Capsim Business Simulations (două săptămâni)

Aveți în plus 26 de ore suplimentare de consultanță în buzunar!

[-]

MBA 1-an

Mba în Domeniul Imobiliar și Dezvoltare

Campus sau Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an Înscriere Deschisă Republica Cehă Praga + 1 mai mult

MBA în domeniul imobiliar și dezvoltare este conceput pentru experții care lucrează în domeniul imobiliar. [+]

Un an, extensibil

Cerințe: diplomă de licență, experiență managerială și IELTS 6 (recomandat)

Desigur, drept Bancar Management de proiect Finanțarea proiectului și opțiunile de finanțare a imobilului Evaluarea imobiliară Facility Management Construcții și arhitectură

Mai multe informații

http://www.cbuni.cz/mba-in-real-estate/#1476020744926-53f2f2cf-fcec/

[-]

MBA în Domeniul Sănătății

Campus Cu jumătate de normă 1 an Înscriere Deschisă Republica Cehă Praga

[+]

Un an, extensibil

Noi vă vom preda

Gestionarea resurselor umane Analiza financiară și de management [-]

Mba în Turism, Ospitalitate și Management De Eveniment

Campus sau Online Cu jumătate de normă 1 an Înscriere Deschisă Republica Cehă Praga

Dacă intenționați să lucrați sau să lucreze efectiv în cadrul industriei de acest program vă va aduce cunoștințe și abilități pentru a reuși în ea. [+]

Un an, extensibil

Cerințe: Diplomă de licență sau experiență practică în industria de cel puțin 3 ani și 6 IELTS (recomandat)

sistem de modulare pentru manageri ocupat și călătorii: patru module (1-2 săptămâni) într-un an

Final schema: Turism de învățare, numai în timpul weekend-uri selectate, cu vize de studiu de lucru este permis este domeniu foarte specific care necesită abilități speciale. lectori noastre sunt profesioniști cu experiență care lucrează în acest sector, care vă pot învăța toate specificul. John Paul al II-lea Universitatea Catolică din Lublin are aproape 14.000 de studenți la toate nivelurile de studiu.

Noi vă vom preda... [-]


Contactează

Central Bohemia University

Adresă, linia 1 Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8
182 00 Praga, Republica Cehă
website http://www.cbuni.cz/
Telefon +420 608 118 311