European Institute of Applied Science and Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

European Institute of Applied Science and Management (EIASM) se numără printre cele mai noi și cele mai moderne instituții de învățământ din Republica Cehă. Atragerea unui influx constant de noi studenți de la înființarea sa în 2011. Atestă reputația de instituție de învățământ de primă clasă. Situat în centrul orașului Praga.

• Ca o instituție inovatoare care continuă să prospere în furnizarea de servicii și sprijin deosebit studenților noștri.

• Toate anchetele academice ar trebui să primească feedback în termen de 48 de ore. Fiecare elev are un tutore care să consulte orice probleme și întrebări (atât academice, cât și profesionale).

Instituția certificată Suntem acreditați de către agenția de acreditare ASIC din Regatul Unit (Serviciul de Acreditare pentru Școli Internaționale, Colegii

• Executive MBA

• MBA în Turism, Ospitalitate și Managementul Evenimentelor

• MBA în dezvoltarea imobiliară

• MBA în domeniul sănătății

Ne concentrăm pe dezvoltarea profesională a studenților noștri internaționali, ceea ce duce la oferirea tuturor cursurilor în limba engleză.

Cercetare Începând cu 2013, sucursala noastră numită CBU Research Institute organizează conferința internațională anuală, indexată în prezent în baza de date Thomson Reuters - Web of Science Core și Proquest. Lectorii publica reviste Scopus si Thomson Reuters in numeroase domenii si specializari (de exemplu, economie, inginerie, stiinte naturale, etc.) Inclusiv Conferinta, publicam in total patru reviste de cercetare indexate in Google Scholar, DOAJ, EBSCO, CrossRef si alte baze de date. Susținem accesul deschis și folosim Open Journal System. Lectori Majoritatea lectorilor noștri sunt experți cu o vastă experiență profesională și / sau de cercetare, angajați în practică, ceea ce înseamnă că sunt în mod constant actuali și actuali în predarea lor. Acest lucru este important în special pentru studenții din programele noastre de studii profesionale (MBA și DBA). Elevii de e-learning au acces la Matrix NEO și Netventic LMS, un sistem de e-învățare de ultimă oră, bazat pe cloud, pe care îl folosim pentru cursurile noastre on-line / part-time / full-time.

• Este furnizat într-o gamă largă de limbi. Citește perfect pe dispozitive mobile și tablete.

• Mediu ușor de utilizat pentru citirea documentelor, afișarea video sau redarea audio.

• Printre alte funcții, conferințe web, mesagerie, bibliotecă de resurse, instrumente de colaborare, rețele sociale, integrare cu Google Drive sau iCalender, administrare ușoară etc.

Locații

Praga

European Institute of Applied Science and Management

Address
Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8
182 00 Praga, Praga, Republica Cehă
Număr de telefon
+420 608 118 311