European Institute of Applied Science and Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

European Institute of Applied Science and Management (fosta Universitate Boemia Centrală) se află printre cele mai noi și mai moderne instituții de învățământ private din Republica Cehă. Atragând un flux constant de noi studenți de la înființarea sa din 2011. Atestă reputația sa de instituție de învățământ de prim rang.

· Ca institut inovator, care continuă să ofere servicii și sprijin extraordinar studenților noștri.

· Toate anchetele academice ar trebui să primească feedback în 48 de ore. Fiecare student are un îndrumător personal pentru a consulta orice probleme și întrebări (atât academice, cât și profesionale).

Instituții și programe de studiu certificate

Suntem acreditați de o agenție recunoscută de acreditare ASIC din Marea Britanie (Serviciul de acreditare pentru școli internaționale, colegii și universități). Acreditarea ASIC este un standard educațional care este:

· Aprobat de Ofsted, consiliul de acreditare superioară din Regatul Unit

· Recunoscut de biroul de acțiune al guvernului britanic

· Membru al BQF (British Quality Foundation)

· Un afiliat al ENQA (Rețeaua Europeană pentru Asigurarea Calității)

· Membru al NARIC (Centre naționale de informare a recunoașterii academice)

· ASIC a fost evaluată și a îndeplinit cerințele ISO9001: 2015, care este o certificare pentru următorul domeniu de activitate „Acreditare pentru instituțiile de învățământ din Marea Britanie și din întreaga lume”

Am devenit un membru al QISAN (Quality International Study Abroad Network). În prezent oferim noi programe de licență, master și doctorat.

Standarde Alumni

Susținem abordarea critică și gândirea analitică în rândul studenților într-un mediu interdisciplinar și inovator, unde singura constantă este schimbarea permanentă. Prin urmare, obiectivul nostru este să avem alumni cu viziune complexă globală, interculturală, care sunt capabili să strângă și să analizeze rapid informații, care sunt capabili să inițieze, să implementeze și să gestioneze schimbările vieții personale și legate de muncă. Alumni tipici sunt un jucător de echipă valoros, cu abilități de conducere.

Noi, la EIASM, vă oferim o gamă largă de specializări pentru a vă alinia complet gradul de MBA cu obiectivele și ambițiile dvs. de carieră. Aceasta poate fi, de asemenea, o oportunitate uriașă de a vă deplasa din zona de confort și de a vă dezvolta în zone noi. Mai jos puteți vedea lista de specializări pe care le oferim la EIASM.

  • Executive MBA
  • MBA în Finanțe
  • MBA în îngrijiri medicale
  • MBA în Imobiliare și Dezvoltare
  • MBA în turism, ospitalitate și management de evenimente
  • MBA în Managementul Resurselor Naturale

Ne concentrăm pe dezvoltarea profesională a studenților noștri internaționali, ceea ce duce la oferirea tuturor cursurilor în limba engleză.

Cercetare Începând din 2013, filiala noastră numită CBU Research Institute organizează anual o conferință internațională în prezent indexată în Thomson Reuters - baza de date Web of Science Core și Proquest. Lectorii publică în reviste cotate la Scopus și Thomson Reuters în numeroase domenii și specializări (de exemplu economie, inginerie, științe naturale, etc.) Inclusiv la Conferință, publicăm în total patru reviste de cercetare indexate în bazele de date Google Scholar, DOAJ, EBSCO, CrossRef și alte baze de date. Susținem accesul deschis și folosim Open Journal System. Conferențierii Marea majoritate a lectorilor noștri sunt experți cu o vastă experiență profesională și / sau de cercetare, dedicați practicilor, ceea ce înseamnă că sunt în permanență actuale și de actualitate în predarea lor. Acest lucru este important în special pentru studenții din programele noastre de licență profesională (MBA și DBA). Studenții de învățare electronică au acces la Matrix NEO și Netventic LMS, sistemul de învățare electronică de ultimă generație bazat pe cloud pe care îl utilizăm pentru prelegerile noastre on-line / part-time / full-time.

Este furnizat într-o gamă largă de limbi. Citește perfect pe dispozitive mobile și tablete.

• Mediu ușor de utilizat pentru citirea documentelor, afișarea video sau redarea audio.

Printre alte funcții, conferință web, mesagerie, bibliotecă de resurse, instrumente de colaborare, rețele sociale, integrare cu Google Drive sau iCalender, administrare ușoară etc.

Locații

Praga

European Institute of Applied Science and Management

Address
Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8
182 00 Praga, Praga, Republica Cehă
Număr de telefon
+420 608 118 311

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră