Citește Descrierea Oficială

Universitatea Jan Amos Komensky Prague este situat în frumosul oraș istoric din Praga, situat în cartierul vibrant Zizkov aproape de centrul orașului. Studenții noștri vor găsi o atmosferă intimă și prietenoasă, situată în interiorul zidurilor clădirilor noastre istorice.

Ne-am specializat în educația adulților, educația specială, formarea cadrelor didactice, sociale și de comunicare media, inclusiv studii de teatru și mass-media și comunicării audiovizuale, managementul turismului, studii de securitate, studii de afaceri de asigurare, psihologie managerială, drept în antreprenoriat, precum și administrarea economică și publică europeană studii, inclusiv prestigiosul internațional acreditate și recunoscute program, MBA.

2

Jan Amos Komensky Universitatea din Praga a atins treptat o poziție solidă în cadrul pieței învățământului terțiar ca cea mai mare instituție cehă de acest gen și prima universitate privată (astfel cum sunt definite prin Legea ceh învățământului superior), umplerea cu succes lacunele sistemului național de învățământ terțiar atât în ​​ceea ce privește subiectele oferite și acoperirea regională.

Universitatea oferă studii universitare pe deplin acreditate în limba cehă, inclusiv cursuri de gradul în limba engleză (în primul rând în administrația publică și economică europeană), precum și cursuri de învățare certificate pe toată durata vieții. Am fost activi în cercetarea și inovațiile care participă la diverse proiecte naționale și internaționale, precum și să fie membru al diferitelor asociații, cum ar fi Asociația Universităților Europene. Activitățile noastre de cercetare vizează, în special, educație, special, educația adulților, dezvoltarea resurselor umane, metodologii de educație, economie și administrație publică și comunicare și mass-media.

1

Ca o continuare în lungă durată tradiție a Academiei Komensky, o organizație non-guvernamentală, non-profit, care a fost implicat în educația adulților, în 1990 "dezvoltarea sistematică Jan Amos Komensky Universitatea din Praga se bazează pe cooperarea cu locurile de muncă profesionale în atât Republica Cehă și în străinătate. Infiintata in anul 2001, Universitatea Jan Amos Komensky Praga oferă programe de inventiv și are o bază de student în continuă expansiune, în prezent, care cuprinde aproximativ 5 000 de studenți. Mai multe programe sunt în prezent în curs de elaborare, vă rugăm să verificați din nou acest lucru în mod regulat.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA Part Time

Jan Amos Komenský University Prague

Programul de MBA este considerat în prezent standardul de calificare pentru managerii cehi și companii internaționale și instituții. Acesta se adresează managerilor cu ex ... [+]

Programul de MBA este considerat în prezent standardul de calificare pentru managerii cehi și companii internaționale și instituții. Acesta se adresează managerilor cu experiență profesională pentru a se califica mai departe în Managementul Resurselor Umane și Uniunea Europeană. Studenții se vor califica pentru dezvoltarea lor proprii top carieră în structurile de management la diferite niveluri, în special în țările UE.

Programul de MBA absolvenți să devină experți de top în managementul resurselor umane în cadrul instituțional, economic și juridice europene.

Prin studiul de program de MBA managerii dobândesc un sistem cuprinzător de cunoștințe și abilități necesare pentru construirea unei cariere de succes în afaceri și management, inclusiv administrația publică, în special în domeniul educației și managementul capitalului uman.... [-]

Republica Cehă Praga
Septembrie 2020
Engleză
Part time
3 semestre
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

Jan Amos Komensky University