Citește Descrierea Oficială

Despre Școala

CSM a fost fondată în Țările de Jos, originile sale datează din 1952 și a fost furnizarea de programul de EMBA în România din anul 2010. Maastricht School of Management, care a sarbatorit aniversarea a 60-a, în 2012, își are rădăcinile în Institutul de Management Science la Universitatea Tehnică din Delft, care datează din 1952. În 1989, școala sa mutat în orașul istoric Maastricht, iar în 1993, numele său a fost schimbat la Maastricht School of Management. Ca un actor-cheie în domeniul educației la nivel mondial, MSM este una dintre puținele școli de management, care combină în mod sistematic de educație, asistență tehnică și de cercetare în domeniul serviciilor sale profesionale. Cu mai mult de 2.000 de studenți a absolvit în fiecare an mai mult de 20 de tari, MSM este cel mai mare și cel mai internațional scoala de afaceri din Țările de Jos. MSM ofera MBA Outreach sale, în întreaga lume, prin parteneriatul cu instituțiile de învățământ respectate în fiecare piață locală. Maastricht School of Management România a fost creată de unii dintre cei mai respectați lideri de romani educaționale din ultimul deceniu: Dora Surugiu, Adrian Stanciu si Oliver Olson.

Fiind una dintre instituțiile-cheie educațional la nivel global, avem mai mult de 2000 de studenți a absolvit în fiecare an, în mai mult de 20 de țări. Varietatea programelor noastre de mobilizare este semnificativă din punct de vedere pentru internațional MSM de afaceri / cercetare - programul este disponibil pe trei continente (Europa, Asia și Africa). MSM este, prin urmare, cel mai mare și cel mai internațional scoala de afaceri active în România.

Declarație de misiune de la Maastricht School of Management România:

Noi recunoaștem în fiecare elev scânteie interioară, vom apoi oferi cunoștințele și să consolideze caracterul prin aducerea studenților, împreună cu profesorii și colegii care împărtășesc valorile noastre, astfel încât în ​​final absolvenților devin agenți ai schimbării noastre și au nevoie de afacerile comunității.

VALORI:

Această școală reunește oameni care împărtășesc aceleași valori: integritate, deschiderea spre sine reflecta, nevoia constantă de a auto se dezvolta, respectul pentru societate, optimismul proactiv, și curajul de a contesta status-quo.

Vom crea Schimba agenți prin livrarea unui Master of Business Administration (MBA), care se bazează pe următoarele rezultate ale învățării: Meta-Rezultatele învățării

Evaluare holistică (HA) Responsabilitatea personală (PR) Atitudine de conducere (LA) Sisteme și de gândire strategică (SST) Munca în echipă și cooperare (TWC)

Rezultate Conținutul cursului

Management (B) Dezvoltarea pieței (M) Dezvoltarea de oameni (P) Strategia de afaceri (S) Luarea deciziilor în piețele Evoluand, (E)

Definitia Agent de schimbare

Succesul nostru în crearea de schimbare de agenți vor fi determinate prin măsurarea studenților și absolvenților noștri împotriva următoarele calități:

Autonomă (PR, LA) Provocări status quo-ului (LA, HA) Avand o o schimbare de comportament (PR, LA, P) Capacitatea de a analiza mediului (HA, SST, E) Capabil să înțeleagă diferențele în diferite situații (SST, B) Adevărul care caută (HA, SST) Au o viziune (HA, SST, LA, S, M) Urmărirea neobosită de goluri în fața opoziției (S, LA, E) Curajul de a acționa (PR, LA) Altele angrenează (TWC, P, LA)

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

EMBA

Maastricht School of Management Romania

2 ani, part-time programul MSM România EMBA ofera state-of-the-art de învățământ postuniversitar în administrarea afacerilor la profesioniști la mijlocul carierei, cu sco ... [+]

Programul Executive MBA 2 ani, part-time programul MSM România EMBA ofera state-of-the-art de învățământ postuniversitar în administrarea afacerilor la profesioniști la mijlocul carierei, cu scopul de a avansa cunoștințele și practica lor de gestionare și de a le instrui să conducă într-o dinamică mediul de afaceri la nivel mondial.

EMBA este oferit în comun de către MSM și Asociația București MSM într-un format de week-end. Programul este facilitat de facultate și de personal, care au gestionat și predat în școlile de afaceri recunoscute în întreaga lume în ultimii zece ani cu succes. Gradul conferit participanților de succes vor fi acordate numai de către CSM.... [-]

România Bucharest
Septembrie 2019
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză