IMISP International Management Institute St Peter

Introducere

Citește Descrierea Oficială

În fiecare an, de ce aleg peste 1.000 de manageri International Management Institute - St Petersb u rg ca platformă pentru a primi educație continuă în afaceri?

Reputație care rezistă testului timpului;

Educație prestigioasă și actuală;

Educație sistematică în afaceri;

Educație de afaceri de calitate;

Peste 25.000 de absolvenți, inclusiv mulți manageri din elita managerială a Rusiei;

Recunoașterea și ponderea mărcii în comunitatea de afaceri și în rândul angajatorilor, vânătorilor de cap și recrutorilor;

Lectori profesioniști;

Baza de resurse interne, condiții confortabile și „atmosfera de instruire ușoară” observată de majoritatea studenților înscriși;

Spectru larg de programe ;

Condiții flexibile și program de studiu.

IMISP - prima școală de afaceri fondată la Sankt Petersburg și una dintre primele de pe teritoriul fostei Uniuni Sovietice, înființată la 20 iulie 1989.

International Management Institute - St Petersburg - unul dintre liderii în domeniul educației comerciale rusești, clasat ca unul dintre TOP 3 cele mai renumite școli de afaceri din Rusia conform ratingurilor internaționale ( Eduniversal , 2011) și un lider (1-2 locuri) printre TOP -20 și TOP-30 școli rusești în conformitate cu ratingurile independente rusești ( Sekret Firmi , Kommersant, 2007, 2008)

International Management Institute - St Petersburg - școală privată cu o clasă limitată de absolvire, oferind produse și servicii de calitate superioară și orientare practică. International Management Institute - St Petersburg - primul din Rusia care a obținut prestigioasa acreditare instituțională internațională IQA (International Quality Accreditation). Din 2006, Institutul de Management Internațional - Portofoliul Programului St Petersburg МВА / Executive МВА a fost acreditat de Asociația MBA (AMBA). Aceasta reprezintă prima acreditare АМВА din Sankt Petersburg și una dintre primele din Rusia. International Management Institute - St Petersburg este un furnizor certificat al Project Management Institute - PMI (SUA).

Calitatea IMISP a fost confirmată în feedback-ul oferit de clienții corporativi, studenții programului MBA și absolvenții intervievați și în comentariile susținute de studenții din alte programe . Calitatea serviciilor International Management Institute - St Petersburg este certificată ISO.

Programul de recalificare profesională „Manager” , marca titulară a școlii de afaceri și purtător de standarde al programelor sale de educație continuă , a obținut cea mai înaltă notă (categoria „А”) a Comisiei pentru instruirea unui corp managerial pentru organizarea Economia Națională sub egida Guvernului Federației Ruse. Alte cinci International Management Institute - programe St Petersburg, așa cum este prezentat de către autorii lor - Institutul Internațional de Management - St Petersburg lectori de personal - sunt câștigători ai concursului anual de program academic- organizat de Asociația Rusă de Educație Afaceri (RABE) și ETF (European Fundația de formare).

International Management Institute - St Petersburg - membru al Asociației Ruse de Educație în Afaceri (RABE), al Fundației Ruse pentru Dezvoltarea Educației Profesionale Continuate și al Asociației Instituțiilor Private de Învățământ Superior.

Locații

Saint Petersburg

Address
Васильевский остров,9-Ya Liniya B.o.,50
199004 Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Rusia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: