Citește Descrierea Oficială

Aalto Executive Education Academy

Aalto Executive Education Academy (Aalto EE) oferă servicii de dezvoltare executivă de înaltă calitate, bazându-se pe multele puncte forte ale rețelei internaționale extinse și ale competențelor Universității Aalto din Finlanda. Misiunea Aalto EE este de a construi o lume mai bună printr-o conducere mai bună și de a educa o nouă generație de lideri. Punctele forte ale organizației constau în modelul său global de operare și ofertă diversă.

Aalto EE are două fortărețe: biroul nostru din Helsinki coordonează operațiunile noastre în Europa, în timp ce operațiunile Asia-Pacific sunt conduse de Singapore. În plus față de Finlanda și Singapore, oferim programe educaționale în China, Indonezia, Iran, Polonia, Rusia, Coreea de Sud, Suedia, Taiwan, Vietnam și țările baltice. Toate soluțiile personalizate de dezvoltare pot fi livrate la nivel global.

Acreditări și rețele

Aalto EE este o organizație de dezvoltare educațională și de dezvoltare a leadership-ului recunoscută și acreditată la nivel internațional. Ca parte a Universității Aalto, ea deține toate cele trei dintre cele mai respectate acreditări universitare de afaceri: AACSB, AMBAandEQUIS, acordate doar 0,5% din școlile de afaceri din lume.

O alta forta a companiei Aalto EE este reteaua internationala diversificata prin care se pastreaza la zi cu ultimele cunostinte si cunostinte internationale: UNICON (Consortiul International pentru Educatie Executiva), EFMD (Fundatia Europeana pentru Dezvoltare Management) si PIM Management International). Aalto University School of Business este, de asemenea, membru al CEMS, o rețea reunită de universitățile europene de vârf și de marile companii.

Financial Times Clasificări

Aalto EE sa clasat pe locul 41 la nivel global în clasamentul Financial Times Executive Education și, prin urmare, se află în topul unu din cei mai importanți furnizori de educatori executivi din lume. Clasamentul Financial Times include doar cei mai buni 50 de furnizori de educație executivă. La nivel global, programele de educație executivă și programe de MBA sunt oferite de aproximativ 4.000 de institute.

În 2012, pentru a doua oară la rând, Financial Times a clasat cel mai bine programul Aalto Executive MBA în țările nordice. FT evaluează anual cele 100 de programe globale Executive MBA. Un număr de aproximativ 3.000 de programe EMBA sunt oferite în întreaga lume.

De unde venim

Universitatea Aalto este puternic orientată spre viitor, în același timp, pe baza istoriei combinate de 300 de ani a trei universități foarte apreciate: Școala de Economie din Helsinki, Universitatea Tehnică din Helsinki și Universitatea de Arte

Aalto EE oferă o varietate de programe de dezvoltare individuală, de grup și de organizare: Executive DBA, Executive MBA și programe de diplomă MBA, programe de execuție mai scurte, precum și soluții personalizate pentru companii.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

EMBA

Aalto Executive Education Academy Singapore

Aalto Executive MBA (cunoscut anterior ca Helsinki School of Economics EMBA) este una dintre cele mai importante programe de Executive MBA la nivel global. Ea deține "Tri ... [+]

Aalto Executive MBA în Singapore

O călătorie de conducere Transformare

Acest program este înregistrat cu CPE

Aalto Executive MBA (cunoscut anterior ca Helsinki School of Economics EMBA) este una dintre cele mai importante programe de Executive MBA la nivel global. Ea deține "Triple Crown" acreditărilor - cele trei acreditari universitare de cele mai respectate, acordate doar 0,5% din școlile de afaceri din lume: AACSB, AMBA și equis - și este cotat printre primele 100 de programe din lume de către Financial Times.

Aalto Executive Education Academy este o filială a Universității Aalto - o universitate multidisciplinară inovatoare din Finlanda. Universitatea Aalto este un produs al unei fuziuni între cele trei universitati de top din Finlanda, cu o istorie combinată de mai mult de 300 de ani. Aalto Executive MBA reprezintă standarde înalte de educație finlandez și-a oferit în Singapore din 1999. ... [-]

Singapore
Contactează şcoala
Engleză
Part time
18 - 20 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto Executive Education Academy Singapore

Universitatea Aalto Programul de Executive MBA în Taipei este un program bilingv EMBA, predat de facultate internaționale și locale din Taiwan. Programul nostru a fost di ... [+]

Aalto Executive MBA oferit în Taiwan - Adevărat internațional permanent și de calitate

Strategii inventive, Leadership-roman

Universitatea Aalto Programul de Executive MBA în Taipei este un program bilingv EMBA, predat de facultate internaționale și locale din Taiwan. Programul nostru a fost difuzate în Taipei din 2003 (cunoscut anterior ca Helsinki School of Economics Executive MBA) și este pentru persoanele cu experiență semnificativă de lucru profesionale.

O alegere mai largă prin intermediul portofoliului global

În plus față de companii și persoane fizice de conducere din nordul Europei vom servi un număr tot mai mare de directori talentați din Asia-Pacific și Europa de Est. In fiecare an, aproape patru sute de studenți, reprezentând mai mult de o duzină de naționalități participă la portofoliul nostru de programe de Executive MBA. În plus față de nivel global conținut relevant, Aalto Executive MBA oferă participanților posibilitatea de a extinde cunoștințele și abilitățile lor cultural. Până la șase module pot fi luate în alte locații Aalto EE din Europa sau Asia. Cu două săptămâni electivă internaționale (iWeeks) și două vizite de studiu elective în străinătate contribuie în continuare la dezvoltarea competențelor inter-culturale.... [-]

Singapore
August 2019
Engleză,Chinez
La zi
18 - 20 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză