Aalto Executive Education Academy Singapore

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited

Aalto Executive Academy Educație

Aalto Executive Education Academy (Aalto EE) ofera servicii de dezvoltare executive de înaltă calitate, bazându-se pe numeroasele puncte forte ale rețelei sale extinse internaționale și competențele Universității Aalto, Finlanda. Misiunea Aalto EE este de a construi o lume mai bună printr-o conducere mai bine și de a educa o nouă generație de lideri. punctele forte ale organizației se află în modelul său de operare la nivel mondial și oferind diverse.

În plus față de Finlanda și Singapore, Aalto EE ofera programe de dezvoltare în Polonia, Suedia, Coreea de Sud, Taiwan, China, Indonezia, și Iran. În plus, soluțiile de dezvoltare personalizate pot fi livrate la nivel global.

Acreditărilor și Rețele

Aalto EE este o organizație de dezvoltare de educație și conducerea executivă recunoscute pe plan internațional și acreditate. Ca parte a Universității Aalto deține toate cele trei dintre cele mai respectate: acreditari de invatamant superior de afaceri AACSB, AMBAandEQUIS, acordate doar 0,4% din școlile de afaceri din lume.

Puterea un alt Aalto EE este rețeaua sa diversă internațională prin care se ține la curent cu cele mai recente cunoștințe și tendințe internaționale: Unicon (Universitatea Consorțiul Internațional pentru Executive Education), EFMD (Fundația Europeană pentru Management Development) andPIM (Programul din International Management). Aalto University School of Business este, de asemenea, un membru ofCEMS, o rețea unită de cele mai importante universități europene și companii majore.

Financial Times Clasament

Aalto EE clasat pe locul 41 la nivel global în Executive Education Financial Times clasament, și, prin urmare, este în sus un procent de furnizori de educatori executivi din lume. Clasamentul Financial Times include doar primele 50 de furnizori de educație executiv. La nivel global, educație executiv și programe de MBA sunt oferite de aproximativ 4.000 de institute.

În 2012, pentru a doua oară consecutiv, Financial Times clasat Aalto Executive MBA Programul cel mai bun în țările nordice. FT evaluează 100 de importante programe Global MBA Executive pe o bază anuală. Un total de aproximativ 3.000 de programe de EMBA sunt oferite în întreaga lume.

De unde venim

Universitatea Aalto este puternic orientată spre viitor în timp ce, în același timp, bazându-se pe combinat istoria de 300 de ani a trei universități bine cotate: Helsinki School of Economics, Universitatea de Tehnologie din Helsinki și Universitatea de Artă și Design din Helsinki. Acesta are aproximativ 20.000 de studenți de studii din care 3 500 sunt doctoranzi, personal de 5.000 și 350 de profesori. La stiinta si arta la Universitatea Aalto tehnologie întâlni și de afaceri. Deținută integral de universitate, Aalto Educație Executive Academy (Aalto EE) ofera servicii de executive de conducere și de dezvoltare de înaltă calitate, aducând o abordare multidisciplinară și noi metode de învățare, inovatoare pentru dezvoltarea managementului.

Aalto EE oferă o varietate de programe pentru individuale, de grup și de dezvoltare a organizației: DBA Executive, Executive MBA si programe de gradul de MBA Part-time, programe de executive mai scurte precum și soluții personalizate pentru companii.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea EMBA-uri » Vedea Diplome de Absolvire »

Programe

Această școală oferă și:

EMBA

Executive MBA în Singapore

Campus Cu jumătate de normă 18 - 20 luni April 2018 Singapore

Aalto Executive MBA (cunoscut anterior ca Helsinki School of Economics EMBA) este una dintre cele mai importante programe de Executive MBA la nivel global. Ea deține "Triple Crown" acreditărilor - cele trei acreditari universitare de cele mai respectate, acordate doar 0,5% din școlile de afaceri din lume: AACSB, AMBA și equis - și este cotat printre primele 100 de programe din lume de către Financial Times. [+]

Aalto Executive MBA în Singapore

O călătorie de conducere Transformare

Acest program este înregistrat cu CPE

Aalto Executive MBA (cunoscut anterior ca Helsinki School of Economics EMBA) este una dintre cele mai importante programe de Executive MBA la nivel global. Ea deține "Triple Crown" acreditărilor - cele trei acreditari universitare de cele mai respectate, acordate doar 0,5% din școlile de afaceri din lume: AACSB, AMBA și equis - și este cotat printre primele 100 de programe din lume de către Financial Times.

Aalto Executive Education Academy este o filială a Universității Aalto - o universitate multidisciplinară inovatoare din Finlanda. Universitatea Aalto este un produs al unei fuziuni între cele trei universitati de top din Finlanda, cu o istorie combinată de mai mult de 300 de ani. Aalto Executive MBA reprezintă standarde înalte de educație finlandez și-a oferit în Singapore din 1999. ... [-]


Executive MBA în Taipei

Campus Cu normă întreagă 18 - 20 luni August 2018 Singapore

Universitatea Aalto Programul de Executive MBA în Taipei este un program bilingv EMBA, predat de facultate internaționale și locale din Taiwan. Programul nostru a fost difuzate în Taipei din 2003 (cunoscut anterior ca Helsinki School of Economics Executive MBA) și este pentru persoanele cu experiență semnificativă de lucru profesionale. [+]

Aalto Executive MBA oferit în Taiwan - Adevărat internațional permanent și de calitate

Strategii inventive, Leadership-roman

Universitatea Aalto Programul de Executive MBA în Taipei este un program bilingv EMBA, predat de facultate internaționale și locale din Taiwan. Programul nostru a fost difuzate în Taipei din 2003 (cunoscut anterior ca Helsinki School of Economics Executive MBA) și este pentru persoanele cu experiență semnificativă de lucru profesionale.

O alegere mai largă prin intermediul portofoliului global

În plus față de companii și persoane fizice de conducere din nordul Europei vom servi un număr tot mai mare de directori talentați din Asia-Pacific și Europa de Est. In fiecare an, aproape patru sute de studenți, reprezentând mai mult de o duzină de naționalități participă la portofoliul nostru de programe de Executive MBA. În plus față de nivel global conținut relevant, Aalto Executive MBA oferă participanților posibilitatea de a extinde cunoștințele și abilitățile lor cultural. Până la șase module pot fi luate în alte locații Aalto EE din Europa sau Asia. Cu două săptămâni electivă internaționale (iWeeks) și două vizite de studiu elective în străinătate contribuie în continuare la dezvoltarea competențelor inter-culturale.... [-]


Videoclipuri

Aalto University Executive Education - Better World Through Better Leadership

Contactează

Aalto Executive Education Academy Pte Ltd

Adresă, linia 1 Aalto EE APAC Aalto Executive Education Academy Pte Ltd 25 North Bridge Road, EFG Bank Building, Unit 02-01 Singapore 179104 SINGAPORE
179104 Singapore, Singapore
website http://www.aaltoee.sg/semba18
Telefon +65 6339 7338