Citește Descrierea Oficială

Continuați cu LSBF în Singapore

La Școala de Afaceri și Finanțe din Londra (LSBF) din Singapore, măsuram succesul prin impactul pe care elevii, facultatea și absolvenții noștri îl au în regiune.

Clasat ca cea mai bună Școală privată în contabilitate și cea mai bună Școală privată din domeniul ospitalității

De ce alegeți Școala de Afaceri din Londra

Cultivăm un etos în care poți învăța, crește și reuși. Veți împărtăși idei și experiențe cu oameni din întreaga lume în timp ce vă formați viitorul succes. Descoperiți de ce următoarea generație de lideri de afaceri aleg LSBF.

Mai multe moduri de a studia, mai multe moduri de a crește

Avem campusuri în Londra și Singapore, care sunt susținute de platforma noastră de învățare online premiată.

Programele noastre postuniversitare sunt livrate online, în timp ce programele noastre de Educație Executivă sunt livrate la campusul LSBF din Londra, la doar câteva minute de Holborn. Cursurile ACCA sunt livrate online și la campusul nostru din Londra.

Diversitatea ca standard

Cu studenții din multe țări care studiază cu noi, campusurile, cursurile și sălile noastre oferă de asemenea o experiență cu adevărat globală, diversă și îmbogățită. LSBF este locul perfect pentru a câștiga experiență internațională reală, pregătindu-vă pentru piața mondială de astăzi.

Rețeaua noastră corporativă

Menținerea cursurilor noastre la zi cu cerințele organizațiilor de conducere este o practică constantă, nu o opțiune. Am format relații puternice cu companii de succes din Marea Britanie și din afara ei.

Aduceți totul împreună

Prin intermediul facultății noastre de înaltă experiență, a partenerilor corporativi și a domeniului global, vă vom pregăti pentru leadership, excelență și succes în lumea afacerilor.

Excelenta

Începând cu prima zi, accentul a fost pus pe excelență. Eforturile noastre de a oferi cea mai bună experiență studenților, educație de primă clasă și sprijin exclusiv în carieră sunt ceea ce face LSBF o instituție unică.

Singapore Campus

Singapore este un amestec unic de diversitate culturală și creștere economică. Studiați-vă la unul dintre campusurile noastre de ultimă oră și obțineți o viziune de primă importanță asupra acestui mare centru comercial internațional.

În afara sălii de clasă, puteți echilibra o experiență academică completă cu activități sociale vibrante. Campusurile noastre oferă acces ușor la viața de noapte sofisticată din Singapore și peisajele excepționale.

Campus

LSBF din Singapore este situat la 3 Anson Road (Turnul Springleaf) și 143 Cecil Street (clădirea GB), la doar câteva minute de stația MRT Tanjong Pagar.

Alături de domeniile de predare de ultimă oră, veți beneficia de facilități sociale dedicate și de cea mai recentă tehnologie de învățare pentru a vă îmbunătăți experiența.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MBA

LSBF Singapore

Concordia University Chicago MBA vă oferă gradul avansat necesar pentru a vă deplasa înainte cariera sau schimbați căile de carieră. Veți câștiga abilitățile manageriale ... [+]

CUC MBA

Concordia University Chicago MBA vă oferă gradul avansat necesar pentru a vă deplasa înainte cariera sau schimbați căile de carieră. Veți câștiga abilitățile manageriale și analitice necesare pentru a fi un lider încrezător în mediul de afaceri global în schimbare.

Cerințe de curs

Cerința de intrare academică minimă:

Diplomă de licență de la o universitate recunoscută.

Cerință minimă de intrare în limba engleză:

A obținut o notă de gradul C6 sau mai bună în limba engleză; sauCalificări echivalente, de exemplu, IELTS 6.0, TOEFL 550 (iBT 72)

Varsta minima:

20 ani sau mai multDuratăFull-Time: 12 luniPart-Time: 24 de luniAdmisieDur... [-]
Singapore
May 2019
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
3 Anson Road, Springleaf Tower, #06-01
Singapore, 079909 SG