Manchester Business School, Singapore Centre

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Universitatea din Manchester a fost inițial adoptator al educației transnaționale și are acum 25 de ani de experiență în acest domeniu. De-a lungul anilor, am creat parteneriate globale puternice cu corporații și parteneri educaționali de profil și am creat 6 centre globale pe 4 continente: Manchester, Dubai, Hong Kong, São Paulo, Shanghai și Singapore.

Tradiția noastră de succes în învățare și cercetare se întinde pe parcursul a peste 180 de ani, cuprinzând nașterea calculatorului modern, împărțirea atomului și principiile fondatoare ale economiei moderne. Multe inovații care schimbă lumea au rădăcini aici, la Universitatea din Manchester. Evaluat pe locul doi în Marea Britanie în ceea ce privește "puterea de cercetare" în Cadrul de Cercetare pentru Excelența în anul 2014, ne bucurăm de o reputație globală pentru cercetarea noastră de pionierat, care ameliorează abordarea bazată pe probleme a învățării universitare.

Singapore, Centrul Asia de Sud-Est

O filială de 100% deținută de Universitatea din Manchester, Centrul Asia de Sud-Est și-a stabilit prezența începând cu anul 1992 și își desfășoară programul Global MBA flexibil pentru profesioniști cu medii diverse. Acum susține aproape 300 de studenți și a absolvit mai mult de 1000 de studenți în regiunea Asia de Sud-Est și Oceania.

Academicienii noștri internaționali călătoresc învățarea universală la cele 6 centre globale. Mulți dintre academicienii noștri sunt echipați cu cunoștințe din industrie și legături extinse cu organizațiile publice, private, inclusiv organizațiile din sectorul terț din întreaga lume. Ei conduc dezbateri, influențează opinia și politica și conduc schimbarea.

Manchester Business School
Număr de înregistrare CPE: 201022477R
Perioada: 28 septembrie 2016 - 27 septembrie 2020

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri Globale » Vedea MBA Part Time » Vedea Health MSc »

Programe

Această școală oferă și:

MBA Global

Part-time Global MBA

Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 18 - 60 luni January 2019 Singapore

[+]

Gama noastră actuală de electives este listată mai jos și vă puteți construi MBA în jurul unui domeniu care vă interesează, cum ar fi finanțele sau antreprenoriatul, cu specializările elective pe verso.

[-]

MBA Part Time

Part-time Kelley-Manchester Global MBA

Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 24 - 60 luni August 2019 Singapore

MBA Kelley-Manchester Global oferă expertiza duală a școlilor de afaceri din Marea Britanie și SUA și combină cea mai bună metodă de predare în materie de MBA online, cu învățare imersivă, față în față, la o gamă de 8 locații globale. [+]

MBA Kelley-Manchester Global oferă expertiza duală a școlilor de afaceri din Marea Britanie și SUA și combină cea mai bună metodă de predare în materie de MBA online, cu învățare imersivă, față în față, la o gamă de 8 locații globale.

În plus față de învățarea on-line, acest MBA flexibil include 18 zile de predare răspândită în trei ateliere rezidențiale (plus un atelier opțional de cinci zile din Washington DC) în total.

Amestecare combinată

MBA-ul Kelley-Manchester Global combină cea mai bună metodă de predare în materie de MBA online, cu predare directă și confortabilă, la o gamă de 8 locații globale. Rezultatul este un MBA flexibil, care este o experiență cu adevărat internațională.... [-]


Contactează

Manchester Business School Pte Ltd

Adresă, linia 1 55 Market Street, #05-01
048941 Singapore, Singapore
website https://singapore.portals.mbs.ac.uk/
Telefon +65 6538 4470