Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Manchester a fost inițial adoptator al educației transnaționale și are acum 25 de ani de experiență în acest domeniu. De-a lungul anilor, am creat parteneriate globale puternice cu corporații și parteneri educaționali de profil și am creat 6 centre globale pe 4 continente: Manchester, Dubai, Hong Kong, São Paulo, Shanghai și Singapore.

Tradiția noastră de succes în învățare și cercetare se întinde pe parcursul a peste 180 de ani, cuprinzând nașterea calculatorului modern, împărțirea atomului și principiile fondatoare ale economiei moderne. Multe inovații care schimbă lumea au rădăcini aici, la Universitatea din Manchester. Evaluat pe locul doi în Marea Britanie în ceea ce privește "puterea de cercetare" în Cadrul de Cercetare pentru Excelența în anul 2014, ne bucurăm de o reputație globală pentru cercetarea noastră de pionierat, care ameliorează abordarea bazată pe probleme a învățării universitare.

Singapore, Centrul Asia de Sud-Est

O filială de 100% deținută de Universitatea din Manchester, Centrul Asia de Sud-Est și-a stabilit prezența începând cu anul 1992 și își desfășoară programul Global MBA flexibil pentru profesioniști cu medii diverse. Acum susține aproape 300 de studenți și a absolvit mai mult de 1000 de studenți în regiunea Asia de Sud-Est și Oceania.

Academicienii noștri internaționali călătoresc învățarea universală la cele 6 centre globale. Mulți dintre academicienii noștri sunt echipați cu cunoștințe din industrie și legături extinse cu organizațiile publice, private, inclusiv organizațiile din sectorul terț din întreaga lume. Ei conduc dezbateri, influențează opinia și politica și conduc schimbarea.

Manchester Business School
Număr de înregistrare CPE: 201022477R
Perioada: 28 septembrie 2016 - 27 septembrie 2020

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MBA Global

Manchester Business School, Singapore Centre

Ridicați-vă aspirațiile la acest program de clasă mondială, internațională cu program part-time MBA, care se concentrează asupra dvs. ca lider de la bun început. De la an ... [+]

Ridicați-vă aspirațiile la acest program de clasă mondială, internațională cu program part-time MBA, care se concentrează asupra dvs. ca lider de la bun început. De la antreprenoriat la finanțe internaționale, veți beneficia de cele mai recente gândiri și de perfecționarea competențelor care vă vor distruge pe piața competitivă de astăzi.

Cu aporturi în ianuarie și iulie, acest MBA internațional de clasă mondială include 18 luni de predare, un proiect de șase luni și oportunități de dezvoltare personală și profesională.

Inainte de

Aptitudini practice de studiu

Construiți aptitudinile de care veți avea nevoie în timpul MBA

Inducție față-în-față la centrul dvs. de acasă... [-]

Singapore
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
18 - 60 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

MBA Part Time

Manchester Business School, Singapore Centre

MBA Kelley-Manchester Global oferă expertiza duală a școlilor de afaceri din Marea Britanie și SUA și combină cea mai bună metodă de predare în materie de MBA online, cu ... [+]

MBA Kelley-Manchester Global oferă expertiza duală a școlilor de afaceri din Marea Britanie și SUA și combină cea mai bună metodă de predare în materie de MBA online, cu învățare imersivă, față în față, la o gamă de 8 locații globale.

În plus față de învățarea on-line, acest MBA flexibil include 18 zile de predare răspândită în trei ateliere rezidențiale (plus un atelier opțional de cinci zile din Washington DC) în total.

Amestecare combinată

MBA-ul Kelley-Manchester Global combină cea mai bună metodă de predare în materie de MBA online, cu predare directă și confortabilă, la o gamă de 8 locații globale. Rezultatul este un MBA flexibil, care este o experiență cu adevărat internațională.... [-]

Singapore
Contactează şcoala
Engleză
Part time
24 - 60 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Manchester Business School Pte Ltd
Address
55 Market Street, #05-01
048941 Singapore, Singapore
Website
Număr de telefon
+65 6538 4470