Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Manchester a fost un adoptator timpuriu al educației transnaționale și are acum o experiență de 25 de ani în acest domeniu. De-a lungul anilor, am creat parteneriate globale puternice cu corporatii și parteneri educaționali de înaltă calitate și am înființat 6 centre globale pe 4 continente: Manchester, Dubai, Hong Kong, São Paulo, Shanghai și Singapore.

Tradiția noastră de succes în învățare și cercetare se întinde pe o perioadă de peste 180 de ani, cuprinzând nașterea computerului modern, divizarea atomului și principiile fondatoare ale economiei moderne. Multe alte inovații care schimbă lumea își au rădăcinile aici, la Universitatea din Manchester. Clasat pe locul 2 în Marea Britanie în ceea ce privește „puterea de cercetare” în Cadrul de excelență în cercetare din 2014, ne bucurăm de o reputație globală pentru cercetarea noastră de pionierat, care îmbunătățește abordarea noastră bazată pe probleme de învățare universitară.

Singapore, Centrul Asiei de Sud-Est

O filială deținută în proporție de 100% a Universității din Manchester, centrul de sud-est al Asiei și-a stabilit prezența din 1992 și conduce MBA Global flexibil pentru profesioniști cu medii diverse. Acum sprijină aproape 300 de studenți și a absolvit peste 1000 de studenți în Asia de Sud-Est și regiunea Oceania.

Profesioniștii noștri internaționali călătoresc lumea predând la cele 6 centre globale ale noastre. Multe dintre universitățile noastre sunt dotate cu cunoștințe din industrie și legături extinse cu publicul, privat, inclusiv organizațiile din sectorul al treilea din întreaga lume. Ele conduc dezbaterea, influențează opinia și politica și determină schimbarea.

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Nr. Înregistrare CPE: 201022477R
Perioada: 28 septembrie 2016 - 27 septembrie 2020

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA Global

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Ridicați-vă aspirațiile la acest program de clasă mondială, internațională cu program part-time MBA, care se concentrează asupra dvs. ca lider de la bun început. De la an ... [+]

Ridicați-vă aspirațiile la acest program de clasă mondială, internațională cu program part-time MBA, care se concentrează asupra dvs. ca lider de la bun început. De la antreprenoriat la finanțe internaționale, veți beneficia de cele mai recente gândiri și de perfecționarea competențelor care vă vor distruge pe piața competitivă de astăzi.

Cu aporturi în ianuarie și iulie, acest MBA internațional de clasă mondială include 18 luni de predare, un proiect de șase luni și oportunități de dezvoltare personală și profesională.

Inainte de

Aptitudini practice de studiu

Construiți aptitudinile de care veți avea nevoie în timpul MBA

Inducție față-în-față la centrul dvs. de acasă... [-]

Singapore Singapur
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
18 - 60 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

MBA Part Time

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

MBA Kelley-Manchester Global oferă expertiza duală a școlilor de afaceri din Marea Britanie și SUA și combină cea mai bună metodă de predare în materie de MBA online, cu ... [+]

MBA Kelley-Manchester Global oferă expertiza duală a școlilor de afaceri din Marea Britanie și SUA și combină cea mai bună metodă de predare în materie de MBA online, cu învățare imersivă, față în față, la o gamă de 8 locații globale.

În plus față de învățarea on-line, acest MBA flexibil include 18 zile de predare răspândită în trei ateliere rezidențiale (plus un atelier opțional de cinci zile din Washington DC) în total.

Amestecare combinată

MBA-ul Kelley-Manchester Global combină cea mai bună metodă de predare în materie de MBA online, cu predare directă și confortabilă, la o gamă de 8 locații globale. Rezultatul este un MBA flexibil, care este o experiență cu adevărat internațională.... [-]

Singapore Singapur
Contactează şcoala
Engleză
Part time
24 - 60 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Manchester Business School Pte Ltd
Address
55 Market Street, #05-01
048941 Singapur, Singapore
Website
Număr de telefon
+65 6538 4470