Read the Official Description

AACSB Accredited

Rutgers Business School Asia Pacific este o filială a Rutgers, Universitatea de Stat din New Jersey (SUA). Rutgers ofera Executive Master este extrem de rang Business Administration (EMBA) pentru profesioniști talentați din Singapore. În plus față de programul de EMBA, noi oferim, de asemenea, deschis de inscriere si personalizate programe de Executive Education, atât pentru persoane fizice și persoane juridice.

Programul EMBA este finalizat în Singapore. Rutgers Business School Asia Pacific este înregistrată cu Comitetul de Educație privată ca o instituție privată Educație (PEI). Ne sunt înregistrate cu CPE pentru o perioadă de 4 ani de la 22 mai 2016 și 21 mai anul 2020.

Absolvenții programului Executive MBA în Singapore câștiga un Master of Business Administration (MBA) gradul conferit de Rutgers, Universitatea de Stat din New Jersey (SUA). Certificatul și foaia de MBA sunt emise de Universitatea. Absolvenții de la Singapore sunt invitați să participe la convocarea anuala in New Jersey, Statele Unite ale Americii în fiecare an.

Rutgers

Facilitățile de la Rutgers Business School Asia Pacific Singapore

Clasele sunt ținute la 1 la Keong Saik Road, Singapore.

Clasa este de 67 mp si este dotata cu videoproiector, perete tabla, si are conectivitate WiFi. capacitate este între 25-30 de elevi. Profesorul raportul elev în mod tipic este de 1: 20-25.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

EMBA

Rutgers Business School Asia Pacific

Rutgers Executive Master of Business Administration program (EMBA) este alegerea premier de educație de afaceri pentru profesioniști extrem de motivați, cu aspirațiile pe ... [+]

Prezentare generală a programului:

Rutgers Executive Master of Business Administration program (EMBA) este alegerea premier de educație de afaceri pentru profesioniști extrem de motivați, cu aspirațiile pentru o creștere și dezvoltare de carieră accelerată. Executive MBA oferă o experiență durabilă la un nivel înalt care va rezista pe tot parcursul carierei, unde o intersecție de teorie și practică oferă beneficii maxime persoanelor fizice care intenționează să facă fiecare clasă conta. Aplicați ceea ce ați învățat în clasă astăzi provocărilor dvs. de afaceri atunci când vă întoarceți în birou luni.

Avantajul Rutgers:

Foarte ocupat. Câteva citări includ: Financial Times: # 2 în economie, # 3 în strategia corporativă... [-]

Singapore
February 2019
Part time
14 - 15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Rutgers Business School Asia Pacific
1 Keong Saik Road
Singapore

Singapore, SG