Rutgers Business School Asia Pacific

rutgersasiapacific

Introducere

Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Rutgers Business School Asia Pacific este o filială a Rutgers, Universitatea de Stat din New Jersey (SUA). Rutgers ofera Executive Master este extrem de rang Business Administration (EMBA) pentru profesioniști talentați din Singapore. În plus față de programul de EMBA, noi oferim, de asemenea, deschis de inscriere si personalizate programe de Executive Education, atât pentru persoane fizice și persoane juridice.

Programul EMBA este finalizat în Singapore. Rutgers Business School Asia Pacific este înregistrată cu Comitetul de Educație privată ca o instituție privată Educație (PEI). Ne sunt înregistrate cu CPE pentru o perioadă de 4 ani de la 22 mai 2016 și 21 mai anul 2020.

Absolvenții programului Executive MBA în Singapore câștiga un Master of Business Administration (MBA) gradul conferit de Rutgers, Universitatea de Stat din New Jersey (SUA). Certificatul și foaia de MBA sunt emise de Universitatea. Absolvenții de la Singapore sunt invitați să participe la convocarea anuala in New Jersey, Statele Unite ale Americii în fiecare an.

Rutgers

Facilitățile de la Rutgers Business School Asia Pacific Singapore

Clasele sunt ținute la 1 la Keong Saik Road, Singapore.

Clasa este de 67 mp si este dotata cu videoproiector, perete tabla, si are conectivitate WiFi. capacitate este între 25-30 de elevi. Profesorul raportul elev în mod tipic este de 1: 20-25.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea EMBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

EMBA

Rutgers director executiv al programului de administrare a afacerilor (emba)

Campus Cu jumătate de normă 14 - 15 luni February 2019 Singapore

Rutgers Executive Master of Business Administration Programul (EMBA) este alegerea premier de educație de afaceri pentru foarte motivate profesionist cu aspirații pentru o cariera de creștere accelerată și dezvoltare. [+]

Prezentarea programului:

Rutgers Executive Master of Business Administration Programul (EMBA) este alegerea premier de educație de afaceri pentru foarte motivate profesionist cu aspirații pentru o cariera de creștere accelerată și dezvoltare. Executive MBA oferă o experiență durabilă la nivel înalt, care va dura dvs. de-a lungul carierei dumneavoastră în cazul în care o intersecție de teorie și practică oferă beneficii maxime pentru persoanele cu intentia de a face fiecare conta clasă. Aplica ceea ce ai învățat în clasa astăzi la provocările de afaceri atunci când reveniți la birou luni.

Rutgers Avantaj:

Foarte clasate de publicații majore. Anumite referințe bibliografice includ: Financial Times: # 7 în Finanțe (2016), # 8 în Corporate Strategy la nivel mondial (2015), # 10 în Salariu Progress în US (2016/17), # 15 în US (2016/17) # 16 carieră progres la nivel mondial (2016/17) & # 67 toată lumea (2016/17)... [-]


Contactează
Adresa locaţie
Rutgers Business School Asia Pacific
1 Keong Saik Road
Singapore

Singapore, SG