S P Jain School of Global Management Singapore - EMBA

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Un mediu foarte plăcut și primitoare predomină la campusul din Singapore. Campusul întins în mijlocul verdeață luxuriantă și frunzișul cuprinde mai multe clădiri de patrimoniu renovate, răspândite pe șapte hectare, și este situat aproape de centrul orașului Singapore. Ușor accesibil pe șosea, cu o stație de autobuz chiar în afara campusului, este în imediata apropiere a altor școli locale, facilitati medicale si spitale, puncte de alimentare de 24 de ore, cum ar fi 7-11 și hypermarketuri, precum și de agrement, cumpărături și centre corporate. Și programele derulate în Singapore campus sunt Global MBA, BBA, MGB și Executive MBA. Diferitele clădiri de pe sălile de clasă campus casa, centre de învățare, bibliotecă și mai multe alte facilități. Săli de clasă sunt niveluri, și sunt echipate cu state-of-the-art audio și video equipment.There sunt 7 sali de curs (patru fiind 157 sq.mt., două fiind 80 sq.mt. și unul 58 sq.mt.). Doua sali de seminar (unul dintre 114,5 sq.mt. și celălalt dintre 75.5 sqmt) sunt de asemenea folosite pentru cursuri ocazional. Un cantina, oferind o varietate de preparate din bucătăria multinaționale să satisfacă cerințele alimentare ale studentului community.There asemenea, un bar de tip sandwich in campusul de o gustare rapidă. După cursuri, elevii au posibilitatea de a reîmprospăta și întineri prin exercitarea la sala de sport in-house, se complac în diverse jocuri, cum ar fi tenis de masă și baschet sau pur și simplu să ia plimbări lungi în jurul valorii de campus sau pe Mt. Faber Sky Walk situat chiar în afara campusului.

Clasament și recunoaștere

The Economist pe locul acum Programul MBA Full Time SP Jain ca # 95. Forbes a ocupat locul 5 în Asia: Cele mai bune școli de afaceri internaționale 2013 SP Jain Școala de Management Global (SP Jain) Programul global de MBA a fost clasat printre primele 20 de programe MBA din lume în cele mai bune școli de afaceri Forbes (International) Clasamentul 2013. SP Jain a fost clasat pe locul # 11 în lume, în categoria "Cel mai bun International 1 an programe de MBA", și # 19 în lume, în categoria "Cel mai bun programe de MBA International", care se clasează atât de un an și doi ani programe de MBA. Clasament noastre în regiunile ne desfășurăm activitatea:

  • Asia: # 5
  • India: # 1 (Suntem singura scoala de origine indiană pentru a fi pe lista)
  • Emiratele Arabe Unite: # 1 (suntem singura școală pentru a fi pe lista)
  • Singapore: # 3 (INSEAD și Universitatea Națională din Singapore sunt în fața noastră)
  • Australia: # 1 (Universitatea din New South Wales, singurul scoala australian este la # 24 pe listă)

Toți studenții full-time SP Jain trăiesc și de a studia într-una, ci într-un minimum de trei orașe diferite. Modul în care faceți afaceri în Dubai este diferit de modul în care faceți afaceri în Singapore, Australia sau chiar în Statele Unite. Ați putea fi un mare succes în țara de origine, dar un eșec mizerabil într-o altă, dacă nu ați înțeles că practicile comerciale, sistemele politice și preferințele consumatorilor pot fi diferite. Ai ajuta pe elevi să înțeleagă acest lucru este ceva ce noi, la SP Jain, face în mod unic prin modelul nostru de învățare multi-campus. Toți studenții full-time SP Jain trăiesc și de a studia într-una, ci într-un minimum de trei orașe diferite. Avem campusuri în Dubai, Mumbai, Singapore și Sydney. Așa că, în plus față de învățare a diferitelor instrumente de afaceri (cum ar fi cei mai mulți studenți), studenții SP Jain să înțeleagă natura globală a afacerilor în modul cel mai convingător - prin expunerea reală la diverse culturi, credințe politice, tradiții și inovații tehnologice.

Acreditare

Agenția de Calitate și Standarde în Învățământul Terțiar, Australia SP Jain este acreditată de Agenția de Calitate și Standarde în Învățământul Terțiar (TEQSA), Australia. La sfârșitul programului, elevii sunt conferite cu un grad australian. Aceasta îmbunătățește acceptarea internațională a gradului, dând astfel un impuls la învățământul superior și cariere, la nivel global. Autoritatea pentru cunoaștere și dezvoltare umană (KHDA), Guvernul Dubaiului, Emiratele Arabe Unite SP Jain este licențiată de către Autoritatea pentru Cunoaștere și Dezvoltare Umană (KHDA), Guvernul din Dubai, Emiratele Arabe Unite. Calificările academice acordate de SP Jain și certificate de KHDA sunt recunoscute în Emirate din Dubai de către toate entitățile publice și private în toate scopurile.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea EMBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

EMBA

Executiv Mba (emba)

Campus Cu jumătate de normă 18 luni August 2018 Singapore

SP Jain Executive MBA (EMBA) este un program integrat part-time conceput pentru a răspunde nevoilor de profesioniști care lucrează care doresc să urmeze un MBA fără a întrerupe cariera lor. Cursurile sunt riguroase și exigente; rezultatul este transformarea managerilor promițători în Manageri Generali cu o perspectivă globală. [+]

Prezentare generală a programului

SP Jain Executive MBA (EMBA) este un program integrat part-time conceput pentru a răspunde nevoilor de profesioniști care lucrează care doresc să urmeze un MBA fără a întrerupe cariera lor. Cursurile sunt riguroase și exigente; rezultatul este transformarea managerilor promițători în Manageri Generali cu o perspectivă globală.

De ce SP Jain Executive MBA? PROGRAMUL TRANSEȘTEȘTE SĂ GĂSIȚI ȘI ACȚIUNEȚI UNUI MANAGER GENERAL

Studenții noștri EMBA participă la o serie de simulări multimedia avansate care îi învață să ia decizii inteligente, câștigătoare. Aceste exerciții de simulare, întreprinse în centrele noastre de simulare de ultimă oră, sunt unice prin faptul că aduc studenților față în față cu provocările de afaceri în timp real și le permite să practice și să-și îmbunătățească realitatea și luarea deciziilor competențe în modul cel mai inovativ și într-un mediu fără riscuri.... [-]


Contactează

Adresă, linia 1 119579 Singapore, Singapore
website http://www.spjain.org/campuses-singapore.aspx
Telefon + 65 62704748