Barcelona Executive Business School (BEBS)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

BEBS este o școală de afaceri executive cu experiență internațională în managementul afacerilor și în formarea profesională. BEBS sa aflat în fruntea educației executive, inspirând, provocând și contribuind la dezvoltarea liderilor actuali și viitori ai mai multor țări și sectoare.

BEBS este o instituție inovatoare, care are un impact pozitiv, cuprinzător și consecvent asupra oamenilor, întreprinderilor și societății.

Succesul BEBS se bazează pe o abordare academică, cu accent puternic pe abordarea profesională și umanistă a afacerilor și conducerii: în timpul oricărui program, profesorii noștri și profesioniștii executivi aduc reflecții, dialog, analize critice, proiecte și inițiative pentru a asigura o educație excelentă , generând astfel o contribuție valoroasă la afaceri și la transformarea socială.

Misiunea BEBS este aceea de a împuternici oamenii din întreaga lume să devină profesioniști cu competențe deosebite și să înțeleagă pe deplin rolul lor în companie și în societate. Școala noastră de afaceri are un angajament ferm față de rigoarea intelectuală și excelența academică, precum și un accent clar pe oameni - pe dezvoltarea lor personală și profesională.

Ce face BEBS diferit?

  • BEBS "Barcelona Executive Business School" este o școală de afaceri creată de directori pentru directori. Vrem să învățați prin a face și nu doar academic.
  • BEBS oferă masterat cu dublă acreditare.
  • Profesorii noștri sunt un grup de directori și manageri cu o mare carieră în lumea afacerilor.
  • Modelul nostru se bazează pe ceea ce întreprinderile au nevoie astăzi. Nu pe modele vechi care nu se mai potrivesc în sistemul nostru actual de afaceri.
  • În BEBS căutăm nu numai că ați învățat, ci că ați pus în practică ceea ce ați învățat, printr-o abordare educațională, creativă și perturbatoare.

Ce primesc studenții BEBS ?

· Educația se axează pe afacerile internaționale și este condusă de inovare

· Împuternicire pentru crearea propriei companii

· O viziune strategică a conducerii care inspiră modele de afaceri inovatoare și durabile

· Un sentiment de responsabilitate socială, care vine cu competență profesională și conducere angajată

· Excelente oportunități de rețea prin profesori, vizite de studiu și stagii

· Cunoștințe practice actuale și actualizate

· Un mediu de studiu care este orientat spre afaceri printr-o abordare extrem de umanistă

Locații

Barcelona

Address
23, Carrer de Torroella de Montgrí, 08027 Barcelona
08027 Barcelona, Catalonia, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră