Citește Descrierea Oficială

Misiunea noastra redefini învățământ superior

Noi aproape 25 de ani, oferind mai multă experiență la nivel mondial și de învățare inovatoare posibil, să examineze în mod continuu modelul tradițional de învățământ superior din absolvent de licență și, ne propunem să-l îmbunătățească și pentru că, vom revizui periodic toate programele noastre, care se bazează pe adevărata viziune a pieței și avem profesioniști mai experimentați, care aduc o abordare inovatoare și valoarea de excelență și a spiritului antreprenorial. Și în domeniul educației am diferă pe inovare și adaptare la schimbări. Cesine în prima linie a educației.

Educație inovatoare

Se adapteze la schimbările din lume nu este de ajuns. Pentru a conduce o schimbare pozitivă, trebuie să găsim modalități noi și mai bune de a face lucrurile. Suntem una din primele universități din lume a uni într-un singur loc cele mai mințile creative, cele mai renumite designeri și tastemakers viitor cu viitorii lideri ai afacerilor, comunicare si marketing.

Un alt absolvent

Absolvenții noștri ne face ceea ce suntem. Ele sunt produsul nostru si vom defini succesul. lideri în managementul afacerilor, comunicare, design și din zona tehnologică, toate în stare să facă față viitorul lor profesional cu încredere; direcționarea expertiza sa de a universitare si postuniversitare cea mai înaltă calitate.

Clasat pe locul printre cele mai bune

Prezența Cesine printre primele pozitii in clasamentele internaționale reflectă angajamentul de a excelenței și mai ales capacitatea de a se adapta la schimbare și de a ajuta indivizii și organizațiile să obțină rezultate lor. Atât de mult încât, că am plasat în primele trei de patruzeci de universități spaniole, clasament pregătit I2N de PriceWaterhouse Coopers si Educatie În primul rând, care masoara nivelul de limba engleză al elevilor și gradul de internaționalizare a instituțiilor, El este în picioare în spatele Universității din Navarra și San Pablo CEU. Pe langa Cesine a obținut cel mai mare punctaj în predare, angajare, facilități și angajamentul social în clasament prestigios "QS Stars".

Perioadele "Erasmus" garantat

Aliante strategice cu numeroase universități de renume, școli de afaceri și ajutor internațional de design asigura tuturor elevilor perioadele "Erasmus" burse în diferite țări, și cele mai bune practici în companii spaniole garantate și, de asemenea, la New York, San Francisco, Boston, Toronto și Paris.

Angajat la angajare și antreprenoriat

Suntem o universitate conduse de oameni acum, înseamnă că ascultăm angajatorilor cu asigurarea că evoluează continuu pentru a satisface așteptările dumneavoastră. Noi măsura performanța 3 școli noastre de Afaceri și Comunicare Proiectare si succesul programelor pe care le oferim, pe baza evaluărilor de 360 ​​de studenți, atât elevii și profesorii. Și mărturia noastră mai mult de 9.000 de absolventi coroborate.

Suntem instituția spaniolă mai angajat la angajare și a spiritului antreprenorial. Am semnat acorduri cu mai mult de 1100 de companii, am reușit 15.500 studenți practica diferite programe universitare și postuniversitare și în jurul valorii de 2.500 de locuri de muncă. Acesta găzduiește, de asemenea Târgul anual de locuri de muncă și crearea de rețele, precum și am organizat Forumul Antreprenoriat, o inițiativă de pionierat care încurajează spiritul antreprenorial în rândul elevilor douăzeci de ani.

Programe predate în:
Spanish (Spain)

Această școală oferă și:

EMBA 1-an

CESINE Centro Universitario

Conștient de necesitatea de a forma oameni care vor conduce aceste schimbări, Scoala Cesine Business Executive MBA a dezvoltat programul în colaborare cu companii de top ... [+]

Un program de actualitate

Întreprinderile de azi operează într-un mediu de incertitudine care se schimbă rapid. Datorită globalizării piețelor, oportunități și amenințări pentru întreprinderile noastre apar oricând și oriunde în lume, și chiar și în depărtare, poate avea un impact asupra instant piețele noastre.

În toate aspectele cheie ale managementului corporativ schimbări semnificative, care necesită directori responsabili pentru fiecare cunostinte solide domeniu cu scopul de a influența dezvoltarea punctelor forte și a rezilienței organizațiilor lor.

Conștient de necesitatea de a forma oameni care vor conduce aceste schimbări, Scoala Cesine Business Executive MBA a dezvoltat programul în colaborare cu companii de top din piețele de astăzi, a cărui experiență și de fond îmbogăți conținutul maestru. În plus, prin acorduri cu companii și organizații, Cesine Business School este dispus să garanteze 100% din tinerii absolvenți fără experiență, stagii sunt neplătite. Propunerea noastră aduce, de diferențiere astfel o dimensiune complet practic.... [-]

Spania Santander
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză