CESMA Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CESMA Business School este o instituție de învățământ axată pe management, inovare și spirit antreprenorial. Suntem conștienți de faptul că educația în afaceri nu se limitează la formarea unor manageri buni, a unor manageri financiari competenți sau bine pregătiți, ci și a formării în domeniul valorilor și eticii de afaceri.

Credem ferm că formarea trebuie să fie integrală, un proces de transformare reală pentru studenții noștri. Prin urmare, pe lângă faptul că primim formare specifică într-o anumită arie de specializare, elevii noștri își întăresc abilitățile de leadership, inteligența emoțională și comunicarea, printre altele, atât de necesare în gestionarea eficientă a echipelor de lucru de astăzi.

Aerial Panorama view of Barcelona city skyline and Sagrada familia at dusk time,Spain

Oferta noastră academică include principalele fenomene care influențează panorama actuală a formării profesionale: globalizarea managementului, impactul noilor tehnologii asupra procesului de învățare, acceptarea diversității și noile tipuri de informații printre studenților, precum și dezvoltarea diverselor surse și canale de transmitere a cunoștințelor.

Vă oferim o diplomă dublă de 4 ani în specialitățile Administrației și Managementului Afacerilor, Managementului comercial și Marketingului sau Managementului Protocolului și organizării evenimentelor, în care în al patrulea an veți realiza un program de Masterat. Formarea noastră se bazează pe o metodologie practică, susținută de dezvoltarea abilităților personale și profesionale.

Vă vom pregăti să analizați și să rezolvați problemele din diferitele zone ale companiei. Datorită acordurilor de colaborare pe care le-am stabilit cu prestigioase universități și școli din străinătate, puteți studia un an în afara Spaniei și optați pentru o diplomă oficială în conformitate cu Spațiul European al Învățământului Superior EHEA. Vă punem la dispoziție un departament de dezvoltare profesională care vă va îndruma atunci când doriți să faceți primii pași în lumea companiei.

Vă pregătim în engleză de afaceri în primii 3 ani de studii. Vă vom pregăti pentru certificatul Cambridge English: Business, titlul oficial al evaluării limbii engleze Cambridge (parte a Universității din Cambridge, Regatul Unit).

Vă oferim posibilitatea de a învăța oa doua limbă (chineză), care vă va permite să vă îmbunătățiți așteptările profesionale. Această limbă se poziționează ca o cheie în sectorul de afaceri.

Locații

Madrid

Address
Calle Bausá,23
28033 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania