Citește Descrierea Oficială

CESMA Business School este o instituție de învățământ axată pe management, inovare și spirit antreprenorial. Suntem conștienți de faptul că educația în afaceri nu se limitează la formarea unor manageri buni, a unor manageri financiari competenți sau bine pregătiți, ci și a formării în domeniul valorilor și eticii de afaceri.

Credem ferm că formarea trebuie să fie integrală, un proces de transformare reală pentru studenții noștri. Prin urmare, pe lângă faptul că primim formare specifică într-o anumită arie de specializare, elevii noștri își întăresc abilitățile de leadership, inteligența emoțională și comunicarea, printre altele, atât de necesare în gestionarea eficientă a echipelor de lucru de astăzi.

Aerial Panorama view of Barcelona city skyline and Sagrada familia at dusk time,Spain

Oferta noastră academică include principalele fenomene care influențează panorama actuală a formării profesionale: globalizarea managementului, impactul noilor tehnologii asupra procesului de învățare, acceptarea diversității și noile tipuri de informații printre studenților, precum și dezvoltarea diverselor surse și canale de transmitere a cunoștințelor.

Vă oferim o diplomă dublă de 4 ani în specialitățile Administrației și Managementului Afacerilor, Managementului comercial și Marketingului sau Managementului Protocolului și organizării evenimentelor, în care în al patrulea an veți realiza un program de Masterat. Formarea noastră se bazează pe o metodologie practică, susținută de dezvoltarea abilităților personale și profesionale.

Vă vom pregăti să analizați și să rezolvați problemele din diferitele zone ale companiei. Datorită acordurilor de colaborare pe care le-am stabilit cu prestigioase universități și școli din străinătate, puteți studia un an în afara Spaniei și optați pentru o diplomă oficială în conformitate cu Spațiul European al Învățământului Superior EHEA. Vă punem la dispoziție un departament de dezvoltare profesională care vă va îndruma atunci când doriți să faceți primii pași în lumea companiei.

Vă pregătim în engleză de afaceri în primii 3 ani de studii. Vă vom pregăti pentru certificatul Cambridge English: Business, titlul oficial al evaluării limbii engleze Cambridge (parte a Universității din Cambridge, Regatul Unit).

Vă oferim posibilitatea de a învăța oa doua limbă (chineză), care vă va permite să vă îmbunătățiți așteptările profesionale. Această limbă se poziționează ca o cheie în sectorul de afaceri.

Programe predate în:
  • Spanish (Spain)

Această școală oferă și:

EMBA

CESMA Business School

Executive MBA a CESMA Business School , este un program avansat și exigent destinat profesioniștilor cu experiență care doresc să fie instruiți la cel mai înalt nivel, fă ... [+]

Executive MBA a CESMA Business School , este un program avansat și exigent destinat profesioniștilor cu experiență care doresc să fie instruiți la cel mai înalt nivel, făcând munca lor compatibilă cu studiile. Companiile solicită profesioniști care combină mai multe caracteristici: trebuie să posede cunoștințe, dar acestea trebuie să fie completate cu atitudini de efort, colaborare și angajament. De aceea, la CESMA, acordăm o mare importanță dezvoltării aptitudinilor personale, care contribuie la creșterea auto-cunoașterii, a auto-motivației și a relațiilor sociale ale studenților noștri. Sesiunea intensă care se desfășoară la începutul masteratului reprezintă o oportunitate excelentă de a consolida în clasă acele abilități care vor fi motorul fundamental pentru activitatea profesională și performanța proprie în program.... [-]

Spania Madrid
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MBA 1-an

CESMA Business School

Master în Administrarea și Managementul Afacerilor (MBA) al CESMA Business School , are ca obiectiv instruirea tinerilor profesioniști la cel mai înalt nivel, astfel încâ ... [+]

Master în Administrarea și Managementul Afacerilor (MBA) al CESMA Business School , are ca obiectiv instruirea tinerilor profesioniști la cel mai înalt nivel, astfel încât aceștia să poată cunoaște instrumentele cele mai avansate de management al afacerii și să devină lideri de afaceri viitori. .

La sfârșitul programului, studenții își sporesc valoarea adăugată profesională, fiind capabili să ofere această valoare și să o sporească în companiile și organizațiile în care își desfășoară activitatea profesională.

obiective

Obiectivul esențial al acestui program este de a oferi participanților cunoștințele și abilitățile care le permit să exercite în mod eficient funcții de conducere în companii și instituții. În mod rezonabil, dezvoltarea funcțiilor de management necesită cunoașterea instrumentelor și sistemelor pentru planificarea și gestiunea globală a afacerii, precum și pentru definirea politicilor pe domenii funcționale. Cu toate acestea, aceste cunoștințe trebuie să fie completate cu dezvoltarea abilităților manageriale care să stimuleze abilitatea de a analiza și de a lua decizii, de conducere și de comunicare, precum și de atitudini orientate spre creativitate și antreprenoriat.... [-]

Spania Madrid
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

CESMA Business School