CESMA Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CESMA este o scoala de afaceri consolidate cu o vastă experiență în directori de formare și profesioniștii din domeniul afacerilor. Printre oferta de educație de învățământ superior, masterat și cursuri de specializare și seminarii profesionale și toate se găsesc într-o gamă largă de domenii de expertiză: managementul afacerilor, marketing, comunicare, finanțe și control, a resurselor umane și a noilor tehnologii . În plus față de o atentă profesori de formare și de calitate, centrul este preocupat de angajarea studenților lor cu mai puțină experiență, oferind practici de servicii și alte oportunități de locuri de muncă.

Centrul are două zone distincte academice în învățământul superior pot fi studiate Grade dublă Business; în domeniul dezvoltării programelor de specializare manageriale și profesionale în lung - modele de termen și cursuri de master avansate și programe scurte de modernizare și de actualizare acestea sunt oferite. În plus, aceste programe sunt proiectate și adaptate la nevoile specifice ale întreprinderilor, prin departamentul nostru de formare pentru companie.

O valoare importantă a CESMA a fost capacitatea sa de a stabili acorduri de colaborare cu școli și universități de prestigiu din Europa și America, care să permită schimbul de studenți, finalizarea studiilor în străinătate și posibilitatea de a obține grade duble în unele dintre specialităţi date.

Diferențierea reală a CESMA se bazează pe doi piloni: în primul rând, un perfect definite și cunoscute de-a lungul direcției strategice de organizare și în al doilea rând, o mare agilitate pentru a corecta greșelile și să se adapteze rapid la schimbările cererii de formare.

O caracteristică împărtășită de toate programele postuniversitare, încearcă să ofere studenților cu o abordare managerială în rezolvarea problemelor de management al afacerii. Scopul școlii este că elevii, în afară de a ști cum să-și dezvolte activitatea din punct de vedere operațional, folosind metodologii specifice în fiecare domeniu de expertiză, să fie capabil să proiecteze strategii și politici adecvate în fiecare domeniu funcțional al companiei.

În plus, programele au orientări practice, precum și oferind o bază conceptuală, se concentreze pe așa - „Metodologia de caz“ numit Elevul prezintă cazurile în care sunteți invitați la reflecție, la selecția de factori cheie ... și este încurajat să lucreze în grupuri, atât în ​​interiorul cât și în afara sălii de clasă. Partea practică a învățăturilor, de asemenea, se traduce prin posibilitatea studenților CESMA de stagii în diferite companii. De-a lungul celor cincisprezece ani CESMA fost dedicat instruirii au fost semnate în jurul valorii de 2.000 de acorduri cu companii pentru a facilita angajarea studenților săi printr-un departament foarte specializat.

Datele din cursurile anterioare garantează succesul acestui serviciu. Astfel, în domeniul programelor de învățământ superior, statisticile arată că 95% dintre absolvenți în mai puțin de un an de la sfârșitul studiilor sale pe termen, găsesc de lucru. Acest procent se ridică la 97% , în cazul studenților absolvenți ajungând chiar și de 100% pentru unele dintre specialitățile.

În scopul de a instrui specialiști în diferite domenii, dezvoltare de management domeniul de CESMA organizează în acest an o serie de seminarii pentru manageri și profesioniști și tehnicieni care au nevoie să actualizeze în mod constant cunoștințele lor în diferite domenii ale ambelor managementul afacerilor. Indiferent de aceste seminarii și ateliere de lucru, CESMA are o suprafață de formare pentru companie, responsabilă pentru proiectarea și personalizarea programelor de formare adaptate la nevoile specifice ale fiecărei organizații.

Această școală oferă programe în:
  • Spanish (Spain)

Vedea EMBA-uri » Vedea MBA-uri » Vedea Masterat » Vedea Cursuri » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

EMBA

Executive Master Of Business Administration (EMBA)

Campus Cu normă întreagă 1 an November 2018 Spania Madrid

CESMA Executive MBA Business School, este un program avansat și solicitante pentru profesioniști cu experiență care doresc să antreneze la cel mai înalt nivel, care combină activitatea sa cu studii. [+]

CESMA Executive MBA Business School, este un program avansat și solicitante pentru profesioniști cu experiență care doresc să antreneze la cel mai înalt nivel, care combină activitatea sa cu studii.

Companiile cer profesioniști care combină mai multe caracteristici: acestea trebuie să aibă cunoștințe, dar acestea trebuie să fie completate de atitudini eforturi, cooperare și angajament. Acesta este motivul pentru care în CESMA, acordăm o mare importanță pentru dezvoltarea abilităților personale care contribuie la creșterea gradului de conștientizare de sine, auto-motivare și relațiile sociale ale elevilor noștri. Săptămâna intensivă, care se dezvoltă la începutul master, este o ocazie excelentă de a spori clasă, aceste capacități vor fi factorul cheie pentru activitatea profesională și performanța în programul în sine.... [-]


MBA

Grad Dublu în Administrarea Afacerilor și Management + MBA Sau Specializare De Masterat

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Spania Madrid

Gradul dublă în Administrarea Afacerilor și Management + MBA sau masterat Specializare în oricare dintre domeniile de cunoștințe care oferă CESMA, este proiectat pentru a răspunde la provocările întâlnite în prezent în lumea afacerilor. [+]

Gradul dublă în Business Management și Administrarea + MBA sau masterat Specializare în oricare dintre domeniile de cunoștințe care oferă CESMA, este proiectat pentru a răspunde la provocările întâlnite în prezent în lumea afacerilor.

Acesta se adresează tinerilor cu inițiativă care doresc să urmeze studii de afaceri, dezvoltarea de munca in echipa lor de competențe și de conducere ca bază pentru performanța viitoare a pozițiilor.

CESMA Business School ofera un program de patru ani, riguroasă și aprofundată, în care dezvoltarea capacităților participanților pentru analiză și de gestionare a energiei întreprindere de depanare.

În al patrulea an de specializare, conținutul de formare predate în metodologia de master, cu obținerea de gradul său de afaceri, titlul corespunzător pentru master efectuate.... [-]


Master în Business Administration (MBA)

Campus Cu normă întreagă 1 an November 2018 Spania Madrid

Master în Business Administration (MBA) de la CESMA Business School, al cărui obiectiv principal este acela de a antrena la cel mai înalt nivel tinerilor profesioniști, astfel încât acestea să poată învăța instrumente mai avansate de management al afacerii și de a ajunge la a deveni viitori lideri de lideri de afaceri . [+]

Master în Business Administration (MBA) de la CESMA Business School, al cărui obiectiv principal este acela de a instrui la cele mai înalt nivel tineri profesioniști, astfel încât acestea să poată învăța instrumente mai avansate de management de afaceri și de a ajunge pentru a deveni viitori lideri de lideri de afaceri .

La finalizarea programului, elevii crește valoarea lor profesională, fiind în măsură să ofere această valoare și o crească în companii și organizații în desfășurarea activității lor profesionale.

Scopuri

Obiectivul principal al acestui program este de a oferi participanților cunoștințele și abilitățile care să le permită să-și exercite în mod eficient funcțiile de conducere în companii și instituții. În mod rezonabil, dezvoltarea unor funcții de management necesită cunoașterea instrumentelor și a sistemelor de planificare și de gestionare generală a afacerii precum și pentru definirea politicilor zonelor funcționale.... [-]