Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

EAE Business School este specializată în învățământul superior, cu programe de școlarizare, inclusiv Executive MBA, Masterat și Bachelor Degrees, cu 60 de ani de experiență profesioniști de formare profesională. Mai mult de 73.000 de directori și directori s-au instruit la EAE.

Misiunea noastră principală în formarea profesioniștilor și liderilor companiilor naționale și internaționale cu programe și masterat caracterizată printr-o mare doză de conținut practic, orientat către studenți. Succesul școlii EAE Business School este susținut de o comunicare continuă cu studenții, profesorii și partenerii din întreaga lume, permițând școlii să garanteze un nivel riguros de calitate educațională.106806_4.jpg

EAE Business School: Calitatea în programele de masterat și postuniversitare

Standardele ridicate de calitate pe care le punem în aplicare la EAE Business School ne-au câștigat recunoștință în cele mai prestigioase clasamente naționale și internaționale. EAE este membru al celor mai respectate organizații naționale și internaționale, cum ar fi AACSB (Fundația Europeană pentru Dezvoltarea Managementului), CLADEA (Consiliul Latino-American al Școlilor de Administrație), EBEN (Rețeaua europeană de etică în afaceri) și EMBAC (Consiliul executiv al MBA). Mai mult, programele noastre sunt certificate de PMI (Institutul de Management al Proiectului) și CSCMP (Consiliul Profesioniștilor în Managementul Lanțului de Aprovizionare), precum și de ANECA și AQU.

Provocarea noastră cea mai presantă și cea mai motivantă este să continuăm să fim o școală internațională de afaceri capabilă să pregătească profesioniștii echipați pentru a conduce organizațiile în mod durabil. EAE îmbrățișează angajamentul său social de a continua să depășească provocările din domeniul pregătirii personale și executive.


EAE naționale și internaționale

EAE are acorduri de parteneriat academic și instituțional cu 65 de școli de afaceri și universități. Partenerii noștri sunt răspândiți în 22 de țări. În plus, școala are peste 3.500 de acorduri de parteneriat cu companii spaniole și internaționale, ceea ce permite studenților noștri să beneficieze de un prestigiu de schimb de locuri de muncă după studiile lor. După absolvirea unei licențe sau a unui masterat, este extrem de recomandabil să faceți un stagiu în cadrul companiei pentru a aplica cunoștințele dobândite. Având în vedere acest lucru, EAE oferă studenților acces la oportunități de stagiu după studiile lor.

În anul 2016, școala a salutat studenți din 102 țări diferite de pe toate cele 5 continente. În plus, 37% din facultatea academică a EAE este internațională. Având în vedere natura globală a studiilor de afaceri, există un număr din ce în ce mai mare de masterat EAE care rulează în limba engleză. Acordurile noastre cu universități precum Universitatea Pace din New York, Universitatea de Științe Aplicate din Amsterdam și Universiada Anáhuac Mayab de México ne oferă legături mai strânse cu studenții internaționali.

În acest an, EAE și-a menținut angajamentul ferm în ceea ce privește cercetarea. Profesorii noștri au produs o mare cantitate de cercetări academice, lucrări, studii de caz, cărți și articole de diseminare, contribuind la cunoașterea managementului comunității. În plus, am participat la mai multe conferințe internaționale, unde am împărtășit aceste cunoștințe.106807_6.jpg

Programe predate în:
Engleză
Spaniolă

Această școală oferă și:

EMBA

EAE Global

Executive MBA la nivel mondial este predată la campusul din Madrid și are, de asemenea, un mod hibrid de studiu. Aceasta sporește posibilitățile de extindere a granițelor ... [+]

Procesele continue de schimbare, globalizarea, piețele emergente și concurența sporită sunt câteva dintre trăsăturile care caracterizează comportamentul actual al economiei. Pe de altă parte, criza economică actuală reprezintă pentru multe companii o oportunitate de a se reinventa. Compania viitorului va funcționa pe o piață globalizată de clienți, concurenți și furnizori, unde oportunitățile pot fi în cealaltă parte a planetei.

În acest context, managerii și directorii generali trebuie să-și actualizeze în permanență cunoștințele și abilitățile pentru a-și combina cunoștințele de afaceri solide cu o viziune globală a afacerii, deoarece numai în acest fel vor reuși să facă față cu succes provocărilor impuse de piețele de astăzi și design o strategie globală de afaceri care se adaptează la condițiile de mediu în schimbare.... [-]

Spania Madrid
Octombrie 2019
La zi
12 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

EAE in figures | Graduation 2016 EAE Business School

EAE en cifras 2017 | EAE Business School