ESDEN Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Esden Business School a fost infiintata in anul 1996, cu misiunea de a oferi o calitate de formare post-universitare, cu cea mai mare rigoare academică și de la o concepție a persoanei și a societății rădăcini adânci etice. Cu o metodologie academică inovatoare, și mereu aproape de lumea afacerilor, mai mult de 7.000 de studenți au fost instruiți în sălile de clasă noastre ar dobândi abilitățile necesare pentru a deveni lideri ai capabilităților viitoare.

VALORI Noi împărtășim valorile școlilor de afaceri de referință internațional pentru formare de ultimă oră, promovarea talentelor, dezvoltarea gândirii critice și creative, și, mai ales, spiritul antreprenorial, ne propunem să fie stilul de management pe care le preda elevilor noștri .

Aproape lumea afacerilor Scopul nostru este dezvoltarea pe deplin profesională a studenților noștri, fie prin intermediul asociației lor, fie ca o parte esențială a creșterii altor organizații. Acest aspect ne cere să țină pulsul cu liderii de piață, știind că reprezintă nevoile și există cerințe în ceea ce privește abilitățile, cunoștințele și abilitățile. Noi facilita dezvoltarea practicilor profesionale pentru studenții care încep o carieră sau pentru a schimba activitatea lor, precum și un loc de muncă în mișcare continuă pentru studenți și absolvenți noștri.

FACULTATEA Fără îndoială, grupul de profesioniști care alcătuiesc facultatea de Esden Business School este unul dintre pilonii principali care stau la baza succesului nostru și studenții noștri. Toți profesorii sunt mari experți în subiectele pe care le predau, cunoștințele lor vine din experiența sa profesională legată de lumea afacerilor, și în cele din urmă la viața lor de zi cu zi, cazuri reale care transmit cu pasiune și abilități de predare a demonstrat elevilor în sălile de clasă.

ACORDURI INTERNAȚIONALE Caracterul internațional este unul dintre semnele distinctive ale școlii noastre de afaceri încă de la începuturile sale. Această înțelegere a predării implică promovarea mobilității și internaționalizare, atât studenților, cât și profesorilor. Esden Business School are acorduri cu două instituții de conducere supreme de audit care există astăzi în întreaga lume: London School of Economics și Științe Politice (LSE) (Londra) și Istituto Marangoni School of Fashion (Milano). Prin acordul dintre Esden Business School și aceste două instituții de renume, studenții noștri pot avea acces la formarea de cel mai înalt nivel recunoscut la nivel mondial, predate de profesorii lor și dezvoltate la sediul pe care le au în Anglia și Italia, respectiv, și cu siguranță este o experiență unică în cariera lor. Mai mult decât atât, în scopul de a extinde oportunitățile academice Esden Business School a semnat acorduri cu universități de renume internațional, cum ar fi Universitatea Anahuac si Universitatea Tec de Monterrey din Mexic sau Externado Universitatea Jorge Tadeo Lozano Universitatea din Columbia.

METODOLOGIE ACADEMIC De la nașterea sa, Esden Business School sa stabilit ca o scoala de afaceri cu o metodologie academică inovativă. Ne-am bazat pe metoda inversă Aulas investit în Esden Business School, vom face uz de noi tehnologii, astfel încât studenții noștri pot maximiza timpul și dedicarea lor, vom folosi mass-media on-line, înregistrări video, note tehnice și bibliografie pentru lucrul individual de student, și să aloce ore de contact la cursuri, munca în echipă, discuții de caz și cursuri de masterat ale profesorilor noștri. Studentul dobândește competențele și abilitățile necesare în domeniul său de aplicare, atingerea scopurilor ghidate de către personalul academic al Școlii.

MULTINAȚIONAL BUSINESS SCHOOL

Esden Business School este prezent în acest moment în 4 țări cu 6 campus.

Avem campusuri în Madrid (Spania), Barcelona (Spania), Bilbao (Spania), Mexico City (Mexic) și Bogota (Columbia).

ALUMNI GLOBAL NETWORK În Rețeaua Alumni, EsdenAlumni de Esden Business School va găsi cele mai recente știri, informații utile, instruirea ... și cel mai important: a lua legătura cu toți studenții care trec prin sălile de clasă noastre, absolventii si desigur, profesioniști din toate sectoarele.

Oameni care trec prin sălile de clasă noastre dobândesc statutul de absolventi și, odată finalizat de masterat sau MBA, Esden Business School, insoteste toate absolventii pe tot parcursul carierei lor prin oferirea unor seminarii, programe de specializare, crearea de rețele și facilitarea relației printre ei toți. In plus Esden Business School administrează o pungă de lucru dinamic cu companiile partenere cheie și direct legate de ofertele de academice.

ASOCIATIILE Esden Business School face parte din principalele asociații de școli de afaceri în diferite domenii în care operează.

Esden Business School este un membru al: latin Consiliul American al Școlilor de Management (CLADEA) Asociația Spaniolă de școli de afaceri (AEEN)

Această școală oferă programe în:
  • Spaniolă

Vedea MBA-uri Globale » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

MBA Global

Mba globală

Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 9 luni November 2019 Spania Madrid Bilbao Barcelona + 2 mai mult

In acest program ne propunem să adauge valoare cariera (comunicare, munca în echipă, raportare, abordarea analitică, prezentări publice, maturitate profesională etc.) și intenționăm să dezvoltăm talentul antreprenorial, atât să-l aplice în start crearea de noi proiecte de afaceri, astfel încât devine stilul dvs. de management unic ... [+]

In acest program ne propunem să adauge valoare cariera (comunicare, munca în echipă, raportare, abordarea analitică, prezentări publice, maturitate profesională etc.) și intenționăm să dezvoltăm talentul antreprenorial, atât să-l aplice în start crearea de noi proiecte de afaceri, astfel încât acesta devine stilul dvs. de management unic.

AUDIENCE

MBA se adresează profesioniștilor cu experiență demonstrată, în căutarea de a îmbunătăți habilididades lor dincolo de domeniul dumneavoastră de expertiză, extinderea oportunităților de carieră și pentru a obține recunoașterea într-un mediu de afaceri tot mai competitiv.

Programul se adaptează la caracteristicile acestei publice prin modul de MBA Global.... [-]