ESEM

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Faceți cunoștință cu ESEM

ESEM, este o scoala de afaceri cu programe de afaceri internaționale. A fost fondat în Madrid, în 1968, în scopul de a forma academic în domeniile Marketing, Management, Administrație și Management, profesioniști capabili pentru a răspunde nevoilor actuale și viitoare ale companiei și a pieței.

Avem următorul program educațional:

  • Master în Sport Management și Master în Sport Coaching
  • MBA în Management, Administrație și Management (DAGE)
  • Master în Marketing și Management comercial (MM)
  • Diploma Superior în Management Marketing și Vânzări
  • Executive MBA în Management (EXE)
  • MBA în specialitatea Management în Industria de Sănătate și farmaceutice (FARMA)

centru

Din 1968, ESEM a oferit cu succes directori de specialitate cu cariera relevante și tinerii care și-au început formarea lor de muncă. Mai mult de 40.000 de profesioniști internaționali au trecut prin sălile noastre de clasă, în cazul în care, în plus față de formarea lor, au realizat un schimb de cunoștințe practice, îndeplinind astfel filozofia noastră ... „învățare prin practică“

Scopul acestor programe este de formare în toate instrumentele practice și elementele necesare pentru Managementul Comercial Marketing, Sales Management, Management Financiar, Managementul Resurselor Umane și managementul general al companiei multinaționale. Programe și conținutul lor sunt eminamente practice.

Dormi și provocare toate profesionale, va fi finalizat cu succes toate aceste programe, deoarece ca profilul de student și va sfătui ce alege programul.

Nu ezita, vă invit toate cursurile ESEM și programe, precum și profesionalismul lor și sesiuni de instruire, putem împărtăși experiențe împreună și capacitatea de a programa un MBA pentru a se potrivi cu tine.

Ne așteptăm.

Vino Francisca Aliaga

Locații

Madrid

Ex'pression College

Address
Avd. de los Madroños, 55 (Parque Conde Orgaz)
28043 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania
Număr de telefon
+1 510-654-2934