Citește Descrierea Oficială

ESIC este o școală de conducere de grup din Spania, cu o experiență de peste cincizeci de ani de formare profesională și profesioniști de marketing. Ne străduim să stimuleze, să promoveze și să mențină o relație directă cu mediul de afaceri pentru a vă oferi o pregătire academică practică care se concentrează pe nevoile pieței muncii. Oferim cursuri de formare cu valori, să ne angajăm cu succes ca un profesionist cu înaltă calificare, cu o excelentă comandă și cunoaștere a celor mai recente tendințe.

ESIC a fost prima școală de afaceri care a fost înființată în Spania, din dorința ca oamenii de afaceri profesioniști să-și perfecționeze educația în domeniul marketingului. Astăzi, ESIC este considerată a fi o școală de lider în domeniul marketingului și marketingului, renumită atât la nivel național, cât și la nivel internațional, ca fiind una dintre cele mai bune școli de formare din acest domeniu. Cu peste 50.000 de absolvenți, ESIC este un centru de referință pentru companii și profesioniști.


Are zece campusuri din întreaga Spania și alte două din Brazilia, care oferă acestei școli de afaceri cea mai mare implementare teritorială națională.

ESIC este, de asemenea, asociat cu universitățile Rey Juan Carlos, Miguel Hernández, San Jorge și Rovira i Virgili din Madrid, Valencia, Zaragoza și, respectiv, Tarragona, iar campania Curitiba este recunoscută ca centru oficial de către Ministerul Educației din Brazilia.


ESIC își concentrează activitățile pe cinci domenii/>

Studii universitare
ESIC oferă un grad avansat, grade oficiale și o combinație atât în ​​marketing, managementul afacerilor și administrație, afaceri internaționale, comunicare, publicitate și relații publice, administrarea afacerilor și afaceri digitale. Toate aceste cariere sunt practice și orientate spre angajare.

Studii postuniversitare
Oferta de formare se bazează pe MBA-uri, Masterat-uri universitare, Masterat specializat (în zone funcționale ale companiei) și Programe înalte axate pe formarea profesioniștilor pentru a putea să conducă provocări de afaceri.

Educație executivă
În cadrul Zonei de Educație Executivă, oferim o gamă largă de programe deschise și formare adaptată pentru companii.

Școala de limbi străine ESIC
Școala de limbă ESIC este un centru de formare și un centru de examinare Cambridge autorizat. Acesta oferă cursuri de engleză, germană, franceză și chineză cu profesori cu experiență și vă oferă posibilitatea de a certifica aceste cunoștințe. Oferta de formare include grupuri deschise, școli, profesioniști și companii de la toate nivelurile.
În plus, oferă cursuri în limba spaniolă ca limbă străină: spaniolă generală, pregătire oficială de testare, examene de admitere universitară, spaniolă de afaceri, programe scurte și călătorii de studiu.

ESIC Editorial
Aceasta reprezintă proiecția ESIC în lumea editării, unde contribuie la cercetarea și articole populare în domeniile economiei, afacerilor, marketingului și abilităților de management. Scopul nostru este de a oferi cărți, manuale și publicații pentru studenți și profesioniști, de la mai mulți autori renumiți care se uită profund în toate domeniile legate de companii și întreprinderi.

CLASAMENT


ESIC apare sistematic în cele mai cunoscute clasamente internaționale ale educației pentru afaceri. Aceasta oferă o recunoaștere externă și obiectivă a calității de formare a școlii în ultimii 50 de ani./>
Poziții recente în clasament:

Clasamentul Bloomberg Business Week al celor mai bune școli de afaceri 2017.
MBA Internaționale MBA (IMBA) apare pe locul 27 în rândul MBA-urilor internaționale.

QS Rentabilitatea investiției 2015./>
MBA-urile ESIC se remarcă printre cele 46 de programe europene de MBA în acest clasament; ele apar în poziția de vârf în două din cele șase categorii, "ocuparea forței de muncă în termen de 3 luni de la absolvire" și "cea mai scurtă perioadă de amortizare". Acestea apar, de asemenea, în primele 15 locuri în majoritatea categoriilor, și mai întâi în Spania în toate domeniile, cu excepția a două în care apare a doua și a treia. Detalii despre categoriile cheie:

  • Angajați în termen de 3 luni de la absolvire, poziția 1,
  • Cea mai scurtă perioadă de amortizare, poziția 1,
  • 10 ani de rentabilitate a investițiilor, poziția 8,
  • Rentabilitatea pe 20 de ani a investițiilor, poziția 8,
  • Promovarea spiritului antreprenorial, poziția 11,
  • Salvarea salariului, poziția 15.

QS Global 250 școli de afaceri 2017./>
ESIC se situează în topul a 250 de școli de afaceri din lume și mai important unul dintre cele șapte școli de afaceri "Top-Tier Employability" din Europa.


QS Global 100 Clasament EMBA 2017.
ESBA EMBA apare în acest clasament al primelor 100 EMBA din lume, ocupând locul 29 în Europa.


U-Multirank 2017/18.
ESIC este poziționată pe locul 29 printre cele 492 de instituții de învățământ superior pentru studii postuniversitare de afaceri din lume.


poeţi
ESIC Business


Tineretul a încorporat Global B-School Rankings 2017.
ESIC se situează în topul celor 100 de MBA din lume, și mai important în top 50 pentru Marketing (Master în Marketing Management, MIM), Finanțe (Master în Finanțe, MDF) și pentru Executive MBA (EMBA).


America Economia MBA Global 2017.
MBA-urile ESIC apar pe locul 18 în clasamentul celor mai bune 49 de programe pentru studenții latino-americani.


Clasamentul de Extindere CNN al programelor internaționale de top MBA 2017.
MBA-urile de la ESIC sunt incluse în elita a 77 de programe internaționale, ocupând locul 52 în acest clasament.


Merco Talent
ESIC este recunoscută ca cea de-a doua Școală de Afaceri din Spania, cu cea mai mare capacitate de a atrage și de a-și păstra talentele, și ca a 51-a printre primele 100 de companii talentați din țara noastră.
ESIC ocupă locul 7 ca fiind una dintre cele mai talente companii din Spania, cu mai puțin de 1.000 de angajați.


El Mundo 2017 clasament al programelor de absolvent.
ESIC Master în Marketing, Master în Publicitate și Relații Publice, Master în Resurse Umane și Dezvoltare Organizațională și Maestru în Comerțul Internațional
Programe predate în:
  • Engleză
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

EMBA

ESIC Business & Marketing School

Master in Business Administration (EMBA) răspunde la creșterea nivelului de cerere pe care managerii și antreprenorii din ziua lor. ... [+]

Master in Business Administration (EMBA) răspunde la creșterea nivelului de cerere pe care managerii și antreprenorii din ziua lor.

Aspecte cum ar fi crearea de valoare adăugată, răspunsul la mediul global, diferențierea prin cultura corporativă, responsabilitate socială corporativă, managementul cunoașterii, accentul părților interesate (părțile interesate) și perspectiva strategică management de oameni, printre multe altele, suntem obligați să învățarea pe tot parcursul vieții, dacă vrem să fie eficace și eficient în îndeplinirea responsabilităților noastre.

caracteristici

MBA Puterea executivă:

Viziunea strategică.Eficiente de luare a deciziilor.Oamenii de management.perspectivă internațională.Antreprenoriat.factori diferențialeleConținutul ajustate la realitatea de afaceri și se aplică imediat, transmise de o facultate de profil eminamente manageriale și profesionale.Dezvoltarea abilităților manageriale, experiența și adaptată la cariera fiecărui participant.dinamic schimb de experiență, atât în ​​rândul participanților și facultate.Promovarea lucrului în echipă, făcând majoritatea evaluărilor în grupuri de lucru bazate pe dezvoltarea de cazuri reale. Acesta este rupt de șase ori echipa să aibă posibilitatea de a interacționa cu toți participanții.Finalizarea unui proiect final care implică punerea în aplicare a unei inițiative antreprenoriale, creând o companie în acest scop și dezvoltarea planului lor de afaceri.... [-]
Spania Madrid Barcelona Valencia Seville Zaragoza Marbella Pamplona Bilbao Granada  + 6 Mai mult
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MBA

ESIC Business & Marketing School

ESIC și Universitatea de Studii Internaționale din Shanghai (SISU) și-au unit forțele pentru a crea un MBA internațional unic de pionierat pentru femeile de afaceri / băr ... [+]

ESIC și Universitatea de Studii Internaționale din Shanghai (SISU) și-au unit forțele pentru a crea un MBA internațional unic de pionierat pentru femeile de afaceri / bărbați menite să-și îmbunătățească abilitățile de conducere și de conducere și să le ofere expertiză pentru a rezolva provocări complexe într- din ce în ce mai globalizat.

Acest parteneriat puternic între două instituții de conducere din China și Europa este un far destinat profesioniștilor care se concentrează pe plan global, pentru a dobândi cunoștințele, expertiza, rețelele și mentalitatea pentru a deveni directori și manageri de succes în mediul de afaceri de mâine.

Pilonii... [-]
Spania Madrid
Contactează şcoala
Engleză
La zi
19 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESIC Business & Marketing School

MBA acoperă toate zonele funcționale ale unei companii, oferind, în același timp, o atenție specială și diferită pe cele mai recente tendințe ale marketingului și ale eco ... [+]

MBA acoperă toate zonele funcționale ale unei companii, oferind, în același timp, o atenție specială și diferită pe cele mai recente tendințe ale marketingului și ale economiei digitale. Participanții dobândesc abilitățile, instrumentele și mentalitatea necesară pentru a dezvolta o carieră profesională de succes și la nivel mondial.

caracteristiciO combinație extinsă de cursuri, proiecte, ateliere de lucru, situații de afaceri din lumea reală și experiențe internaționale.Un MBA cu un accent diferit pe cele mai recente tendințe de marketing și economie digitală.Dezvoltarea și aplicarea abilităților de management cheie pentru a funcționa eficient în mediul din ce în ce mai complex și multicultural de astăzi.... [-]
Spania Madrid
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MBA Global

ESIC Business & Marketing School

ESIC Business ... [+]

ESIC Business

Rețele

experiența interculturală

imersiune internațională profundă

Experienta globala in domeniul MBA

[IMBA ESIC MBA SISU MIB FIU]

O instruire cu adevărat internațională oferită de școlile de afaceri din Europa, Asia și America. La finalizare, participanții primesc trei grade distincte.

O dimensiune internațională pentru cariera profesională

Participanții beneficiază de serviciile profesionale din cele trei instituții. ESIC, SISU și FIU furnizează participanților servicii și resurse de carieră și îi ajută să își îndeplinească aspirațiile de carieră; aceasta oferă o oportunitate de aur pentru a accesa piața mondială a muncii. În special, și în conformitate cu reglementările relevante, participanții au acces la instruirea practică opțională FIUIU (ocuparea forței de muncă care este direct legată de un student major sau domeniul de studiu, pentru a fi eligibili studenții trebuie să fi fost pe statutul de F-1 valabil timp de cel puțin două consecutive semestre înainte de cererea de formare practică).... [-]

Spania Madrid
Contactează şcoala
Engleză
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Camino Valdenigriales
28223 Madrid, Community of Madrid, Spania
Address
C/ Marià Cubí, 124
08021 Barcelona, Catalonia, Spania
Address
Avda. de Blasco Ibáñez, 55
46021 Valencia, Valencian Community, Spania
Address
Edificio de la Prensa Avda. de Carlos III, s/n Isla de la Cartuja
41092 Seville, Andalusia, Spania
Address
Vía Ibérica, 28-34
50012 Zaragoza, Aragon, Spania
Address
C/ Severo Ochoa, 49 Parque Tecnológico de Andalucía Campanillas
29590 Marbella, Andalusia, Spania
Address
Ronda de Nelle, 31
15007 A Coruña, Galicia, Spania
Address
Avda. de Anaitasuna, 31 Mutilva (Navarra)
31192 Pamplona, Navarre, Spania
Address
C/ Alameda Recalde, 50
48008 Bilbao, Basque Country, Spania
Address
C/ Eduardo Molina Fajardo, 38
18014 Granada, Andalusia, Spania
Address
Avenida de Madrid, 60
36204 Vigo, Galicia, Spania
Address
Spain Online, Spania