Citește Descrierea Oficială

Testul Școala internațională de protocol Este unul dintre primele centre din Spania, că formarea sale planuri ofera studii universitare de ambele universitare și cursuri postuniversitare de specializare și în Organizare Evenimente, protocol și relații instituționale. Aceste calificări sunt susținute de Universitatea Europeană din Madrid.

Dar școala nu este doar un centru de formare. Este o entitate privată, condusă de un grup de experți de renume în domeniul protocolului are:

Centrul de cercetare.
Centrul de date.
Serviciul de publicare.
bibliotecă de specialitate.
Serviciul de consiliere pentru instituțiile publice și private.
Prin specializate în sectorul protocolului de comunicare și evenimente.

Este, de asemenea, organizatorul majore protocol evenimente internaționale:

Congresul Internațional al Protocolului
Premiul internațional de protocol

Școala Internațională de protocol, constând dintr-o rețea de birouri în Madrid, Barcelona, ​​Valencia, Granada, Asturias, La Coruna, Buenos Aires și Paraguay a stabilit el însuși ca centru mondial specializat în formare de protocol, relații instituționale și management de eveniment. Mai mult de 15.000 de elevi au trecut prin diferite clase sale. Dintre acestea, 60% ocupă acum poziții în protocolul de departamente. Un procent foarte important care evidențiază activitatea în creștere în acest sector, unitatea de profesionist aveți, de afaceri în creștere și cererea instituțională și viitor atât de interesant oferă.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

MBA 1-an

Escuela Internacional de Protocolo

Managementul MBA PROTOCOL, creatie, design si evenimente, International School of protocol este un program extrem de competitiv, care pregătește și permite studentului pr ... [+]

MBA PROTOCOL, CREATIE, PROIECTARE ȘI GESTIONAREA EVENIMENTE The Școala internațională de protocol Este un program extrem de competitiv, care pregătește și permite studentului profesional pentru dezvoltarea de Creație, Design si Event Management și Relații instituționale.

Acest program este dezvoltat, bazat pe industria previziunilor de creștere sugerează că toate creșterea ulterioară a bugetului alocat pentru organizațiile care creează evenimente corporate.

În prezent, cele mai multe companii necesită figura unui expert în relații instituționale și de management al afacerilor orientate spre evenimente și pregătite să se alăture consiliilor și comitetelor de direcție.... [-]

Spania Madrid Barcelona A Coruña Oviedo Valencia  + 2 Mai mult
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Anuncio EIP