Graduate School of Management in Barcelona (GSMB)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Graduate School of Management este un proiect ambițios, cosmopolit, inovatoare, care reflectă provocările cheie și valorile de bază asociate cu lumea de astăzi.

Scoala de afaceri este înființată ca o pan-european instituții de universități partenere din întreaga având Europa de Est și de Vest în comun idealul de urmărire neobosit de învățământ superior și de cercetare de excelență, și este condus de o facultate de clasă mondială a cadrelor didactice universitare în economie și finanțe. Școala își propune să ofere o gamă largă de profesional și academic-orientate de grade în management și de afaceri de absolvent de studenți comise la intelegerea proceselor complexe sociale economice și financiare ale unei societăți din ce în ce la nivel mondial. În plus față de oferta de programe de masterat provocatoare, școala promovează excelența în afaceri și de cercetare de organizare în strânsă colaborare cu trei corpuri sale academice fondatori și rețeaua sa largă de parteneri internaționali.

Misiune

O caracteristică de bază a Graduate School of Management în Barcelona plaseaza in avangarda mai recente și cele mai bune practici în cadrul învățământului superior prin reunirea excelenta inovator al lumii academice, cu experiența practică a lumii de afaceri și angajamentul social al organizațiilor de stat.

Abordare

Studentul este "de conducere forta" de la Școala de Management în Barcelona. Acest lucru înseamnă ne-am angajat pentru a satisface nevoile studenților prin optimizarea procesului de învățare și crearea o înțelegere a ceea ce este adecvat într-un mediu de învățare pe tot parcursul vieții pentru a răspunde provocărilor în schimbare ale vieții în lume tot mai integrată o abordare de învățare market.Our este pragmatică, care combină atât învățarea intelectuală și experiențială, dezvoltarea cunoștințelor și a competențelor și a cunoștințelor de bază prin-dezvoltare individuală și munca în echipă.

Istoria noastra

Graduate School of Management este un proiect ambițios, cosmopolit, inovatoare, care reflectă provocările cheie și valorile de bază asociate cu lumea de astăzi. GSM Barcelona este infiintata ca o pan-european instituției având universități partenere din întreaga Europa de Est și de Vest, legate împreună în urmărirea neobosit de excelență în învățământul superior și excelența în cercetare, și este condus de o facultate de clasă mondială a cadrelor didactice universitare în economie și finanțe . Școala își propune să ofere o gamă largă de profesionist și academice de grade în management și de afaceri de absolvent de studenți comise la intelegerea proceselor complexe sociale economice și financiare ale unei societăți din ce în ce la nivel mondial. În plus față de oferta de programe de masterat provocatoare, școala promovează excelența în afaceri și de cercetare de organizare în strânsă colaborare cu trei corpuri sale academice fondatori și rețeaua sa largă de parteneri internaționali.

GSMB Campus: conceput pentru a găzdui cele mai recente tendințe în post-Universitar Educatiei

Conceptul de un campus sa schimbat dramatic în ultimii ani, iar conceptul va continua să evolueze în anii următori. Ca răspuns, Graduate School of Management în Barcelona a dezvoltat un model de proprietate, prin care să asimileze multe forțe în joc. Obiectivul principal al modelului este de a oferi studenților cu resurse GSMB de înaltă calitate și experiențe pentru a le pregăti pentru roluri de conducere în management. Modelul se bazează pe patru piloni:

Mediul fizic imediat - Barcelona, ​​Spania, Europa Mediul virtual indirect - tehnologii de vârf și module on-line Cadrul conceptual și de predare a modelului - metodologie practică caz Experiența combinată a celor trei elemente de mai sus

Acest model are implicatii importante pentru toate aspectele legate de predare și învățare, dar poate cel mai important se modifică relația dintre instituția și studenți. Răspuns GSMB la aceste schimbări a alimentat cererea pentru mai multe și mai multe programe academice repartizate pe tot parcursul anului școlar și de vară.

Cu însăși natura educației schimbare, este clar că noi moduri de gândire, noi forme de colaborare, precum și noi abordări pentru viata in campus sunt necesare. GSMB recunoaște această realitate și a răspuns într-un mod unic de valoare. Am făcut o educație europeană post-universitare accesibile milioane de studenți de la fiecare colț al planetei.

De ce GSM Barcelona

GSM Barcelona are caracteristici care îl deosebesc de celelalte scoli de afaceri prin adăugarea de valoare în plus pentru studenți: - O retea larga de contacte în întreaga lume.

Participarea de 96 universități în crearea acestui proiect ambițios.

  • Obținerea de experiență profesională și un viitor de lucru în Barcelona.

2000 companii oferă stagiu studenților GSM Barcelona.

  • Masters de calitate cu accent internațional nostru de MBA crește probabilitatea de succes într-o lume tot mai globalizată.

  • Facultatea cu studii de nivel înalt și o mare experienta internationala
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri 1-an »

Programe

Această școală oferă și:

MBA 1-an

Mba

Online şi campus combinate Cu normă întreagă 1 an February 2019 Spania Barcelona

Studenții care nu sunt absolvenți de facultate pot fi admise pe aceste cursuri. Acesti elevi vor fi eligibile pentru un certificat de universitate curs de extindere. Informații cu privire la cerințele de intrare în acest caz pot fi obținute de coordonatorii de curs. [+]

Master în Administrarea Afacerilor și Marketing. Era digitală

Informatii generale Diplomă eliberată: Master (Gradul GSMB) Management: Kompaniets Tatiana, Jaume Juni Număr de credite: 60,00 Durata cursului (în anii universitari): 1 Modul de livrare (față-în-față / amestec / distanță): Amestecat Centrul responsabil: GSMB În cadrul companiei de plasare (e): DA Taxa de inscriere: 5.800,00 € (+ 200 € plăți suplimentare) Taxa de participare - 350 € Taxe bancare - 50 € mail prin express - 50 € Aporturile începe să : August 2017, în septembrie 2017 Specializata in: Afacere globala, Marketing international, International Finance Stagiu în domeniile: Marketing si PR, Economie / Finante, Medicale / farmaceutice, drept internațional, Turism și Ospitalitate, Management, Administrarea, Resurse Naturale - Petrol / Gaze, IT, Mass-media, Filologie și Lingvistică, Resurse umane, Design / Arhitectura. Obiective și admitere Admiterea pentru solicitanții care nu dețin un grad de calificare: Studenții care nu sunt absolvenți de facultate pot fi admiși la aceste cursuri. Acesti elevi vor fi eligibile pentru un certificat de universitate curs de extindere. Informații cu privire la cerințele de intrare în acest caz pot fi obținute de coordonatorii de curs. [-]