Graduate School of Management in Barcelona (GSMB)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Graduate School of Management este un proiect ambițios, cosmopolit, inovator, care reflectă principalele provocări și valori de bază asociate cu lumea de astăzi.

GSM Barcelona este înființată ca o instituție paneuropeană cu universități partenere din Europa de Est și de Vest, legată împreună în căutarea continuă a excelenței în învățământul superior și excelență în cercetare și este condusă de o facultate de clasă mondială de cadre universitare în economie și finanțe .

Scopul școlii este de a oferi o gamă largă de diplome profesionale și academice în management și afaceri pentru studenții absolvenți care se angajează să înțeleagă procesele complexe economice și financiare ale unei societăți din ce în ce mai globale.

În plus față de oferta de programe de master provocatoare, școala promovează excelența în afaceri și cercetarea organizațională în strânsă colaborare cu cele trei organisme academice fondatoare și cu o rețea extinsă de parteneri internaționali.

Misiune

O caracteristică esențială a Școlii de Management în Barcelona îl plasează în avangarda celor mai recente și cele mai bune practici din învățământul superior prin reunirea excelenței inovatoare a universității cu experiența practică a mediului de afaceri și angajamentul social al organizațiilor de stat.

Abordare

Studentul este "forța motrice" la Graduate School of Management din Barcelona.

Aceasta înseamnă că ne angajăm să satisfacem nevoile elevilor prin optimizarea procesului de învățare și prin crearea unei înțelegeri a ceea ce este adecvat într-un mediu de învățare de-a lungul vieții pentru a face față provocărilor în schimbare ale vieții pe o piață mondială din ce în ce mai integrată.

Abordarea noastră de învățare este pragmatică, combinând atât învățarea intelectuală, cât și cea experiențială, dezvoltarea cunoștințelor și abilităților și a bazei de cunoștințe prin dezvoltarea individuală și a echipei.

De ce să selectați Școala de Management în Barcelona?

GSM Barcelona are multe caracteristici care o diferențiază de alte școli de afaceri
Excelenta academicaFacultatea selectată din cele mai prestigioase organizații din lume.
Experiența europeană
Companiile din 2000 se uită la GSM Barcelona pentru stagiari de înaltă calitate.
Focus internațional
GSMB vă va oferi abilitățile de a reuși într-o lume tot mai globalizată.
Viață de student
Avem experiența de a vă face să vă umpleți acasă în Europa.
Faceți parte dintr-un număr de 100 de universități care participă la proiectul nostru ambițios.

Locații

Barcelona

GSM Barcelona

Address
GSM Barcelona
Plaça d'Adria, 1 Bis

08021 Barcelona, Catalonia, Spania
Număr de telefon
+34 932 05 18 68

Barcelona

GSM Barcelona

Address
Plaza Adriano, 1 bis
08017 Barcelona, Catalonia, Spania
Număr de telefon
+34 932 05 18 68

Programe

Această școală oferă și: