IESIDE Business Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Instituto de Educación Superior Intercontinental de la Empresa (IESIDE) este un centru universitar internațional creat în 1987, a cărui misiune este de a oferi un învățământ superior de calitate bazat pe excelență, inovație și noi tehnologii de învățare care pregătesc studenții. studenții ca lideri ai viitorului.

prezentare

Instituto de Educación Superior Intercontinental de la Empresa (IESIDE) este un centru universitar internațional creat în 1987 a cărui misiune este de a oferi un învățământ superior de calitate bazat pe excelență și să contribuie la îmbunătățirea competitivității companiilor naționale și internaționale. piețele internaționale, cu accent special pe Galiția, nord-vestul peninsulei și axa Atlanticului.

IESIDE are trei campusuri situate în A Coruña, Pontevedra și Vigo, o reședință de studenți și patru unități satelit în Ferrol, Lugo, Santiago și Ourense.

Prin formare, cercetare aplicată și servicii bazate pe cunoștințe, oferă valoare adăugată studenților, formându-i ca profesioniști cu înaltă calificare pentru a conduce organizațiile din care fac parte.

141098_iconos_datos_en_horizontal_ok.jpg

Misiune și viziune

Misiunea IESIDE este de a desfășura activități educaționale anticipative și inovatoare, cu accent pe învățământul superior.

IESIDE este orientat spre companie și internaționalizare, pe baza celor mai riguroase standarde de calitate.

Scopul este de a contribui la formarea capitalului uman, responsabilitatea socială corporativă, inovarea în afaceri și promovarea îmbunătățirii competitivității companiilor naționale și internaționale, cu interes special în nord-vestul peninsulei și pe axa Atlanticului.

Caracteristicile diferențiale sunt:

 • Orientarea spre afaceri: managementul afacerii eficient și responsabil, antreprenoriat, inovație, noi tehnologii și sectoare emergente.
 • Excelență și în generarea de cunoștințe.
 • Internaționalizarea în toate dimensiunile: conținut, studenți și alianțe strategice cu instituții din diferite domenii.
 • Link-uri și colaborare cu companii:
  • Includerea în procesul educațional (practici profesionale, schimburi etc.).
  • Inovație pentru dezvoltarea serviciilor de consultanță în management pentru companii.
  • Încorporarea de formatori legați activ de companie.
 • Activități de legătură pentru dezvoltarea sectorului productiv (centre de cercetare, tehnologie și inovare ABANCA).
 • Activități de formare corporativă internă pentru ABANCA.
 • Implementarea programelor extracurriculare care vizează ocuparea forței de muncă, angajamentul social și acțiuni interuniversitare naționale și internaționale.

Rio Tambre, Ponte Maceira en A Coruña

Campus și locații

Cu o suprafață de peste 16.500 m2, IESIDE are facilități de primă clasă, cu o prezență descentralizată în toată Galicia. Trei locații din A Coruña, Pontevedra și Vigo, o reședință de studenți în Pontevedra și patru unități satelit din Santiago, Ferrol, Lugo și Ourense alcătuiesc spațiile în care se oferă formare față în față. De asemenea, are un campus virtual pentru instruire online, care permite formarea mixtă. Bibliotecile multi-campus sunt situate în cele trei locații și au acces digital.

Angajament de calitate

Ca urmare a afilierii la Universitatea din Vigo, IESIDE este singurul centru de formare pentru companiile din Galicia care oferă o diplomă oficială în administrarea afacerilor și un MBA. Tocmai cooperarea cu universitatea și compania din Galicia face posibilă completarea ofertei universitare actuale, concentrându-se pe specializarea în formarea postuniversitară aplicată companiei. Un model de excelență academică care încorporează internaționalizarea ca un alt pilon esențial prin semnarea de acorduri cu instituții străine.

Angajamentul față de calitate se traduce prin recunoașterea unor instituții precum ANECA (Asociația Națională pentru Evaluarea Calității și Acreditare), care susține statutul oficial al licențelor în administrarea și managementul afacerilor și al masteratului în managementul afacerilor și diplomele în MBA și apartenența la organisme care stabilesc standarde de calitate în formarea managerilor și a învățământului superior precum AEEN (Asociația Spaniolă a Școlilor de Afaceri), EFMD (Fundația Europeană pentru Dezvoltarea Managementului) și CLADEA (Consiliul Latino-American al Școlilor de Management) . În 2019, IESIDE s-a alăturat HACU (Asociația Hispanică a Colegiilor și Universităților).

Reflecția acestui angajament față de calitate se traduce prin implementarea și utilizarea sistemului de calitate cuprinzător, prezentat mai jos și care guvernează activitatea IESIDE.

confirmările

IESIDE este recunoscut de inițiativele ONU pentru angajamentul său de a include responsabilitatea socială corporativă, vizibilă în planurile noastre de studiu. Aceste inițiative sunt:

 • Principii pentru educația în management responsabil (PRME)
 • Rețeaua de soluții de dezvoltare durabilă (SDSN)

IESIDE este recunoscut ca unul dintre cele mai bune 25 de centre de formare din Spania și printre cele mai bune 1.000 din lume și cu cea mai mare influență internațională.

Pentru al optulea an consecutiv, Instituto de Educación Superior Intercontinental de la Empresa (cunoscut anterior sub numele de Afundación Business School) a fost selectat printre cele mai bune 1000 de școli de afaceri din lume cu cea mai mare influență internațională. Doar 21 de instituții din țara noastră au fost incluse în acest clasament mondial.
(Eduniversal, clasând cele mai bune 1000 de școli de afaceri din lume, din 2008)

Master în afaceri internaționale, MIB, printre cele mai bune cinci programe bilingve în managementul afacerilor internaționale din Spania.
(Diario El Mundo, clasament 250 master, 2008, 2009, 2010 și 2011)

Master în managementul afacerilor imobiliare printre cei mai buni cinci din Spania la categoria sa
(Diario, El Mundo, clasament 250 master, mai 2008)

Una dintre cele mai bune 20 de școli de afaceri din Spania printre peste 125 de școli de afaceri. Singurul galician.
(Diario, El Mundo, clasament MBA și școli de afaceri, 2006)

În top zece MBA din Spania
(Actualidad Económica, mai 2004)

Angajamentul clar față de calitate în formare a fost recent acordat de către Xunta de Galicia cu premiul „Lideri în calitate 2013”.

internaționalizare

Internaționalizarea este unul dintre obiectivele strategice concepute pentru crearea valorii economice, sociale și culturale, desfășurarea de programe de colaborare și schimb cu universități, atât naționale, cât și internaționale.

De-a lungul acestor ani am abordat internaționalizarea urmărind un dublu obiectiv: să oferim studenților posibilitatea de a-și finaliza pregătirea în alte țări și de a atrage studenți străini. Pentru a atinge acest obiectiv, ne-am canalizat eforturile atât în dezvoltarea programelor de formare, cât și în semnarea de alianțe cu universități internaționale din Europa, America și Asia.

Locații

A Coruña

Address
Ronda de Nelle, 31
15007 A Coruña, Galicia, Spania

Pontevedra

Address
Augusto Glez Besada 2-4
36003 Pontevedra, Galicia, Spania

Vigo

Address
Madrid Avenue, 60
36204 Vigo, Galicia, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră