Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

FMI este o referință național în formare a persoanelor juridice și fizice; atestat de mai mult de 90.000 de studenți instruiți. Cursul nostru se bazează pe diversitatea zonelor și expertiza subiectele noi predau.

Calitatea și prestigiul serviciilor noastre este susținută de entități, cum ar fi Universitatea Camilo José Cela, ISO flacaule 9001 și 14001, ANCED (Asociația Națională a Centrelor de Educație la distanță) și Asociația spaniolă de Business școli (AEEN). De asemenea, FMI face parte din Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Astăzi, în catalogul nostru ne-am preda discipline, cum ar fi Regenerabile Prevenirea Riscurilor de energie la locul de muncă sau Resurselor Umane. Avem calificări, privat și public, acesta din urmă rezultatul a alianței semnat cu Camilo Jose Cela University, Care ne permite să oferim valori mobiliare reglementate de Ministerul Educației.

Studenții au posibilitatea de a selecta modul pe care doriți să faceți cursul și companiile pot alege să utilizeze bonusul nostru de servicii de formare în management pentru a procesa dvs. de credit. Ne bazam pe o echipa de profesionisti specializati in fiecare domeniu pentru a oferi tutorial și asistență de învățare a elevilor, asigurându-se că în orice moment a obține o, echipa personalizat de îngrijire cuprinzător.

Printre instrumentele noastre au un loc de muncă și practicile atât clienților noștri privați și companiile pot beneficia de un loc de întâlnire în piața forței de muncă. Avem, de asemenea, o platformă inovatoare de formare on-line, cu peste 250 de cursuri proprii disponibile.

Ne-am dezvoltat cu materialele clientului pentru companii, cum ar fi Acciona, Navantia, Adecco, Cintra, Iberdrola, EGMASA, voce de Galicia, Etc De asemenea, lucrăm cu angajatorii, partenerii sociali și administrația publică pentru a promova training gratuit pentru grupuri specifice și șomeri.

Pe scurt, suntem o organizație al cărei scop principal este satisfacția clienților noștri și pentru că tocmai am găsit o cale să-l: să depună eforturi, în fiecare zi, pentru a oferi cele mai bune noastre.

vedere

Viziunea IFM este de a fi un lider internațional în învățământul la distanță și profesioniști online din domenii tehnice.

misiune

Vrem sa crestem cu tine. Scopul este de a asigura un nivel ridicat de satisfacție a clienților noștri prin atenție personalizată și excelență în servicii de calitate.

Acest obiectiv necesită o îmbunătățire continuă a resurselor tehnice și materiale, și implicare maximă a tuturor activităților de instruire a personalului pentru a IFM este o experiență diferită.

Valorile

  • Asigurați-absolvent de formare disponibile, furnizarea de formare de calitate la prețuri competitive.
  • Optarea pentru noi tehnologii pentru a adăuga valoare la antrenament.
  • Proximitatea fizică a elevilor prin intermediul rețelei noastre internaționale de oficii si centre de asociate.
  • Personalizat sistem de mentorat academic. Motivat echipa extrem de profesionist.
  • Angajamentul intern de echipa noastră, stabilirea unor politici care să permită dezvoltarea profesională bazată pe încredere, flexibilitate și cerință de sine.
Programe predate în:
  • Spanish (Spain)

Această școală oferă și:

MBA

IMF Business School

Obiectivul principal al Master în Administrarea Afacerilor și Management (MBA) full-time este pentru elev să dobândească cunoștințele și abilitățile necesare pentru a înd ... [+]

Mai mult de 75% dintre companii au nevoie de profiluri profesionale cu abilități și cunoștințe în domeniul managementului afacerilor, capabile să ia decizii, să își asume responsabilitatea, să lucreze în echipă, să preia conducerea și să comunice corect.

Aproximativ 16.000 de profesioniști cu acest profil au fost angajați anul trecut în Spania. Într-un studiu realizat de firma de consultanță Mckinsey, se constată o lipsă semnificativă de competențe profesionale: 27% dintre companiile din țările UE părăsesc posturile vacante din cauza lipsei de competențe profesionale.

Din acest motiv, IMF Business School MBA Full Time a IMF Business School , oferind cunoștințele necesare pentru dezvoltarea acestor abilități.... [-]

Spania Madrid
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

IMF Business School

Memoria Académica IMF Business School 2015

Location address
C/ Bernardino Obregón 25
Madrid, Community of Madrid, 28012 ES
Location address
Valencia, Valencian Community, ES
Location address
Seville, Andalusia, ES
Location address
Bilbao, Basque Country, ES