IMPACT Business School - Universidad Europea

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Lumea noastră se schimbă rapid și numai celui mai adaptat au ceva de spus în această schimbare. Generații da drumul la oameni care sunt gata, după formarea intens pentru viață. Liderii Maverick doresc să-și îndeplinească visele lor de a trăi o experiență unică, concentrat pe impactul în societate.

Vocația de formare profesioniști chemat să transforme lumea noastră, ne-a permis să identifice factorii relevanți pentru regenerarea de abordări de formare, astfel încât să ne promoveze:

Cunoștințe și experiență practică, pentru a permite, de tren, de a inspira și de a spori abilitățile de agenți viitor al schimbărilor. O educație axat pe inovare, în scopul de a face față noilor provocări globale. Cursurilor de formare urmate motivat de pasiunea pentru schimbare și creștere constantă. Experiențe care inspira și de a spori schimbarea de atitudine comună. Accesul la proiecte reale cu companii pentru a fi integrate în grupuri de lucru formate din profesioniști cu experiență. Formă liberă voci deosebite ale curentului bazează în general pe cunoaștere, efort și entuziasm pentru schimbare.

Ce impact? Pentru noi, IMPACT este de a realiza soluții globale pentru afaceri și situații sociale, prin aplicarea cunoștințelor dobândite necesar Impact Business School.

Angajat la transmiterea de programe pentru a face față provocărilor viitorului cunoștințele, stăpânii noștri și de a oferi cursuri de necesare pentru studenții noștri de a dezvolta talentele lor și să devină agenți de instrumente de schimbare pozitivă.

Această școală oferă programe în:
  • Spaniolă

Vedea MBA-uri » Vedea Cursuri » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

MBA Pentru Impactul în Management: Pregătirea Pentru Viitor

Campus Cu normă întreagă 4 semestre November 2018 Spania Madrid

A spune că lumea este un loc nesigur complex și nu este nouă. Ce este nou este viteza cu care cresc atât complexitatea și incertitudinea și potențialul de schimbare - și distruge - sectoare și industrii pentru a finaliza și companiile, indiferent de mărimea sau putere. [+]

MBA în Management pentru un impact: pregătire pentru viitor

A spune că lumea este un loc nesigur complex și nu este nouă. Ce este nou este viteza cu care cresc atât complexitatea și incertitudinea și potențialul de schimbare - și distruge - sectoare și industrii pentru a finaliza și companiile, indiferent de mărimea sau putere.

Organizații, publice sau private, au nevoie de oameni care pot efectua la cele mai bune lor în medii volatile și ambigue. Oameni capabili să anticipeze schimbările, conduce transformare organizațională și să promoveze creșterea susținută a companii, instituții și societăți pe care le deservesc. Fără ele, uzura morală mai este un risc de a deveni un fapt, împreună cu declinul și, în cele din urmă, dispariția.... [-]