ITAE Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

128671_rsz_austin-distel-wd1lrb9oeeo-unsplash.jpg

ITAE Business School este o școală de afaceri cu o origine unică și specială. Bătrânul vechiului ITAE, este o instituție ideologică și financiară independentă care își câștigă brandul și know how-ul. Raționamentul său și existența acestuia corespund voinței unor profesioniști de a oferi o formare de excelență societății.

Istoria și viața instituției au însemnat că oamenii care o integrează în fiecare moment se schimbă, dar, pe parcursul existenței sale, valorile excelenței academice și ale viziunii globale care l-au caracterizat au fost menținute. Echipe de lucru profesionist, distins prin calificarea înaltă, traiectoria profesională, calitatea umană și angajamentul în dezvoltarea capacităților studenților noștri . Profesioniștii ITAE sunt cei care marchează cu adevărat diferența calitativă a proiectelor noastre.

ITAE Business School este creată pentru a oferi soluții în funcție de nevoile companiilor, în toate domeniile managementului afacerilor, prin formare specializată și consultanță .

De-a lungul anilor, am colaborat cu companii și profesioniști cu caracteristici și sectoare foarte diferite, ceea ce ne-a permis să dezvoltăm metodologii unice de lucru adaptate fiecărui caz și care nu au nimic de-a face cu modelele sau modelele de acțiune statice .

Metodologia noastră

 • Dinamica: suntem capabili să aplicăm resursele noastre diferitelor proiecte și situații de afaceri.
 • Practică: întregul conținut al programului este predat într-o manieră riguroasă, practică și pe deplin aplicabilă. Pun pariu pe o metodă de învățare unde învățați prin a face.
 • Cercanía: Pentru ca elevul să poată obține cel mai bun profesionist pe care-l are înăuntru, trebuie să se simtă confortabil și relaxat, posibil din cauza tratamentului personalizat și strâns pe care îl oferim în orice moment.
 • Flexibil: a fi o companie mică ne permite să ne adaptăm la fiecare împrejurare într-un mod special. Folosim abilitățile, competențele, instrumentele și resursele optime la momentul potrivit pentru a oferi răspunsuri personalizate.128678_rsz_selective-focus-photo-of-man-in-official-shirt-sitting-in-2451645.jpg

Forța noastră

 • # Experiența noastră
 • # Absolvenții noștri s-au răspândit în întreaga lume.
 • Vorbitorii și vorbitorii noștri
 • # O echipă de profesioniști dedicată clienților lor.
 • # Acordurile noastre de colaborare cu universități și instituții.
 • Plasarea # 96% a studenților noștri.

Scopul nostru

 • Transmiteți cunoștințe și dezvoltați abilități pentru a instrui cei mai buni profesioniști și managerii actuali și viitori. Orientăm dezvoltarea mediului nostru, pe calea inovației organizaționale, pentru a genera idei, oportunități și conducere.
 • Oferiți servicii de calitate, creați atitudini și comportamente în libertate, generând experiențe de neuitat.

ITAE Business School concentrează toate eforturile asupra furnizării de servicii de înaltă calitate care facilitează gestionarea și direcția organizațiilor, a oamenilor și a echipelor de lucru. Așa că sa mutat, Majestatea sa, regele Spaniei, când a considerat că este bine să primească ITAE în Zarzuela în 2009.

În prezent, mai mult ca niciodată, organizațiile trebuie să-și asume sarcina complexă de a gestiona afacerile și oamenii, făcându-le elementele principale pentru atingerea obiectivelor strategice.

O organizație globală

Internaționalizarea ITAE Business School fost instituită încă de la început ca un obiectiv esențial pentru o poziție diferențiată.

Poziția noastră geografică, învecinată cu Portugalia, ne oferă o enclavă strategică pentru a ne poziționa ca Școala de Referință Hispano-Lusa, la nivel internațional. Această vocație internațională care ne mută a fost piatra de temelie în dezvoltarea școlii în ultimele decenii. Aceeași tendință este aceea care ne-a determinat să navigăm pe oceane pentru a transforma strategia noastră internațională într-o relație nouă și strânsă cu America Latină.

Locații

Badajoz

Address
C/ Virgen de la Soledad, 6 06004 BADAJOZ (España)
06002 Badajoz, Extremadura, Spania