Institute For Advanced Management (CEU - IAM)

Introducere

Citește Descrierea Oficială


Despre noi

CEU IAM Business School (Institutul de Management Avansat) este școala de afaceri a grupului CEU. unde sunt instruiți profesioniști care aspiră să-și conducă domeniul într-un mod etic și durabil.

Suntem cel mai mare grup educațional din Spania . Înființată acum mai bine de 85 de ani de către Asociația Catolică a Propagandiștilor (ACdP), grupul are mai mult de 25 de centre educaționale unde se desfășoară mai mult de 200 de cursuri oficiale . sunt invatati. Mai mult de 250.000 de studenți au trecut prin sălile noastre de curs și mai mult de 4.000 de profesioniști lucrează zilnic pentru a vă oferi cea mai bună educație.

Grupul educațional al CEU, al cărui nume este Fundația Universității San Pablo CEU, este un proiect al Asociației Catolice a Propagandiștilor (ACdP) . Misiunea Fundației este de a contribui la îmbunătățirea societății prin educație de cea mai bună calitate, oferind un model educațional în conformitate cu principiile umanismului creștin , valorile transmise de Evanghelie și care acționează în viața publică în cauza justiției și în apărarea ființelor umane.

Obiectivele grupului CEU sunt să caute excelență academică și profesională , inovație în proiectele sale educaționale și formarea studenților în valorile și virtuțile umane .

Semnele distinctive ale CEU IAM Business School sunt conducerea și etica ca răspuns la o lume din ce în ce mai digitală, globală și în continuă schimbare. Ne angajăm să avem valori și principii durabile și durabile care să conducă oamenii și organizațiile.

Avem parteneriate internaționale puternice, precum și programe comune cu instituțiile americane precum Berkeley, Universitatea din California (Topul Universităților Publice de Top 1 și Top 4 în Global Universities Ranking US News), Colegiul Babson (cea mai recunoscută instituție de educație antreprenorială din lume ) și Centrul pentru Leadership Creativ (Clasat Top 5 în Leadership, Financial Times).

Institutul pentru Managementul Avansat (CEU IAM) Business School este, de asemenea, membru al AACSB International (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business).

Acorduri internaționale

Institutul de Management avansat (CEU IAM) Business School (Institutul de Management Avansat) este școala de afaceri a grupului CEU. Acesta leagă excelența sa academică față de proiecția internațională a studenților săi, sporind oferta sa în programele internaționale. Obiectivul este de a menține viziunea globală datorită interculturalității și îmbogățirii pe care o contribuie diferitele viziuni.

CEU oferă programe internaționale la Babson Business School (Boston, Statele Unite ale Americii), Universitatea Columbia (New York, Statele Unite ale Americii), Universitatea din Boston (Boston, SUA), Institutul de Cercetări Avansate de Management (Kobe, Japonia), Berkeley Universitatea Fordham University (New York, SUA) și Universitatea din Chicago (SUA)

Dezvoltare personala

Institutul pentru Managementul Avansat (CEU IAM) Business School oferă tot ce aveți nevoie pentru a progresa în cariera ta. Are un serviciu profesionist de carieră care îi ajută pe elevi pe tot parcursul studiului și după absolvirea studiilor. De asemenea, oferă posibilitatea accesării CEU Emprende , un program specific de susținere a spiritului antreprenorial, unde are loc inițierea unor inițiative de afaceri noi și durabile.

Departamentul Cariere Profesionale alcătuiește relațiile CEU cu o multitudine de companii pentru a găsi soluții care să răspundă nevoilor de recrutare și aspirațiilor de dezvoltare a carierei de absolvenți. Mai mult de 4500 de acorduri semnate cu diferite companii din întreaga lume.

Locații

Madrid

Address
c/Tutor 35
28008 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

Comunitatea Madrid

Address
Calle Tutor,35
28008 Comunitatea Madrid, Spania

Acreditări

AACSB Accredited