Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

școală de formare Executive CEU Group, cel mai mare grup educațional spaniol. În cazul în care profesioniști și manageri care aspiră să conducă mediul lor lăsând o impresie de durată asupra eticii și în cele din urmă au format.

Conducere

Mai mult de 80 de ani educă lideri responsabili

Numitorul comun al programelor de IMA este lider. Rezultatul care rămâne un parteneriat unic în Spania cu Centrul pentru Creative Conducere. El predă în prezent cursuri executive în toate una dintre cele mai bune programe de leadership la nivel mondial.

AMI înțelege că este o mare nevoie de a instrui profesioniști capabile să conducă organizațiile lor într - o schimbare, digital și mediul internațional. sunt necesare pentru managerii care doresc să conducă schimbările, în interiorul și în afara granițelor sale, precum și pentru a crea un impact pozitiv și profund asupra oamenilor și organizațiilor.

sihăstrie

Clopotnita IAM este una dintre principalele sale atribute, este compus din mai mult de 100 de profesori de diferite naționalități, instruiți în cele mai bune afaceri școli din lume și se combină învățătura cu munca lor profesională. Internaționalizarea mănăstirii vă permite să partajați o viziune globală cu elevii și să ofere o perspectivă internațională a companiei.

dezvoltarea profesională

Studiind să se dezvolte profesional

IAM oferă tot ce este necesar pentru a progresa in cariera ta. Acesta are un serviciu de carieră care îi ajută pe elevi pe parcursul procesului de studiu și după absolvire a studiilor. Acesta oferă , de asemenea , posibilitatea de a avea acces la CEU Îmbarce pe un program specific pentru a sprijini antreprenoriatul, în cazul în care apar nașterile de inițiative de afaceri noi și de durată.

Departamentul de grupuri de carieră relații CEU cu multe companii să caute soluții care să răspundă nevoilor de recrutare și aspirațiile de dezvoltare profesională a absolvenților. Mai mult de 4500 de acorduri semnate cu diferite companii din întreaga lume.

acorduri internaționale

IAM link-uri de excelență academică la profilul internațional al studenților de îmbunătățire a ofertei sale în programe internaționale. Scopul este de a menține viziunea mulțumită globale multiculturalismului și îmbogățirea ei aduc puncte de vedere diferite.

CEU oferă programe internaționale la Babson Business School (Boston, Statele Unite ale Americii), Universitatea Columbia (New York, Statele Unite ale Americii), Universitatea din Boston (Boston, SUA), Institutul de Cercetare pentru Advanced Management (Kobe, Japonia), Universitatea Berkeley (California, SUA), Fordham University (New York, SUA) și Universitatea din Chicago (Chicago, Statele Unite ale Americii)

grup de CEU

CEU este o instituție de învățământ cu mai mult de 80 de ani, promovând dezvoltarea integrală la toate nivelurile de învățământ.

A fost fondat de către Asociația Catolică de propagandiști ACDP în 1933 prin lansarea a trei universități private și 10 colegii în 11 orașe din Spania. Cele trei universități CEU San Pablo din Madrid, Cardenal Herrera în Valencia și Barcelona Abat Oliba în pariuri pe o activitate de cercetare competitivă ca axă strategică a propunerii sale educaționale în contextul R + D + I sistem național.

Mai mult de 210.000 de studenți CEU

Peste 80 de ani de experiență

3 universități, 25 școli

95% Angajabilitate

Programe predate în:
Spaniolă
Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Institute For Advanced Management (IAM)

Conducerea și etică pentru mediul digital și internațional. Programul include prestigioase de certificare "Essentials program de leadership, ca urmare a acordului dintre ... [+]

Conducerea și etică pentru mediul digital și internațional.

Boston Statele Unite ale Americii

Barcelona, ​​Spania

Kobe, Japonia

Global MBA CEU

Oamenii care conduc noi proiecte de afaceri în mediul digital și global, în continuă mișcare, cu un profund sentiment de afaceri etice.

caracteristici

Certificat de MBA numai trei Universități + Diploma de Essential Conducere CCL

Abat Oliba Universitatea CEU (Barcelona). Universitatea San Pablo CEU (Madrid). CEU Cardenal Herrera University (Valencia). Centrul pentru Creative Leadership-(Chicago)

Programul include prestigioase de certificare "Essentials program de leadership, ca urmare a acordului dintre CEU și CCL, unic în Spania. Este în Top 4 furnizor de educație executiv la nivel mondial de Financial Times clasament.... [-]

Spania Madrid
October 2019
La zi
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

CEU Institute for Advanced Management