Citește Descrierea Oficială

La Salle International Graduate School IGS &nbsp La Salle a 1600 de şcoli, printre care 73 universităţi şi şcolile de afaceri care acoperă mai mult de un milion de studenţi din cinci continente. &nbsp Este o instituţie capabilă să detecteze nevoile de formare ale fiecărei situaţii sociale şi să se adapteze la quirks sale. Acest lucru explică faptul că La Salle este o instituţie care promovează eco-culturale bogăţia de idei generate de gândire divergente, oferind acces la experienţe şi partajarea de cunoştinţe care îmbogăţesc propunerile de formare. &nbsp La Salle Campus Madrid este o reafirmare puternică a Centrul Universitar existente, cu scopul de a deveni un mediu de instruire în cazul în care inovarea şi să promoveze cunoaşterea şi valoarea sa, îmbogăţit şi împuternicită de către diversitatea internaţionale şi culturale care fac Salle un spaţiu deschis.&nbsp Converg în campus trei semnele distinctive de La Salle: tradiţie metodologice, angajamentul continuu la dezvoltarea personală şi angajamentul de a inovării ca un vehicul pentru îmbunătăţire.

Această școală oferă și:

EMBA

La Salle International Graduate School IGS

Mbai Executive (MBAiE) este rezultatul combinației dintre o lungă istorie de La Salle ca o scoala de afaceri din SUA (universități proprii ... [+]

MBA Master în Administrarea Afacerilor International Executive

Mbai Executive (MBAiE) este rezultatul combinației dintre o lungă istorie de La Salle ca o scoala de afaceri din SUA (proprii Manhattan și universități din Philadelphia). Acesta are ca scop formarea de oameni în dezvoltarea naturii antreprenoriale și creative pentru a anticipa nevoile viitoare de afaceri într-un mediu globalizat și multicultural, în timp ce insuflă o viziune pragmatică și possibilistic însoțite de valorile etice, inteligenta emotionala, responsabilitate sociala și munca în echipă pentru a se asigura randamente durabile în timp.

Dirigido o:

Profesioniști cu experiență: ... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Engleză
Part time
14 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză