Real Madrid Graduate School

Introducere

Citește Descrierea Oficială


În 2006, Real Madrid CF și Universidad Europea de Madrid au creat prima Școală Universitară specializată în sport și relația sa cu managementul, sănătatea, comunicațiile și recrearea / recreerea.

Real Madrid Graduate School Universității Universitare Real Madrid Graduate School - Universidad Europea se extinde dincolo de limitele sportului prin formarea de lideri profesioniști în toate disciplinele care sunt asociate, într-un fel sau altul, cu acest domeniu. Programele de absolvent se concentrează pe domenii diferite și sunt destinate absolvenților de universități și profesioniștilor din diferite sectoare legate atât de sport, cât și de amatori.

Școala a fost creată cu o componentă internațională puternică, la fel ca cele două instituții care o susțin. Pe de o parte există Clubul de Fotbal Real Madrid, care a luat o companie spaniolă și a devenit o forță internațională lider; pe de altă parte este Universidad Europea de Madrid, membru al Universității Internaționale Laureate, lider mondial în domeniul educației avansate.

Principiul educațional care stă la baza fiecărui grad absolvent al Școlii Internaționale Profesionale din Real Madrid este un accent specializat. Proiectarea și implementarea acestor programe este realizată de profesioniști atât din Real Madrid, cât și din Universidad Europea de Madrid, foarte prestigioși în domeniile lor respective.

Cu scopul de a oferi o educație practică, programele de absolvent sunt predate în facilități de ultimă generație: facilitățile Real Madrid la noile sale Sport City și stadionul Santiago Bernabéu, precum și campusurile Universidad Europea de Madrid din Alcobendas ( Madrid) și Villaviciosa de Odón (Madrid) În plus, majoritatea programelor de absolvent includ vizite la companii sau la evenimente legate de curriculum, cum ar fi Clubul All England unde are loc faimosul Grand Slam din Wimbledon, în cazul Alfredo Di Stefano MBA în Managementul sportului.

Facilităţi

Școala oferă studenților facilități de ultimă oră: Real Madrid Sports City din cartierul Valdebebas din Madrid și stadionul Santiago Bernabéu , precum și campusurile Universidad Europea de Madrid din Alcobendas (Madrid) și Villaviciosa de Odón (Madrid)

Campusul Alcobendas

Clădirea se află în orașul Alcobendas și măsoară 13.000 de metri pătrați . Cele patru etaje dispun de următoarele: mai mult de 50 de săli de clasă, laboratoare de informatică, birouri de facultate, camere de proiect pentru grupuri de studenți, birouri de îndrumare și spații multifuncționale. Clădirea este dotată cu cele mai recente echipamente de predare și rețele de calculatoare . Accesibil pentru persoanele cu handicap.

Villaviciosa de Odón Campus

Campusul Villaviciosa de Odón dispune de infrastructura necesară pentru optimizarea experienței de învățare . În ceea ce privește facilitățile sportive, există complexul sportiv , care dispune de terenuri și spații specializate pentru practicarea fiecărei discipline, precum și cele mai moderne laboratoare pentru abilitățile motorii, fiziologia exercițiilor și biomecanica mișcării. Acesta oferă cadrul perfect pentru predarea și pregătirea sportivă.

Există, de asemenea, două cămine de studenți în campus cu o capacitate de peste 550. Această opțiune garantează o viață convenabilă pentru studenți, cu toate facilitățile necesare.

Santiago Bernabéu

Puține stadioane din lume au operațiuni atât de profesioniste în toate domeniile, la fel ca și stadionul Santiago Bernabéu. Există multe detalii care fac stadionul Bernabéu unic în lume . Organizația a folosit cu succes cele mai bune aspecte ale altor stadioane și le-a adaptat nevoilor. Aceasta explică de ce Cisco Systems, una dintre companiile IT cele mai capitalizate din lume, alege stadionul Santiago Bernabéu ca exemplu de model în managementul stadionului.

Sportul orașului Real Madrid

Real Madrid Sports City este cel mai mare complex sportiv construit vreodată de o organizație de fotbal . 1.200.000 de metri pătrați este acasă atât pentru profesioniștii din domeniul sportului, cât și pentru fanii deopotrivă. Locația sa se află în zona privilegiată a Parcului de Valdebebas, una dintre cele mai ascendente și mai apropiate zone ale capitalei.

Rețea internațională

Real Madrid Graduate School Universității Real Madrid Graduate School - Universidad Europea are un accent internațional, la fel ca instituțiile care o susțin. Real Madrid CF transcende localismul în virtutea recunoașterii și tradiției sale la nivel mondial. În plus, Universidad Europea de Madrid este parte a grupului Laureate International Universities , lider mondial în domeniul învățământului superior.

Această alianță nu putea conduce decât la un proiect ambițios la nivel internațional și de aceea, în prezent, la Real Madrid Graduate School - Universidad Europea este prezent acum în mai multe țări din Europa, Asia, Oceania și America.

În conformitate cu angajamentul nostru față de excelența academică și abordarea noastră profesională, când înființăm o școală într-o țară nouă, analizăm programele în prealabil. Verificăm că acestea sunt în sincronizare cu realitatea fiecărei locații, asigurând o experiență deosebit de satisfăcătoare pentru studenții noștri. În plus, fiecare program are o facultate internațională formată din cadre didactice spaniole care lucrează alături de profesioniști de top din țara în care sunt predate programele de absolvent.

Real Madrid Graduate School - programele educaționale Universidad Europea sunt acum predate în mai multe universități din întreaga lume.

Locații

Madrid

Address
Real Madrid International School
UEM
Villaviciosa de Odon Campus
C/ Tajo, s/n. Urb. El Bosque

28670 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania