Citește Descrierea Oficială

UCAM (Universidad Católica San Antonio de Murcia) este o universitate privată înființată în 1996, cu o misiune clară: de a instrui studenților cu cunoștințe și abilități de a servi societatea, de a contribui la extinderea în continuare a cunoașterii umane prin cercetare ca o parte integrantă a dezvoltării de om și omenire și să participe la misiunea evanghelică a Bisericii Catolice în domeniul educației și culturii.

Persoană la persoană, față în față

Elevii UCAM poate conta pe o atenție personalizate care se potrivește nevoilor lor. Personalul de la valoarea UCAM relația personală în contextul învățării, motiv pentru care fiecare student este dat un tutore personal și clase cu un număr mic de colegi. Varietatea programele academice oferite, adaptarea în mod constant la nevoile reale ale societății și recunoscute de Spațiul European al Învățământului Superior, reflectă această bază ghid-line: fiecare elev este un motiv pentru UCAM să-și continue activitatea de lupta pentru perfecțiune.

Învățarea în acțiune

Universidad Católica San Antonio de Murcia împuternicește studenții să dezvolte propriile aptitudini reale. Infrastructura clasă campus, a laboratoare și studiouri, împreună cu subiectele practice oferite va primi studenți gata de a pune cunoștințele pe care le dobândesc în acțiune. Fiecare elev trebuie să completeze un stagiu în instituții publice sau private, unde vor avea un gust de domeniul lor de expertiză în viitor. UCAM oferă mai mult de 50 de grupuri de cercetare care lucrează în strânsă colaborare cu întreprinderile, cum ar fi Coca-Cola, Danone, Vodafone sau Siemens.

Mai mult de cunostinte, valori

Ca o instituție catolică angajată în Biserică, UCAM nu mai mult de a oferi educație de calitate. Transmiterea valorilor este un pilon al acestei universități și este ceea ce face diferența pentru viitorul elevilor noștri: ei nu vor deveni doar o mare profesioniști, dar acestea se vor dezvolta, de asemenea, o etică personală puternică și empatie. Formarea UCAM este integral, cuprinzătoare și oferă oportunități ample de dezvoltare personală prin oportunități de voluntariat, congrese, seminarii, proiecte de cercetare și servicii religioase.

Deschis și Global

Cu o vocație internațională puternică, elevii UCAM au posibilitatea de a dezvolta perspectiva lor la nivel global prin programe comune, colaborări și acorduri de schimb cu mai mult de 150 de universități din întreaga lume, inclusiv UC Berkeley, Stanford, Università di Bologna, Universitatea Nationala din Singapore (NUS ), Nanyang Technological University (NTU) și PUC - Rio Grande do Sul. Birouri UCAM în Cuba, Jakarta, Singapore și Bruxelles să lucreze împreună pentru a dezvolta strategii internaționale al universității.

Elite Sport

Bine ati venit la Universitatea de Sport în Spania. Urmând modelul anglo-saxon, sportul este o parte din ADN-ul UCAM lui, doar după ce a fost salutat ca campion al spaniole interuniversitară Campionatele pentru al doilea an consecutiv, cu 76 de medalii de aur (50). UCAM se poate lauda cu sportivi de top, inclusiv medaliați olimpici Mireia Belmonte și David Cal și campioni mondiali, cum ar fi Melanie Costa. Cele 21 de echipe federalizate sponsorizat și gestionate de UCAM includ UCAM Murcia CB, o echipa de baschet profesionist concurente în ACB Liga Endesa. Facilitățile sportive sunt conduse de Sports Center UCAM, o sală de sport de înaltă tehnologie accesibilă atât universității și a comunităților locale.

Stil de viață Murcia's, stilul tău de viață

Campus UCAM lui de los Jeronimos este situat în Murcia, capitala regiunii de sud-est a Spania, unde vreme mediteranean se alătură frumusețea naturală a plajele din Costa Cálida, Cu munți și domeniile Huerta de Europa. Patrimoniul culturii spaniole, cunoscut pentru flamenco, tapas și fiesta, se reflectă în oameni Murcia lui: primitoare, caldă, entuziastă și sociabil. Ca o regiune de dimensiuni medii (1,5 milioane de locuitori), Murcia este plină de dinamica artistice și sociale în timp ce oferă costuri de trai accesibile, un mediu sigur și infrastructură modernă.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA 1-an

UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia

Programul de Management MBA Sport, are ca scop atât profesioniștilor care au deja experiență în domeniul managementului sportului care doresc să actualizeze cunoștințele ... [+]

Conținutul și dezvoltarea acestei MBA Managementul Sporturilor a fost adaptat la cerințele profesionale pe care elevii au nevoie în practica lor profesională. Ea are ca scop gestionarea și conducerea organizațiilor sportive, instituții și facilități - atât publice, cât și private - precum și proiectarea, conducerea și dezvoltarea de evenimente sportive de orice natură sau dimensiune.

La acest moment al adaptării academice progresive în întreaga Spațiul european al învățământului superior, este esențial pentru a mări portofoliul de studii postuniversitare UCAM cu un program de master calitativ înalt a avut drept scop în mod special pentru obținerea competențelor necesare pentru a concura într-o lume globală. Pentru a realiza acest lucru, personalul didactic a fost atent selectate, care cuprinde cadre universitare de înaltă calificare precum și profesioniști din instituțiile sportive de top ale țării noastre. Acest masterat este destinat pentru a instrui viitorii manageri de sport pentru funcționarea normală a organizațiilor sportive directoare, cu un accent deosebit pe managementul și planificarea acestora. În acest scop, Masters formulează achiziționarea de instruire avansată de natură specializată, orientată către o calificare profesională.... [-]

Spania Murcia Spain Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia

UCAM Full-Time MBA a fost conceput special pentru persoanele cu o dorință de a avansa in cariera lor în domeniul de afaceri și de luare a deciziilor. ... [+]

Societatea de astăzi evoluează într-un ritm constant. În fiecare zi, diferite probleme și provocări apar, ceea ce face dezvoltarea companiilor o cale incert. În scopul de a crește și de a contribui la progresul lumii, întreprinderile trebuie să prezinte noi soluții de pe piață și a culturii de afaceri, nu ignorând scopul real al oricărei societăți: de a contribui la binele comun.

Obiectivul Full-Time Master in Business Administration este de a imputernici fiecare participant cu abilități de lider într-un context internațional și multicultural. Elevii vor dobândi cunoștințe și competențe cu privire la administrarea afacerilor, consultanta, precum si de evaluare a companiilor, fiind prezenta în măsură să aplice abilitățile lor dobândite în situații reale.... [-]

Spania Murcia Spain Online
Contactează şcoala
Engleză,Spanish (Spain)
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia

Universitatea Catolică din San Antonio Murcia și Liga de Fotbal Profesional din Spania, s-au dezvoltat un program de studii postuniversitare în domeniul managementului sp ... [+]

Universitatea Catolică din San Antonio Murcia și Liga de Fotbal Profesional din Spania, s-au dezvoltat un program de studii postuniversitare în domeniul Sport Management care oferă studenților o imagine de ansamblu a acestui sector care este în continuă schimbare și creștere.

Acesta este motivul pentru care Sport Management Institute LFP-UCAM contează pe sprijinul Comitetului Olimpic spaniol pentru dezvoltarea de masterat în management sportiv, precum și un număr mare de entități publice și private din întreaga țară.

Necesitatea de a forma profesioniști în toate domeniile de sport a apărut ca o consecință a progresului de mare, încât s-au făcut în sectorul sportiv în ultimul deceniu. În acest sens, management sportiv este unul dintre domeniile de expertiză, care a devenit mai importantă ca urmare a eforturilor de a gestiona în mod eficient și eficace fiecare coordonării și aspectele organizaționale ale sportului.... [-]

Spania Murcia Spain Online
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Welcome to Murcia!

UCAM International

Spot - UCAM Spirit

Location address
UCAM Universidad Católica
San Antonio de Murcia
Campus de los Jerónimos,
Nº 135 Guadalupe

Murcia, Region of Murcia, 30107 ES
Location address
Spain Online, ES