UFV-ADEN INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cine suntem noi Business School International, Business School si Universitatea Francisco de Vitoria Aden este o instituție academică internațională cu o prezență în peste 17 de țări prin intermediul 27 oficii ale sale.

Obiectivul nostru principal este de a instrui următoarea generație de manageri și de a ajuta studenții noștri să "reinventeze" și pentru a stimula schimbarea atât de necesară pentru ziua de mâine, în companiile pe care le conduc.

Marea provocare a modelului nostru educațional este formarea de profesioniști axate pe persoana și vocația de a se transforma pentru a deveni agenți ai schimbării în societate și de a contribui la acest lucru, am creat un program amplu de burse pentru elevii cu talent pe care lipsa de mijloace economice pentru a ajunge la forma.

Inima unei compun școală mare, prin urmare, studenții săi și ADEN International Business School încearcă să contribuie la creșterea continuă a excelenței personală și profesională a studenților noștri.

Avem o facultate senior in tot conținutul academic, compus din profesori cu normă întreagă, cu experiență în cercetarea aplicată și consultanță în lumea de cercetare de afaceri, precum și un set de facultate adjunct, care include profesioniști de top. În plus, ne mandrim între facultatea noastră pentru a primi vizita profesori de 27 de locatii noștri internaționali.

Pe scurt, suntem comunitate angajat și dedicat cadrelor didactice, profesioniști și studenți uniți pentru ca studenții noștri dobândesc abilitățile necesare pentru a deveni agenți ai schimbării în organizațiile în care lucrează sau rula, în mod responsabil, abilitati deschise și interdisciplinare.

Această școală oferă programe în:
  • Spaniolă

Vedea MBA-uri » Vedea Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

MBA internațional

Campus Cu normă întreagă 9 luni September 2019 Spania Madrid

Metodologie bazată pe experiment conceput pentru a învăța cum să ia decizii în scenarii reale de viață și un mediu de presiune scăzută. [+]

"Învățarea de a conduce este realizată prin direcționarea"

Bazează pe testarea METODOLOGIA Conceput pentru a învăța să ia decizii în scenarii reale de viață și un mediu de presiune scăzută. 32 simulatoare + o pedagogie inovatoare experimente bazate pe clasă. Dovedit de peste 12 ani. Folosit pentru formarea a mai mult de 45.000 de manageri din companii de top din Spania și America Latină. Jucaus, interactive, orientate spre rezultate. Conceput pentru a lua decizii optime care vă ajută să obțineți rezultatele dorite.

"Succesul este de a ști ce ați ales MBA va reuși ca un profesionist"

ACUM E RÂNDUL TĂU. Mai mult de 45.000 de studenti conduce companiile noastre majore în Spania și America Latină. Rețea cu o rețea în 17 de țări + platformă internațională pentru clienți. Metodologia noastră de învățare unică și inovatoare de a lua decizii reale. Profesor de calitate: 1 in calitate de predare în Madrid. International: Puteți studia la oricare dintre birourile noastre internaționale. Rețea internațională de practici peste 1800 de companii partenere. Acreditate în Europa, SUA și America Latină titlu. Singura MBA premium al cărei cost este de 20% mai mic decât restul. [-]

Videoclipuri

Escuela de Negocios UFV