UFV-ADEN INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cine suntem noi Business School International, Business School si Universitatea Francisco de Vitoria Aden este o instituție academică internațională cu o prezență în peste 17 de țări prin intermediul 27 oficii ale sale.

Obiectivul nostru principal este de a instrui următoarea generație de manageri și de a ajuta studenții noștri să "reinventeze" și pentru a stimula schimbarea atât de necesară pentru ziua de mâine, în companiile pe care le conduc.

Marea provocare a modelului nostru educațional este formarea de profesioniști axate pe persoana și vocația de a se transforma pentru a deveni agenți ai schimbării în societate și de a contribui la acest lucru, am creat un program amplu de burse pentru elevii cu talent pe care lipsa de mijloace economice pentru a ajunge la forma.

Inima unei compun școală mare, prin urmare, studenții săi și ADEN International Business School încearcă să contribuie la creșterea continuă a excelenței personală și profesională a studenților noștri.

Avem o facultate senior in tot conținutul academic, compus din profesori cu normă întreagă, cu experiență în cercetarea aplicată și consultanță în lumea de cercetare de afaceri, precum și un set de facultate adjunct, care include profesioniști de top. În plus, ne mandrim între facultatea noastră pentru a primi vizita profesori de 27 de locatii noștri internaționali.

Pe scurt, suntem comunitate angajat și dedicat cadrelor didactice, profesioniști și studenți uniți pentru ca studenții noștri dobândesc abilitățile necesare pentru a deveni agenți ai schimbării în organizațiile în care lucrează sau rula, în mod responsabil, abilitati deschise și interdisciplinare.

Locații

Madrid

Address
Calle Orense 69
(Eurobuilding II)

28020 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

Madrid

Address
Ctra. Pozuelo-Majadahonda (M-515) Km. 1.800
28223 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

Programe