Citește Descrierea Oficială

Universitate

Universidad San Jorge, situat în Villanueva de Gallego la marginea orașului Zaragoza, a fost creat în 2005 și este parte a Grupo San Valero, un grup de învățământ creat de Fundația San Valero, o lucrare Diecezan de non-profit de peste 60 de ani de experienta la diferite niveluri și modalități în educație și formare profesională formală.

Misiunea tuturor instituțiilor care fac parte din Grupo San Valero este de a contribui la dezvoltarea durabilă a societății, printr-o educație cuprinzătoare bazată pe valorile creștine, care permit oamenilor să facă față provocărilor profesionale, în conformitate cu nevoile mediului. Astăzi, Universitatea din San Jorge are peste 2.000 de studenți în grade universitare de licență, masterat și oficiale doctorat, distribuite în cinci centre: Facultatea de stiinte medicale, Scoala de Comunicare Scoala de Arhitectura, Scoala Politehnica si Scoala Guvernul si Leadership.

Modelul de predare, de la Universitatea San Jorge se bazează pe șase piloni:

Formarea integrală a persoanei prezente în curriculumul pentru fiecare grad (proiect persoană proiect profesional). Vocația de serviciu la alte persoane prin integrarea curriculară a serviciului-learning și de a promova participarea elevilor la programul de voluntariat. Atenția personală a studenților de la angajamentul de profesori pentru a obține rezultate bune în punerea în aplicare a planului de acțiune de tutorial. Predarea inovare și integrare a tehnologiilor menite să îmbunătățească procesul de învățare. Internaționalizarea programelor de educație, cu scopul de a pregătirea studenților pentru o piață din ce în ce mai globalizată și internațională a muncii. Convergența cu sectorul industrial si de afaceri, încurajarea participării profesioniștilor în dezvoltarea de predare, realizarea de proiecte de gradul real și Master în colaborare cu companii și instituții.

Universitatea Campus din Villanueva de Gallego are facilități și resurse de ultima generatie si un campus sport unde studenti de la Universitatea pot practica o varietate de sporturi.

Programe predate în:
Engleză
Spaniolă

Această școală oferă și:

MBA 1-an

San Jorge University / Fundacion Universidad San Jorge

Master in Business Administration (MBA) gradul este axat pe dezvoltarea integrală a persoanei într-o dimensiune triplă: abilități de management, abilități analitice și de ... [+]

Master in Business Administration (MBA) gradul este axat pe dezvoltarea integrală a persoanei într-o dimensiune triplă: abilități de management, abilități analitice și de conștientizare socială a organizațiilor în care lucrează.

În MBA incurajam dezvoltarea competențelor manageriale ca vitale pentru luarea deciziilor, managementul echipei și atingerea obiectivelor.

De asemenea, ne îngropa în abilități analitice care studenții trebuie să se dezvolte în diferite domenii de organizații: finanțe, marketing, logistică, resurse umane, și de inovare. Cu multe cazuri de studiu, precum si o mare importanță de munca in echipa, am aprofunda cunoștințele necesare pentru a efectua un management adecvat în companii, stabilirea tot timpul la elevi gândirea critică, provocând alte forme de acțiune regândire cunosc și să evalueze toate aspectele cheie.... [-]

Spania Zaragoza
October 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză