Citește Descrierea Oficială

Universitatea

Universitatea San Jorge, situată în Villanueva de Gállego, la periferia orașului Zaragoza, a fost înființată în 2005 și face parte din grupul San Valero, un grup de instituții de învățământ conduse de Fundación San Valero, un centru diecezan non-profit cu o istorie de peste 60 de ani care lucrează în diferite niveluri și tipuri de învățământ secundar, continuu și superior și formare continuă.

Misiunea tuturor instituțiilor care fac parte din grupul San Valero este de a contribui la dezvoltarea durabilă a societății printr-o educație integrală bazată pe valorile creștine, care permite oamenilor să facă față provocărilor profesionale în funcție de nevoile mediului.

Universitatea San Jorge are în prezent mai mult de 2100 de studenți universitari, masteranzi și doctoranzi în cinci centre diferite: Facultatea de Științe ale Sănătății, Facultatea de Comunicare, Școala de Arhitectură, Școala Politehnică și Școala de Guvernare și Leadership.

Modelul de predare și învățare al Universității San Jorge se bazează pe șase elemente distincte:

  • Educația integrală a persoanei, prezentă în curriculum-ul fiecărui program (proiect personal și proiect profesional).
  • O cultură a serviciilor pentru cei din jurul nostru prin integrarea serviciului de învățare în curriculum și promovarea muncii voluntare cu comunitatea universității.
  • Atenția personalizată a elevului prin angajamentul cadrelor didactice de a obține rezultate pozitive în aplicarea planului de acțiune tutorial.
  • Predarea inovației și integrarea noilor tehnologii pentru a îmbunătăți în mod constant experiențele de învățare ale studenților noștri.
  • Internaționalizarea programelor de studii cu scopul de a pregăti elevul pentru o piață a muncii din ce în ce mai internațională și globală.
  • Legături cu comunitatea industrială și de afaceri, încurajând participarea profesioniștilor care vizitează activitățile didactice și dezvoltarea unor proiecte reale și postuniversitare în colaborare cu companii și instituții.

Campusul Universității Villanueva de Gállego dispune de instalații de ultimă oră și resurse de predare și învățare, precum și de un campus sportiv unde studenții noștri pot participa la o gamă largă de activități sportive.

Programe predate în:
Spaniolă

Această școală oferă și:

MBA

Universidad San Jorge

Masteratul în Managementul Afacerilor (MBA) este o diplomă cu un calendar "executiv" și o pregătire practică eminamente adaptată lumii afacerilor. ... [+]

Master în Administrarea Afacerilor - MBA

Masteratul în Managementul Afacerilor (MBA) este o diplomă cu un calendar "executiv" și o pregătire practică eminamente adaptată lumii afacerilor.

Provocarea noastră este de a ne instrui într-un aspect triplu: abilități manageriale, abilități analitice și conștientizarea socială a organizațiilor în care lucrăm. Cu MBA vrem să aveți un tur al diferitelor departamente ale oricărei companii, cu scopul de a dezvolta o mentalitate critică, constructivă și proactivă. Vrem să îmbunătățim nivelul analitic, să ne pregătim pentru punerea în aplicare a noilor tendințe și să dobândim "knowhow" cum să le încorporăm pentru a crea noi oportunități.... [-]

Spania Zaragoza
Octombrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Villanueva de Gállego
Autovía A-23
Zaragoza-Huesca Km 299

Zaragoza, Aragon, ES
Social Media