Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la La Salle

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră în formarea noastră oferă diplome, masterat și postuniversitare, cursuri Executive Education. Programele La Salle țintă nevoile companiei și a profesioniștilor săi, cu o viziune practică și un obiectiv de aplicare rapidă a cunoștințelor primite. Programele pot participa personal la Campus Barcelona și, de asemenea, prin campusurilor virtuale.

Alege programul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

despre

În cele trei secole de existență, La Salle a avut singurul scop al educației permanente și actualizate la toate nivelurile. Acest angajament a fost menținut în timp continuu în cele cinci continente. Numărul de studenți depășește un milion, distribuite în 1.600.- centre care furnizează servicii de formare mai mult de 70.000 de profesori.

În Spania, care a fost introdus în urmă cu aproximativ 125 de ani, La Salle a dezvoltat studii adaptate la nevoile și cerințele fiecărui moment istoric și a fost capabil de a imprima ștampila dumneavoastră personale de formare de calitate în care dimensiunea globală a persoanei a prevalat asupra pură dobândirea de cunoștințe cantitative.

În Catalonia, La Salle are un total de 30 de centre și 23.000 de studenți și de la Madrid are 17 școli, cu un total de 11.300 elevi.

IALU - Asociația Internațională a Universităților Lasallian este format din 73 de universități. În Statele Unite: La Salle Universitatea din Philadelphia, Colegiul Manhattan din New York, Colegiul din California Saint Mary; La Salle College of Santa Fe, Universitatea Lewi din Chicago, Memphis College of Christian Brother. În Filipine; De La Salle Universitatea din Manila, Universitatea din La Salle din Bacolod City. În Israel: Universitatea Bethleem. În America Latină: La Salle Universitatea din Bogota, Superior Education Center-Canoe Brazilia, Mexic Institute of tertiare si Obregon, Institutul Central de Guatemala; IUTEMAR La Salle din Caracas, IUTEAGRO de Cojedes; IUTEIN de Guayana. Universități din Europa sublinia importanța IInstitut Supérieur Agricole a Bauvais, ISAIP d'Angers, l'ECAM Lyon, Saint Lu Scoala de Arhitectura din Belgia, printre altele; la care se adaugă centrele din Africa și Asia.

De-a lungul istoriei și în întreaga lume, La Salle a fost angajat la oameni pe tot parcursul vieții lor profesionale, de asemenea; cu organizațiile în dezvoltarea lor tehnologică. Acest angajament este articulat într-un set de formare, informare, intermediere, de transfer și de comunicare, care face La Salle o reuniune a tehnologiei și lumea afacerilor.

În Spania, cu campusuri în Barcelona și Madrid, La Salle oferă, în plus față de cursuri predate la universitate, următoarele programe:

  • programul de doctorat
  • programul de masterat
  • Programul de Etape Internaționale
  • Programul de Dezvoltare Profesionala (PDP)
  • cursuri de specializare
  • Formarea corporativă

Programul de Master se adresează nevoilor companiei și profesioniștilor săi cu o viziune practică și un obiectiv de aplicare rapidă a cunoștințelor primite. Această expansiune a cunoștințelor despre domeniul de specializare profesională sau în alte domenii, care contribuie la dezvoltarea personală și îmbunătățirea adaptabilității profesioniștilor la schimbările continue la locul de muncă și mediul tehnologic.

Masters Programul se adresează profesioniștilor cu studii superioare și experiență profesională care doresc să își îmbunătățească abilitățile profesionale (în diferite sectoare și zone acoperite de maeștrii care alcătuiesc programul) și care au nevoie pentru a înțelege complexitatea afacerilor și modul în care să se adapteze la noile provocări ; perfecționa abilitățile lor profesionale; să dezvolte și să consolideze abilitățile de analiză, sinteză, comunicare, integrare și colaborarea în echipă.

Programe predate în:
Engleză
Spaniolă
Catalan

Această școală oferă și:

EMBA

laSalle Barcelona MBA programs

Executive MBA are ca scop formarea de manageri profesioniști de peste 30 de ani, în provocările actuale reprezentate de echipele globale de plumb într-un program global m ... [+]

O executive MBA Ea are ca scop formarea de manageri profesioniști de peste 30 de ani, în provocările actuale reprezentate de echipele globale de plumb într-un program global mediu competitiv. Comandantul include o etapă de 2 săptămâni, în Silicon Valley, Statele Unite ale Americii.

Durata este de 15 luni de MBA programe de week-end (vineri după-amiază și sâmbătă dimineața) și este compatibil cu locul de muncă. În timpul unui week-end sesiuni intensive în aer liber sunt organizate în format, promovarea contactului personal, lucrul în grup și dezvoltarea abilităților studențești personale și profesionale.

Executive MBA de la La Salle:

Utilizează o metodologie unică și inovatoare, să crească prin experiențe Metodologia cresc prin experiențe isi propune ca elevii se pot aplica situații reale și prin experimentare, toate de învățare competențe adiacente și consiguienteevolucionar profesional într-o formă mai completă . ... [-]
Spania Barcelona
Octombrie 2019
La zi
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MBA

laSalle Barcelona MBA programs

Dacă sunteți o universitate și absolvent profesionale de mai puțin de 30 de ani și trebuie să se confrunte cu viitorul tău loc de muncă cu securitate și de garantare, a c ... [+]

Dacă sunteți o universitate și absolvent profesionale de mai puțin de 30 de ani și trebuie să se confrunte cu viitorul tău loc de muncă cu securitate și de garantare, a construi cariera ta în epoca de transformare digitală cu Plin de MBA Timpul de La Salle.

Vei invata cum sa dezvolte o stare de spirit antreprenorial, să învețe cum să inoveze și de a folosi instrumente, cadre și strategii pentru a identifica și a evalua noi oportunități în economia digitală.

Noi tren studenții noștri să ia decizii într-un climat de afaceri într-o stare de evoluție constantă; Și să adopte o perspectivă globală și internațională.

Admitere

Oamenii sunt un factor cheie pentru dezvoltarea noastră Programe de masterat. Vom selecta candidații noștri în funcție de criterii de curriculum, cântărire caracteristicile lor academice, funcționale, sectoriale și geografice, în scopul de a îmbogăți experiența lor de învățare colectivă.... [-]

Spania Barcelona
Octombrie 2019
La zi
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Presentación de La Salle Campus Barcelona - Universidad Ramon Llull