National Taiwan University College of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

viziuni

Universitatea Națională din Taiwan este un institut de cercetare cuprinzător care se bazează pe o fundație academică completă și integrată. Studenții și facultățile universității sunt printre cele mai excelente din țară, iar motto-ul său de "Integritate, Diligență, Fidelitate și Compasiune" au servit drept fundal în căutarea excelenței educaționale, de cercetare și administrative. Cu fundația sa înrădăcinată în astfel de idealuri, NTU continuă să ofere un curriculum divers, competitiv și internațional, insistând în același timp pe o pregătire academică puternică pentru cercetarea și dezvoltarea de vârf. De asemenea, ea caută în mod activ oportunități de a colabora cu industriile din sectorul privat, astfel încât să-și îndeplinească responsabilitățile sociale de a se reîntoarce societății. Fiind unul dintre cele mai importante institute de cercetare și educație din lume care oferă leadership și excelență academică într-o gamă largă de discipline, viziunea NTU pentru viitor este de a avansa în cele din urmă ca fiind cea mai bună universitate de limbă chineză, precum și de a fi printre cei mai buni din toate universitățile internaționale. Stabilit

 • 1928 ca Universitatea Imperială Taihoku
 • 1945 ca Universitatea Națională din Taiwan

Facultatea (din anul 2013)

 • Facultatea de timp: 2,044
 • Part-time Facultatea: 1,911

Elevii (din 2013)

 • Licențiat: 16,588
 • Maestrul: 10,989
 • Doctorat: 4,591
 • Total: 32,168

Unități academice și de cercetare

 • NTU este alcătuită din 11 colegii, 54 de departamente și 105 de institute universitare, acordând aproximativ 8.000 de grade pe an. Universitatea are, de asemenea, o serie de centre de cercetare internaționale și naționale, precum și peste trei zeci de centre de cercetare la nivel universitar.

campusuri

 • Campusul Universității se întinde pe aproximativ 34.283 de hectare în întreaga Taiwan, cu campusul principal situat în inima capitalei națiunii, orașul Taipei.
 • Campusul principal
 • Colegiul de Medicină și Spitalul Universitar
 • Universitatea Fermă
 • Sucursala Chubei
 • Sucursala Yinlin
 • Xitou Experimental Farm

Motto "Integritate, diligență, fidelitate și compasiune" Onoruri 1 Laureat al Premiului Nobel, 3 șefi de Colecție de Biblioteci de Stat Include peste 4 milioane de volume, 40 de mii de selecții periodice și peste 1 milion de colecții de diferite forme.

Prezentare generală

NTU College of Management a fost fondată în 1987. În retrospectivă, dezvoltarea Colegiului poate fi împărțită în patru etape principale: etapa rudimentară, stadiul în creștere, etapa de expansiune și stadiul inovației și excelenței. Sub conducerea decanilor actuali și trecuti, Colegiul este acum compus din Departamentul și Institutul Universitar de Administrare a Afacerilor, Departamentul și Institutul Universitar de Contabilitate, Departamentul și Institutul Universitar de Finanțe, Departamentul și Institutul Universitar de Afaceri Internaționale, Departamentul și Absolvent de Institutul de Management al Informațiilor, Global MBA Program, Executive MBA Program, și un program de limba engleză predate în Business Administration. NTU College of Management găzduiește 109 membri de facultate cu drepturi depline, dintre care mulți au absolvit universitățile de top din lume, cum ar fi Universitatea Stanford, Universitatea Yale, Institutul de Tehnologie din Massachusetts, Universitatea din Chicago, Universitatea din Pennsylvania, Universitatea Northwestern și si asa mai departe. În ceea ce privește cercetarea academică, mai mult de 100 de lucrări sunt publicate anual de către profesorii Colegiului în revistele SSCI și SCI, o realizare, împreună cu o creștere constantă, care a consolidat poziția internațională a Colegiului. Începând cu anul 2012, populația studenților este în jur de 3.600, toți fiind elitele promițătoare pentru avansarea mâine. În ultimii ani, Colegiul sa angajat activ în promovarea schimburilor academice internaționale și în formularea unor strategii de internaționalizare, ambele având drept rezultat câștigarea unei game largi de aclamări din partea academiei internaționale. În 2010, Colegiul de Management al NTU a fost oficial acreditat de AACSB International, o onoare care a ajutat Colegiul să rămână la curent cu cercetarea și educația de înaltă calitate în rândul școlilor de vârf din întreaga lume. Începând cu anul 2010, Colegiul a lansat în mod activ o serie de inițiative de internaționalizare, care includ semnarea de către MOU a programelor cu diplomă dublă la Universitatea din Beijing și Universitatea Fudan din China continentală și crearea parteneriatelor cu universități partenere strategice din SUA și Hong Kong în ceea ce privește aprofundarea cooperării și promovarea partajării resurselor academice globale. Între timp, Colegiul a colaborat cu întreprinderi autohtone de renume în dezvoltarea școlii de afaceri din lume care a încorporat tehnologia cloud în predare și învățare prin crearea unui program academic în domeniul aplicațiilor cloud computing. În total, Colegiul nu face eforturi pentru a-și consolida poziția globală în rândul școlilor de afaceri de top din lume.

Viziune

Viziunea noastră este să devenim una dintre școlile de conducere din regiunea Asia și să obținem o recunoaștere globală pentru educația și cercetarea excelentă.

Misiune

Misiunea Colegiului este cultivarea sectoarelor academice și de afaceri printr-un ecosistem de înaltă calitate, care facilitează învățarea și inovarea. Aceste impacturi îmbunătățite includ

 • Impactul educațional
 • Impactul academic
 • Impactul internațional
 • Impactul industrial
 • Impact social

Valori de bază (TAIDA)

 • Lucrul în echipă (團隊 合作)
 • Responsabilitate (負責任)
 • Integritate (誠信 正直)
 • Diligența (勤勉)
 • Ambiţie

Reunirea talentelor de vârf și co-instituirea unui Colegiu de Management de clasă mondială

În timp ce strategia globală de internaționalizare a universității urmărește o participare a studenților de 33% (aproximativ 1/3, în principal la nivel universitar) în studiile de peste mări pe termen scurt, Colegiul de Management aspiră cu nerăbdare să participe 100% la studenți printr-o gamă largă de oportunități de schimb disponibile pentru aceștia. NTU Colegiul de Management se așteaptă ca studenții săi să devină nu numai lideri ai afacerilor interne, ci și profesioniști de afaceri extrem de căutați în Asia și în alte părți ale lumii, îndrumând întreprinderile prin transformări corporative și cartografiere strategică globală, consolidând impactul Taiwanului asupra economiei mondiale și onorând alma mater cu realizările lor, care, la rândul lor, atestă statutul Colegiului de Management al NTU ca fiind cea mai importantă școală de afaceri din lumea vorbind mandarin.

Locații

Taipei

National Taiwan University

Address
No.1,Sec. 4,
Roosevelt Rd.,
Taipei City 106,
Taiwan(R.O.C)

Taipei, Taiwan
Număr de telefon
+886 2 3366 1030

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări

AACSB Accredited

Programe