National Taiwan University College of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Viziuni Universitatea Națională din Taiwan este un institut de cercetare cuprinzător, care se bazează pe o fundație academic completă și integrată.

Studenți și facultate Universității sunt printre cele mai excelente în națiune, și motto-ul său de "Integritate, Diligence, Fidelitate, și compasiune", au servit ca piatra de temelie în urmărirea sa de învățământ, cercetare, precum și excelența administrative.

Cu înființarea sa înrădăcinat în astfel de idealuri, NTU continuă să ofere un curriculum divers, competitive, și internațional, în timp ce insistând pe o formare academică puternic pentru cercetare și dezvoltare de vârf. De asemenea, caută în mod activ oportunități de a colabora cu industriile din sectorul privat, astfel încât să își îndeplinească responsabilitățile sale sociale de a da înapoi la societate. Fiind unul dintre proeminenta institute de cercetare și educație din lume, oferind de lider si excelență academică într-o gamă largă de discipline, viziunea NTU pentru viitor este de a avansa în cele din urmă ca numărul unu universitate în limba chineză, precum și de a fi listate printre cele mai bune din toate universități internaționale.

Stabilit

1928 ca Taihoku Imperial University 1945 ca Universitatea Națională din Taiwan

Facultatea (din 2013)

Facultatea full-time: 2044 Facultatea Part-time: 1911

Elevii (ca de 2013)

Studii de licență: 16588 Master: 10,989 Doctorat: 4591 Total: 32,168

Academic și unităților de cercetare

NTU este format din 11 de colegii, 54 de departamente, și 105 institute universitare, acordarea în jurul valorii de 8.000 de grade pe an. Universitatea are, de asemenea o serie de centre de cercetare internaționale și naționale, precum și centre de cercetare la nivel de universitate peste trei duzini de.

Campusuri

Campusul Universității întinde aproximativ 34283 de hectare peste întreg de Taiwan, cu campusul principal situat în inima capitalei națiunii, Taipei City. Campus principal Colegiul de Medicina si Spitalul Universitar Universitatea Farm Chubei Branch Yinlin Branch Xitou Experimental Farm

Motto

"Integritate, Diligence, Fidelitate, și compasiune"

Onoruri

1 laureatului Premiului Nobel, 3 șefi de stat

Colectia Biblioteca

Include peste 4 milioane de volume, 40 de mii de selecții periodice, și peste 1 milion de colecții de diferite forme.

Prezentare generală

NTU Colegiul de Management a fost infiintata in 1987. În retrospectivă, dezvoltarea Colegiului poate fi împărțit în patru etape principale: etapa rudimentar, stadiul de creștere, stadiul de extindere, precum și stadiul de inovație și excelență. Sub conducerea atât a prezentului și decani din trecut, Colegiul este acum cuprins de la Institutul de Administrare a Afacerilor, Catedra și Absolvent Institutul de Contabilitate, Departamentul și Absolvent Institutul de Finanțe, Departamentul și Absolvent Institutul de Afaceri Internaționale, Departamentul și Departamentul de și Absolvent Absolvent Institutul de Management Information, Programul Global MBA, Programul Executive MBA, și un program de licență învățat limba engleză-in Business Administration.

NTU Colegiul de Management este acasa, la 109 de membri restante full-time facultate, dintre care mulți au absolvit universități de top din lume, cum ar fi Universitatea Stanford, Universitatea Yale, Massachusetts Institute of Technology, Universitatea din Chicago, Universitatea din Pennsylvania, Universitatea Northwestern, și așa mai departe. În ceea ce privește cercetarea academică, mai mult de 100 de lucrări sunt publicate anual de profesori ai Colegiului în SSCI și SCI reviste, o realizare, împreună cu o creștere constantă, care a consolidat statutul internațional al Colegiului. Din 2012, a efectivelor de elevi este de aproximativ 3.600, toate din care sunt elitelor promitatoare pentru dezvoltarea de mâine.

În ultimii ani, Colegiul a angajat în mod activ în promovarea schimburilor academice internaționale și în formularea de strategii pentru internaționalizare, atât ca rezultat câștigarea unei game largi de aplaudă din mediul academic internațional. În 2010, NTU Colegiul de Management a fost acreditat oficial de AACSB International, o onoare care a ajutat șederea Colegiul curent cu cercetare de înaltă calitate și de educație în rândul top-tier scoli de afaceri din întreaga lume.

Începând cu anul 2010, Colegiul a lansat în mod activ o serie de inițiative pentru internaționalizare, care includ semnarea MOU pe programe de gradul dublă cu Universitatea din Beijing și Universitatea Fudan din China continentală și parteneriate cu universități partenere strategice în SUA și Hong Kong în ceea ce privește aprofundarea cooperării și promovarea în comun a resurselor academice la nivel mondial. Între timp, Colegiul a cooperat cu întreprinderile autohtone de renume în dezvoltarea lume primul scoala de afaceri care a încorporat tehnologia cloud în predare și învățare, prin crearea unui program academic cu privire la aplicarea de cloud computing. În total, Colegiul piese de schimb nici un efort în străduindu-se să consolideze poziția sa la nivel mondial între școli din lume de afaceri de top.

Viziune

Viziunea noastra este de a deveni unul dintre principalii scoli de management în regiunea Asia și obținerea recunoașterii la nivel mondial pentru sale de educatie restante și de cercetare.

Misiune

Misiunea Colegiului este de a cultiva sectoarele academice și de afaceri prin intermediul unui ecosistem de înaltă calitate, care să faciliteze învățarea și inovarea. Aceste efecte sporite includ

Impact educațional
Impact academic
Impact internațional
Impact industrial
Impactul social

Valori fundamentale (Taida)

Munca în echipă (團隊 合作)
Responsabilitate (負責任)
Integritate (誠信 正直)
Due (勤勉)
Ambitie & Vision (抱負 與 遠見)

Reunirea talente de top-notch și co-creare a unui de clasă mondială Colegiul de Management

În timp ce strategia de ansamblu a Universității de internaționalizare are ca scop pentru o participare elev de 33% (aproximativ 1/3; în principal, la nivel de licență-) în studii de peste mări pe termen scurt, Colegiul de Management este cu nerăbdare presiuni pentru o participare de 100% printr-elev-o gamă largă de oportunitățile disponibile pentru a le schimb.

NTU Colegiul de management se așteaptă ca elevii săi să devină nu numai lideri de afaceri interne, dar foarte căutat-după profesioniștii din domeniul afacerilor din Asia și alte părți ale lumii, întreprinderile directoare prin transformări corporative și de cartografiere strategic global, consolidarea impactul Taiwan asupra economiei mondiale, și onorarea mater alma lor cu realizările lor, la rândul său, care să ateste statutul de NTU Colegiul de Management ca fiind scoala de afaceri premier din lume Mandarin vorbitoare de limbă.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri Globale »

Programe

Această școală oferă și:

MBA Global

Mba global

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an September 2019 Taiwan Taipei + 1 mai mult

[+]

[-]

Videoclipuri

NTU Global MBA

Contactează

National Taiwan University

Adresă, linia 1 No.1,Sec. 4, Roosevelt Rd., Taipei City 106, Taiwan(R.O.C)
Taipei, Taiwan
website http://exp.management.ntu.edu.tw/en/GMBA
Telefon +886 2 3366 1030